Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat La Costy din Gârda de Sus

Gârda de Sus, sat Gârda de Sus, str. Principală, nr. 64 -
la aproximativ 6.7 km de centrul localității Arieșeni
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Jarka din Bratislava
nota: 10
schedule 01.09.2023
As vrea sa incep aceasta recenzie cu mult respect fata de aceste gazde, am fost la ei cazati de doua ori si de fiecare data am fost maxim multumiti, camerele, curtea, foisorul, raul in spatele cladirilor, locul de gratare totul perfect. Gazdele sunt oameni simpli, dar cu mult respect, va pot da sfaturi unde puteti vizita multe locuri frumoase, in fiecare zi puteti avea aventuri placute.
   Stefan din București
nota: 10
schedule 03.08.2023
Pentru această locație as avea de adăugat un singur cuvânt: excelent! Este locația oamenilor care apreciază bunul simț și curățenia. Infinit, numărul stelelor de pe cer este prea mic pentru a le adăuga la această recenzie. Așezată pe malul Arieșului, cabana La costy este locul unde liniștea sufletească își face cuib in inimile fiecărui vizitator care își dorește o vacanță de vis alături de cei dragi.
   Damian Nicolae din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.08.2023.
Pensiunea ne-a întrecut așteptările. Inițial eram sceptic cu privire la rezervare, dar era singura varianta disponibila. Așa că ne-am cazat La Costy. A fost un sejur excelent. De la gazde primitoare, la curățenia pe care am regasit-o peste tot, in camere, curte, sala de mese. Camera a fost saptioasa, aerisita, pat confortabil imens. Curtea este mare dotată cu foișor, locuri de relaxare, foișor, iar prin spatele curții, unde este și foișorul curge raul arieș. Am fost impresionați de aceasta pensiune și mai ales de gazde. Cu siguranță vom mai reveni de cate ori vom avea ocazia. Data viitoare vrem sa încercăm și pârtia. Așa că vom reveni și iarna.
   Dobrin Nelu din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.08.2023
Cazare foarte buna la un preț decent. Gazdele sunt foarte primitoare, cu o comunicare exemplară și o orientare către client de nota 10. Pensiunea are camere spațioase, curățenia este desăvârșită, curte mare spațioasă, cu loc special amenajat pentru grătar, foișor și spațiu de joacă pentru copii. Prin spatele curții curge raul arieș, iar seara este un basm sa stai in foișor și să asculți susurul raului. Cu siguranță vom mai reveni și la anul in acest loc.
   Valy din Odobesti
nota: 10
schedule 28.07.2023
Locatie excelenta, camera curata, curte mare, cu iesire la aries. Proprietarul, Costy, un baiat de nota 10, ne-a dat toate informatiile de care aveam nevoie. Masina am parcat-o in curte, in siguranta. O sa revenim cu siguranta! Copii au avut loc de joaca cu trambulina.
   Paulescu Atanasie din Timișoara
nota: 10
schedule 28.07.2023
Nainte de toate, am întâlnit în pensiunea "La Costy" niște oameni deosebiți, sufletiști, morali și dedicați serviciilor excelente pe care le oferă. Am închiriat toată pensiunea, ne-am auto gospodărit și am avut în bucărie și camere tot ce este necesar și util într-o casă, nu am dus lipsă de nimic. Camerele prezintă o curățenie și igienă exemplară, la fel și holurile și bucătăria. Băile sunt dotate cu toate utilitățile, cabine duș cu apă caldă, prosoape curate, lenjerii curate și frumoase. Camerele sunt dotate cu paturi și saltele foarte confortabile, odihna este de vis, aici într-adevăr contribuie și aerul foarte curat și oxigenat datorită zonei cu vastele păduri de conifere și foioase.
Zona este una mirifică, îți rămâne la suflet, motiv pentru care ne reîntoacem aici anual de aproximativ 10 ani. Pensiunea deține 6 camere, 4 la etaj și 2 la mansardă. Curtea este vastă, încap foarte multe mașini. Spatiu verde acoperă toată curtea, găsești aici foișoare de odihnă, trambulină și leagăne pentru copii, râul cu păstrăvi este in spatele curții, iar murmurul lui îți unge sufletul și privirea. Tot aici lângă râu, tronează și grătarul, discul și tot ce ai nevoie pentru niște grătare și frigărui de neuitat. În zonă sunt foarte multe obiective turistice de vizitat, nu te poți plictisi. Se găsesc și câteva restaurante și localuri care oferă măncare, se pot mânca toate cele 3 mese în zonă, destul de aproape de pensiune. Practic, ai tot ce îți trebuie. Ofer nota 10 cu felicitări pentru această pensiune!
   Andrada din Constanta
nota: 10
schedule 26.07.2023
Am fost cazați la pensiunea Costy din comuna Gârda de Sus, un colț de rai splendid situat pe malul Arieșului Mare unde, in zilele călduroase se poate face baie, plaja și pescuit. Pensiunea este situată in centrul comunei de unde se poate pleca spre toate obiectivele. Noi fiind cazați intr-o camera pentru 3 persoane, cu baie proprie, având toate utilitatile necesare, inclusiv un salon mare cu bucatarie utilată. Am parcat in curte, in siguranța, chiar sub geamul unde am fost cazati. Copiii au avut de toate in curtea mare: trambulina, leagăn, tobogan si seara ne-am delectat cu un grătar pe malul Ariesului. Gazdele sunt amabile si ne-au pus la dispoziție informații despre zona. Ne vom întoarce cu siguranța la aceasta locație!
   Nicoleta din Bucuresti
nota: 8.17
schedule 24.07.2022
Curte mare, frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, cu balansoar si mese.
Prin spatele vilei trece paraul, care este minunat.
Camera a fost foarte curata, cu paturi confortabile.
De asemenea, vila dispune de o retea wi-fi, ceea ce ne-a ajutat foarte mult, avand in vedere ca in zona nu exista semnal la telefon.
Mesele le-am servit la restaurantul Danciu, care este la cateva minute de mers pe jos de vila.

- am facut rezervarea in scris si am rugat sa nu ni se dea camera la mansarda, deoarece avem un troller mare si greu de urcat. Doamna propietara m-a sunat si mi-a garantat ca nu o sa avem camera la mansarda, dar cand am ajuns la locatie, fix o camera la mansarda ni s-a dat. Efectiv a trebuit sa sucim trollerul pe toate partile ca sa reusim sa il caram pana sus pe scara aceea ingusta si cu trepte distantate.
In baie nu exista niciun cuier sa iti poti pune hainele si niciun portprosop. Efectiv nici macar prosopul de fata nu ai de ce sa il agati.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Costel
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Costel
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0762 730 499
WhatsApp