Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Monica Păltinei din Gilău

Gilău, sat Somesul Rece, fundătura Corabia, nr. 344B -
la aproximativ 17.5 km de centrul localității Cluj Napoca
   Stefan Ungvari din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 31.01.2022
Imi face mare placere sa relatez toate aminitirile minunate pe care le-am acumulat in decursul anilor de cand, eu si grupa de prieteni, mergem la cabana Monica Păltinei. Ospitalitatea este de nota 10++. Am avut ocazia sa vizitez cabana de vreo 5-6 ori si, de fiecare data, am ramas placut supris cum o asemenea cabana poate fi gasita asa aproape de Cluj. Drumul este un pic mai lung si greoi, dar merita tot efortul. Proprietarii cabanei sunt persoane de nota 10. De fiecare data cand am fost, s-a vazut ca s-au facut modificari si inbunatatiri pentru a face experienta si mai buna ca data trecuta. Curatenia este imaculata si iti face placere de fiecare data sa revii. Zona este una magnifica. Pe un varf de munte, departe de oras si de zgomot, unde te poti bucura de cateva momente de ragaz.
   Levei Edmond din Baciu
nota: 10
schedule 31.01.2022
Cabana foarte placuta, peisaj superb, proprietari minunati. Cabana se afla aproape in varful muntelui de unde ai o priveliste minunata, mai ales toamna cand copacii is in mii de culori. Daca aveti nevoie de odihna, relaxare si o petrecere bestiala cu prietenii, aici trebuie da veniti.
   Truta Anca din Floresti
nota: 10
schedule 29.01.2022
Este o locație superba și călduroasă! Este ultilata, curata și primitoare! Dispune de camere mari cu unu sau doua paturi, lenjeriile curate. Are trei bai! Living mare, loc ptr dans. Zona liniștita și fără vecini! Dispune și de doua terase, una amenajata ptr grătare și ceaun cu spațiu de luat masa! Bucătărie utilata, proprietarii gazde primitoare! Oameni foarte faini!
   Costea Viorica din Florești
nota: 9.83
schedule 28.01.2022
O locație foarte frumoasă. Gazdele primitoare. Curățenia exemplară. Un loc frumos de mers cu copiii. Este un loc pentru relaxare. Nota 10 pentru ospitalitate. Am petrecut multe weekend uri frumoase la această cabană împreună cu prietenii. Se poate face baie la ciubăr.
CONTACT
Monica Gabudean
Pe TURIST INFO din 2022













Monica Gabudean
pe TURIST INFO din 2022
Solicită cazare
Solicită cazare