Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Heaven din Fundata

Fundata, sat Fundățica, str. Principală, nr. 243 -
Nota 9 / 6 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.8
insert_emoticon Servicii:8.8
lightbulb_outline Curățenie:8.8
weekend Confort:8.8
monetization_on Prețuri:8.8
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vali Sava din Brasov
nota: 10
schedule 10.05.2022
Privelistea senzationala, ciubar incalzit pe serpentina, ceea ce iti ofera confort si rapiditate in incalzire- in o ora si jumatate am putut intra in el la o temperatura a apei de 40 de grade.
Foarte curat, masa de tenis pentru cei amatori de astfel de sport.
Posibilitatea de drumetii.
Gazda super sociabila.
   Toma Marilena din Tunari
nota: 10
schedule 26.01.2022
Locatie superbă, gazda de gașcă, foarte cooperant, cabana foarte utilata, nu duci lipsa de nimic, livingul cu vedere panoramic a munților Bucegi este de top, ciubarul permanent încălzit, am avut o vacanta de vis, departe de zgomotul oraselor, doar noi și munții, un loc perfect pentru odihnă, distracție, departe de ochii lumii, nota 10 cu felicitări proprietarului.
   Suciu Valentin din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.01.2022
Super gazda, am venit noaptea tarziu pe o zapada incredibila si un frig de -22grade. Ne-a urcat la cazare cu bagaje si copii, o dulceața de om, cu zambetul pe buze tot timpul! Locatia calda, am intrat si ne-am acomodat cu accesul la ciubar si sauna si utilitatiile casei. La intrarea in locatie am fost rugati sa inspectam camerele si curatenia si, daca avem ceva de obiectat, impreuna sa vizualizam, iar totul a fost ok! Camerele nu sunt f mari dar f calduroase si, ffff important, au baie proprie toate. Centrala este pe peleti cu un termostat ambiental si ne-am facut singuri caldura in casa si ciubar dupa bunul plac! Gazda nu a stat cu noi plecand la Bucuresti dar ne-a dat toate indicatiile si am ramas in contact tel permanent. Un plus mare masina de spalat vase, super vedere din living si camere si o liniste de poveste!
   Lazar Silvia din București
nota: 10
schedule 23.01.2022
Gazda primitoare. Am o mașină care nu ajunge acolo pe zăpadă și s-a oferit sa ne ducă cu tot cu bagaje, deși nu este treaba lui. Curățenie, căldură în casă, ciubar fierbinte și saună pe toată perioada cazării. Peisaj de vis. Camere mari, cu baie proprie, liniște. Gazda nu ne-a deranjat cu prezenta fizica, dar a fost prezent la telefon oricând am avut nevoie, răspunzându-ne la toate intrebarile/cererile.
   Alexandra din Constanta
nota: 5
schedule 17.01.2022
Avantajul proprietarului a fost faptul ca, am ajuns noaptea cu 5 copiii mici, iar el deja ne luase banii si a plecat la București!
Pensiunea arată deplorabil, iar in interior condițiile de cazare sunt execrabile, jeg la propriu!
Am plecat de acasa sa profit de liniste, sa petrec ziua sotului, mamei si a nepotului departe de aglomerația urbană, însă mi-am petrecut sejurul făcând smotru in pensiunea Heaven pentru a nu ma lipi eu si cei care m-au însoțit.
Lenjerii sintetice, murdare, prosoape la fel de sintetice.
Mașina de spălat vase nu a funcționat nicio clipa.
Ciubarul a fost funcțional doar la sosirea unor membrii din familie, ușile căzute, se putea baga degetul prin crăpătura ușilor.
Răspunsul unității:
Ne cerem scuze dacă nu am indeplinit dorințele dv de cazare dar totusi vin cu rectificari si poze aferente din timpul cazarii dv,ne cerem scuze inca o data ca nu avem prosoape de matase si sunt 70%bumbac si 30%sintetic,masina de spalat vase are un buton de pornire pe care trebuie sa il tineti putin apasat si pleaca programul,ciubarul precum spuneti si dv a fost fierbinte in momentul cand au sosit primele familii si au facut baie,am dat toate indicatiile cum se porneste ciubarul(se apasa un buton)destul de complicat cred,lenjeriile sunt spalate de catre firma autorizata si schimbate dupa fiecare cazare si puse regulamentar pe pat nu cum a ti pozat dv,dar sunt detalii la care doar vreau sa raspund obiectiv,jegul de care spuneti ,desi era evident in opinia dv, se putea observa exact cand a ti intrat sau cel tarziu a 2 zi nu dupa cele 5 zile si puteati sa renuntati la cazare a 2 zi cand ati constatat ca nu indeplinim conditiile solicitate de dv si va returnam banii pe perioada solicitata.Locatia se da la cheie si este normal sa platiti in momentul in care ati intrat in unitatea de cazare deoarece ramaneti singuri in unitate , ati luat la cunostinta ca va gospodariti singuri si aveti acces la toate utilitatile din locatie.Noi echipa de la Heaven ne cerem scuze inca o data ptr disconfortul creat si vom incerca sa remediem greselile expuse de dv!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Cistin Tavara din Vaslui
nota: 10
schedule 26.07.2021
Super locatie, o vedere de vis, ciubar cald, gazde primitoare, drumul un pic cam rau cu piatra cu griblura, circa 1km pana la locatie.

Camerele nu sunt foarte mari, dar au baie proprie, bucataria un plus ca au masina de spalat vase, sauna un pic cam mica, am intrat 6 pers, dar a fost perfect combinat cu ciubarul ca este mare, am intrat toti 10 in el.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Adrian Staicu
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Adrian Staicu
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0742 516 509
WhatsApp