Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ionel și Dani din Fundata

Nota 10.0 / 23 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Blandu Fontita din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.02.2024
Totul a fost la superlativ, curatenie, caldura, gazde primitoare, locația poziționata super, afinata și brânză de oaie din partea casei, produse precum brânză oaie și vaca, lapte de o calitate superioara. Vom reveni cu drag. Un sejur reușit. Multumim gazdelor.
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.02.2024
Excelent, liniște, căldură în camere și tot ce aveam nevoie având închiriată toată vila, totul a fost superb. Gazdele au ferma proprie și cred ca au cea mai buna brânză de oaie din zona. Va recomand aceasta locație unde este foarte curat, toate condițiile sunt excelente. Vom reveni cu mare drag.
   Cretu Elena din Oreavul
nota: 10
schedule 04.02.2024
Am avut ocazia sa stam la acesta vila! Totul a fost la superlativ, de la cazare, mancare, curățenie și o locație de vis, iar gazdele au fost amabile si discrete, ne-au creat intimitatea de care aveam nevoie! Dacă vreți un loc rupt de haosul de zi cu zi, aici aveți ocazia de a va incarca bateriile în mijlocul naturii! O sa revenim cu drag ori de câte ori trecem prin zona!!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa ne fiti oaspeti,iar noi ne bucuram ca am fost o gazda si o locatie unde va-ti simtit ca si acasa.Va asteptam sa reveniti la noi cu drag!
   Floarea Denisa din Mioveni
nota: 10
schedule 28.01.2024
Am petrecut 3 zile minunate la aceasta pensiune, totul a fost la superlativ, camerele si baile foarte mari, living spatios, bucataria cu tot ce este necesar, caldura maxima pe toata perioada sejurului. Peisajul mirific, am avut loc suficient de sanius pentru copii.
Gazdele foarte amabile, s-au preocupat ca noi sa ne simtim excelent. Vom reveni cu tot dragul.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa ne fiti oaspeti,iar noi ne bucuram ca am fost o gazda si o locatie unde va-ti simtit ca si acasa.Va asteptam sa reveniti la noi cu drag!
   Sava Geta din Brasov
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.10.2023.
Casa Ionel si Dani, o locație superba pentru orice tip de persoane (tineri sau la a doua tinerete). Locația se afla intr-o zona linistita, are toate conditiile necesare pentru a avea parte de relaxare si plimbare in aer liber. Este foarte curata și gazdele sunt foarte primitoare și comunicative.
   Croitoru Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.08.2023
Pesnsiunea este pozitionată într-un loc cu priveliste de vis și liniște deplină. Are spațiu suficient de joacă pentru copii și de relaxare pentru adulți. Camerele au fost curate și confortabile, iar bucătăria este dotată cu cele necesare plus grătar pentru doritori. Gazdele au fost foarte amabile și le mulțumim pe această cale pentru cazare. Cu siguranță, vom reveni!
Răspunsul unității:
Casa Ionel si Dani va multumeste ca a-ti ales sa ne fiti oaspeti iar noi va asteptam cu drag de fiecare data
   Cristian Costachi din Roman
nota: 10
schedule 30.07.2023
O cazare excelenta, personalul foarte amabil, curatenia din pensiune este impecabila. Multumim gazdelor, vom reveni cu drag. Aici gasesti o oaza de liniste, cu loc de joaca pentru copii, gratar, totul la superlativ. Camerele au fost foarte curate.
   Emilian din Campulung Muscel
nota: 10
schedule 19.02.2023
Totul a fost la superlativ, gazdele foarte amabile si primitoare, terasa cu priveliste superba. Locatia de afla amplasata intr-o zona superba, cu peisaje mirifice. Camere spatioase si calduroase, curatenie si tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Recomand si o sa mai revenim, cu drag. Nota 10 pentru tot.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales Casa Ionel si Dani Fundata de a ne fi oaspetii.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Daniel Meteleanu din București
nota: 10
schedule 23.01.2023
Recomand, cu cea mai mare încredere, personalul unității foarte amabil, servicii de calitate, confort și curatenie toate la superlativ. Primirea foarte amabila din partea personalului, un loc excelent pentru relaxare dar si distracție. Căldura in vila dar si apa calda. Totul a fost peste așteptările noastre.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa ne fiti oaspeti va asteptam cu drag oridecate ori aveti posibilitatea.
   Barbu Cristina din Pantelimon
nota: 10
schedule 26.12.2022
Locatie minunata, gazde primitoare, vila foarte curata si foarte calduroasa.
Răspunsul unității:
Multumim va asteptam cu drag.
   Alina Ivan din Târgovişte
nota: 10
schedule 29.08.2022
Am avut un sejur minunat, ne-am simtit excelent, iar conditiile de cazare au fost foarte bune. Bucataria complet utilata, ne-a facilitat pregatirea meselor dupa bunul plac, iar camerele au fost curate. Nu ne-a lipsit nimic, ba pot spune ca am regretat ca nu am putut ramane mai multe zile. Peisajele au fost mirifice, cu siguranta vom reveni aici. Le multumim gazdelor pentru amabilitate si speram sa putem gasi liber si la iarna sa ne putem bucura de zapada, de locatie si de zona aceasta minunata!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa ne fiti oaspeti va asteptam cu drag oridecate ori aveti posibilitatea.
   Ioana din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.02.2022
A fost cea mai frumoasa vacanta de iarna de pana acum. Casuta ca in povesti, dotata cu tot ce ai nevoie, foarte curat. Peisajul superb, aproape d partie, liniste si intimitate. Gazdele perfecte, discrete, cu un bun simt extraordinar.
Răspunsul unității:
Mulțumim ca ne-ați ales sa va fim gazde va așteaptăm cu drag și alta data.
   Dan din Ploiesti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Am avut un sejur minunat în această pensiune foarte confortabilă, curata și cu un living generos. Totul a fost completat cu peisajul de iarnă, care e de vis. Pentru cei pofticioși recomand și mâncarea preparata de gazde. Mulțumim mult gazdelor care au fost de nota 10.
Răspunsul unității:
Multumim pentru alegerea facuta, va așteptăm cu drag si in alte sezoane sa va bucurati de peisajul magnific pe care il avem si suntem inconjurati.
   Moroianu Andreea din Braila
nota: 10
schedule 27.11.2021
Nimic de reproșat, locatia a fost superba, călduroasă și spațioasă, iar toate condițiile ne-au fost asigurate.

Gazdele au fost niște oameni minunați, sociabili și au avut grija sa nu ne lipsească nimic.

Noi am luat și masa și pot sa spun ca a fost peste așteptările noastre, recomand cu încredere proțapul de berbecuț, minunat.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ne-ați ales sa va fim gazde pentru sejurul dumneavoastră, va așteaptăm cu drag și alta data!
   Udrea Minodora din Murighiol
nota: 10
schedule 27.11.2021
Cazarea a fost excepțională, totul la superlativ. Gazdele sunt niște oameni minunați, foarte sociabili și dornici sa ne ajute cu orice am avut nevoie. Mâncarea pregătită de gazde a fost delicioasa.

Proprietatea este amplasata intr-o zona retrasa, liniștita, perfecta pentru o mică escapada de la viața cotidiană.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ati ales sa ne fiti oaspeți, data viitoare va așteaptăm cu drag si cu alte produse locale bine pregătite pentru dumneavoastră.
   Larisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.11.2021
Locatia este foarte frumoasa, aer de munte, peisaj frumos, iar gazdele sunt de nota 100.

Recomand ciorba de afumatura cu cartofi preparata de gazde.

Camerele sunt foarte confortabile si calduroase, iar sufrageria este foarte spatioasa.

Localitatea in sine nu este inca dezvoltata turistic, dar este perfecta pentru un weekend relaxant.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ne-ați ales sa va fim gazde, iar data viitoare va așteaptăm si cu alte produse preparate pentru a putea fi degustate de dumneavoastră.
   Dan Dragomir din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.11.2021
Super curat, facilitatile, frigider, filtru de cafea, aragaz, cuptor cu microunde, gratar la exterior, deci totul ok (poate si un prajitor de paine, dar nu obligatoriu)

Liniste, spatios, confortul, caldura, apa calda ok, curatenie.

Super gazde primitoare gata sa te ajute si sa te serveasca cu papanasi sau clatite super deliceoase.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ne-ați ales sa va fim gazde, va așteaptăm cu drag și alta data.
   Iza din Timisoara
nota: 10
schedule 16.08.2021
Casa Ionel si Dani este o optiune excelenta de a evada din zgomotul orasului, fiind amplasata langa o padure, intr-o zona linistita. Zona e foarte ofertanta, cu peisaje superbe, la un moment dat pe drumul catre pensiune vezi intr-o parte a drumului muntii Bucegi si in cealalta parte muntii Piatra Craiului si peisajele sunt uluitoare.

Noi am fost in perioada 10-17 iulie 2021. Casa are 4 dormitoare si o baie, bucatarie si sufragerie.

Proprietarii sunt un cuplu tanar foarte amabil. Doamna Raluca face mancare foarte buna. Am mancat in fiecare zi micul dejun si cina oferite de ea. Produsele sunt din gospodaria proprie si portiile sunt consistente. Noi am mancat bulz de 2 ori pentru ca a fost extrem de bun. Ne-am simtit foarte bine.
Răspunsul unității:
Mulțumim ca ati ales sa veniți,si va așteptăm cu drag si data viitoare la noi.
Cu drag Casa Ionel si Dani Fundata.
   Larisa Florentina din Butimanu
nota: 10
schedule 25.04.2021
O locație foarte frumoasă într-un loc liniștit și plin de viața. Casa este curată și dispune de toate serviciile de care am avut nevoie. Gazdele sunt primitoare și ne-au făcut sa ne simțim excepțional. Privelistea este minuntata, mai ales pentru a face fotografii.
Răspunsul unității:
Casa Ionel și Dani Fundata va așteaptă cu drag și alta data.
Va mulțumim ca a-ți ales sa fiți oaspeții noștri.
   Damian Karina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 05.04.2021
Locatia foarte frumoasa, casa curata si ingrijita, echipata cu tot ce este necesar. Spatiu generos si o curte frumoasa. Gazdele foarte primitoare si receptive la cererile noastre.
Răspunsul unității:
Casa Ionel și Dani va așteaptă cu drag ori de cate ori puteți sa veniti la munte si sa va bucurati de cele mai frumoase clipe.
   Larisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.03.2021
Locatie minunata, proprietarii foarte amabili. Atmosferă plăcută, gazde primitoare, relaxare totală, departe de aglomerația și zgomotul zilnic. Ideal pentru cine caută liniștea pădurii.
Răspunsul unității:
Multumim ca ati revenit cu incredere la Casa Ionel si Dani va asteptam cu drag si data viitoare.
Casa Ionel si Dani va asteapta de fiecare data cu cate o surpriza din partea casei pentru clienti fideli
   Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.03.2021
Locatie excelenta. Conditii de cazare mai mult decat bune. Camere mari, spatioase, bucatarie echipata si utilata complet. De asemenea, are si acces la internet. Gazda foarte primitoare. Multe puncte de interes turistic in apropiere.
Răspunsul unității:
Multumim va asteptam cu drag la Fundata ori de cate ori vreti sa va incarcati cu energie si aer curat de munte.
Casa Ionel si Dani va asteapta de fiecare data cu cate o surpriza din partea casei pentru clienti fideli.
   Cascar din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.03.2021
Pensiunea merita 5* pentru mai multe motive: curățenie impecabila, proprietari disponibili tot timpul, amplasarea casei, liniște etc.

Dispune de 4 dormitoare duble, living room mare cu canapea extensibila, masa pentru 12-16 persoane, bucatarie mare, zona de relaxare la etaj, curte mare, grătar disponibil, tot ce este nevoie pentru un sejur la Fundata.

Este liniște totala in zona, dar cu toate acestea este aproape de Moieciu, Bran etc.

Proprietarii au organizat pentru noi și plimbare cu sania trasa de cai.

Mult succes in continuare proprietarilor !
Răspunsul unității:
Multumim va asteptam cu drag si alta data.
CONTACT
Oncioiu Raluca
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oncioiu Raluca
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0741 619 554
WhatsApp
Apel/SMS