Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Taiga din Fundata

Fundata, sat Fundata, str. Principală, nr. 129 -
Nota 9.7 / 27 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.61
insert_emoticon Servicii:9.66
lightbulb_outline Curățenie:9.8
weekend Confort:9.8
monetization_on Prețuri:9.66
location_on Localizare:9.74


Adaugă recenzie
   Razvan Hotaranu din Bucharest
nota: 10
schedule 10.04.2024
Totul a fost minunat. 5 stele. Bravo! Ne vom întoarce cu siguranță. Locație de vis cu priveliști ca în cărți. Am fost primăvara cand era totul înflorit si natura exploda. Am apucat si cateva urcari pe munte, dar focul de tabără noaptea a fost de neuitat.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.04.2024
Exceptionala locatia, gazda si tot ce ofera. Am fost placut impresionat cu familia. Recomand in orice perioada a anului! Gazda foarte curata, igiena corespunzatoare, bucatarie completa, costuri foarte decente, camere curate, spatioase cu tot ce trebuie, pe sezon rece este foarte calduroasa iar pe timp de vara este exceptionala locatia.
Recomand oricui, in orice perioada a anului.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Florin Gavrila din Ilfov
nota: 10
schedule 09.04.2024
Am petrecut un weekend minunat la cabana Taiga, am avut toate cele necesare la dispozitie, iar doamna Marina ne-a ajutat de fiecare data cand i-am cerut ajutorul. Camerele sunt foarte curate si ne-a placut foarte mult aranjarea in stil rustic. Ne-am simtit foarte bine, revenim cu prima ocazie si cu cea mica. Multumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Alexandra Marinescu din București
nota: 10
schedule 08.04.2024
Cabana este impecabila, am petrecut un weekend acolo si ne-a placut foarte mult. Camerele sunt foarte frumos mobilate, totul este extrem de curat, de la interior la exterior. Imi place mult decorul unic pe care il are, dar si multiplele activitati pe care le poti desfasura acolo. Cu siguranta vom reveni in zona, special pentru a ne caza aici.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Orlando Vasile Ion din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.03.2024
Super. Recomand la toti cunoscutii. Totul extraordinar. Vom reveni. Curat, cald, dotat, vedere frumoasa, liniste si, atractia locatiei, catelul ghid "Jesie", care te va insoti pana la Cheile Gradistei. Deci vom reveni si in vara. Daca ajungeti acolo, incercati si un off-road cu masinile din locatie.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Zoltan Ariton din Sighisoara
nota: 10
schedule 22.03.2024
Am fost in iarna imediat dupa Revelion. A fost totul bine. Cald, curat, camerele au tv, in living semineu si atmosfera ca la un conac cu decoratiuni vechi si de valoare. Am facut si un paintball si un offroad organizat de gazde. Super si oamenii care au stat la dispozitia noastra.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Cretu Stefan din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.03.2024
Zona si locatie extraordinara unde am fost primiti ca adevarati prieteni. Am fost multumiti de tot ce inseamna cazare, priveliste, ospitalitate, dotari, curatenie. In plus, am avut parte si de o tura cu masini de offroad spectaculoasa unde am condus noi sub indrumarea instructorilor de la locatie. Recomand din tot sufletul.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Lucian din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 20.03.2024
Am fost peste weekend cu un grup de prieteni. Nu suntem la prima noastra vizita aici. Si de fiecare data revenim cu placere. Gazdele sunt foarte primitoare si prietenoase. Locatia, privelistea sunt extraordinare. Camerele si baile sunt curate si ingrijite. Exista spatiu de gratar amenajat si un foisor in care se poate sta in caz de vreme rea. Pentru cine doreste, exista si bucatarie complet echipata si amenajata in interiorul pensiunii. Accesul este facil, se poate ajunge usor cu orice fel de masina, nu sunt probleme. Pentru doritorii de "senzatii tari" se pot organiza expeditii auto off-road, cu rezervare prealabila, tot la gazde. Recomand cu caldura aceasta locatie. Noi sigur vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Raluca Ciovica din București
nota: 10
schedule 19.03.2024
Locatia este una excelenta pentru ca este departe de "nebunia" statiunilor pline, aflandu-se intr-o zona idilica, linistita, unde exista spatiu mare intre case. Pensiunea ofera toate facilitatile, camera in care am stat a fost suficient de mare si foarte frumos decorata. De asemenea, are si doua living-uri mari in care iti poti petrece timpul si o bucatarie care are toate cele necesare. Peste tot este foarte curat. Afara se afla un foisor inchis si unul deschis cu gratar (asa ca se poate face gratar si daca afara ploua sau ninge), o vatra in care se poate face foc langa care sa stai sau "un ceaun" asa cum am facut noi. Gazdele sunt oameni extraordinari care ne-au primit cu "ceva" bun (clatite cu urda), cu voie buna si care, ne-au recomandat cateva trasee. Chiar nu am mai intalnit de mult oameni asa minunati! Recomand cu caldura "Cabana Taiga", un loc unde va puteti deconecta de cotidianul zilnic si reincarca "bateriile" pentru o noua saptamana. Noi cu siguranta vom reveni. Va multumim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai asteptam!
   Jeni din Ilfov
nota: 10
schedule 07.03.2024
Ne-a placut foarte mult zona, are priveliste deosebita. Este o locatie foarte frumoasa cu tot ce este necesar pentru un sejur relaxant alaturi de prieteni. Camere curate, bucatarie cu tot necesarul, gratar, foisor, teresa. Recomand, vom reveni oricand cu drag!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va asteptam cu alta ocazie!
   Ana Maria din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 04.03.2024
O super cazare localizata in frumoasa si pitoreasca localitate Fundata unde aerul si peisajul te transpun intr-un basm minunat. Confortul camerelor este unul de nota 10, asemenea si curatenia dar mai ales comportamentul gazdelor. Totul perfect, plini de profesionalism, eficienti si agreabili! ❤️
Răspunsul unității:
Va mulțumim!
   Georgeta din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2024
O zona deosebita cu o priveliste de vis. Este o cabana rustica, curata, cu tot ce este necesar unui sejur relaxant. Dispune de de gratar acoperit, foisor, teresa, sezlonguri. Gazde foarte amabile, oricand sa iti ofere ce este nevoie.
Am petrecut un wekend placut cu familia si prietenii, vom reveni.
Recomand cu incredere!
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam si vara.
   Elena din Plesu
nota: 10
schedule 26.02.2024
Rezervare pentru 14 persoane, ne-am simtit extraordinar. Loc perfect pentru grup mare de prieteni, cupluri, familii, loc de stat pe terasa, afara, in interior, in foisor, loc de facut gratar, de fumat, peisaje frumoase. Chiar nimic de comentat, ne-am inteles foarte bine si cu gazda. Cu siguranta vom mai reveni cu alta ocazie.
Răspunsul unității:
Multumim
   Elena Stoica din Tirgoviste
nota: 6.17
schedule 12.02.2024
Proprietatea ne-a pus la dispoziție 7 camere, comod utilate și curate. Am fost 9 persoane. Doar că au fost probleme cu apa curentă și am fost rugați sa economisim apa întrucât se făcea alimentarea de la un vecin, în două rezervoare de câte 1000l. Acest lucru a diminuat mult confortul și ne-a creat probleme, pentru ca noaptea toate toaletele rămâneau cu rezervoarele goale... acest lucru este extrem de neplăcut, mai ales că băile erau comune pentru toți oaspeții. Ne-am simțit toți extrem de incomod.
De asemenea, să speli vasele sau să facă duș 7 persoane, era o provocare... Ni s-a spus ca a înghețat conducta de apa și nu s-a dorit sa ni se strice concediul, doar ca noi am ajuns după 10 zile de vreme caldă care a topit cei 2 metri de zăpada despre care ne-a vorbit proprietarul (dovadă că tot drumul și curtea erau pline de noroi). Ni s-a părut greu de crezut că o conductă de apă potabilă îngheață sub pământ, la temperaturi apropiate de 0 grade... greu de crezut și faptul ca proprietarul nu a binevoit să ne anunțe de această situație înainte de a ajunge... Ca să nu mai spun cu o săptamână înainte, așa cum ar fi fost corect!
Am fi avut timp să căutam alt loc și să ne relaxăm liniștiți.
In plus, am cerut să plecăm la 13.30-14.00, folosindu-ne doar de livingul de la parter, eliberând dormitoarele de la 11.30... Nu ne-a fost făcută această concesie, în ciuda bunăvoinței noastre de a rămâne într-o pensiune cu resurse limitate de apă și am fost aproape dați afara la 12.45.
Răspunsul unității:
Buna ziua, ne pare rau daca am creat un disconfort dar imi permit prin dreptul la replica sa va comunic urmatoarele
-apa nu a fost nici un moment lipsa. Cabana are 3 rezervoare de apa tampon care totalizeaza 2600 litri de apa. Acesta este o masura de precautie deoarece sistemul satului in aceea zona au probleme. Trebuie doar anuntat si se schimba pe reteaua de rezervoare. Teava de apa a inghetat in pamant cu trei zile inainte. Daca aveti informatii cum se poate dezgheta va rog sa ma invatati si pe mine. Nu doar accea casa a avut probleme ci inca trei in aval de noi. Nu inseamna ca daca zapada se topeste se dezgheata si o teava. De sapat nu poti sapa in teren inghetat. Nu cred ca a fost mai mult de o jumatate de ora lipsa de apa. Grupul dvs a plecat exact la 1.30 asa ca nu vad ce problema a fost cu plecarea . Dar probabil ca putem gasi un motiv in orice pentru a reprosa. Sistemul de 2600 l rezerva poate face fata la 14 persoane timp de 3 zile pentru o utilizare normala. Imi pare rau ca la grupul de 9 persoane nu a ajuns. Din nou scuze si vom incerca cu alte grupuri sa nu mai negociem ora plecarii. Ramane cea trecuta pe site. PS. O conducta subterana care se afla in sol inghetat se topese dupa 6-7 zile de temperaturi de minim 10 grade la sol nu de 0 grade la sol.
   Nikita Iurevici Dobrescu din Bucharest
nota: 10
schedule 07.11.2023
Am fost cu o gasca de prieteni 25-35 ani si ne-am simtit extraordinar. Am tinut afara o mica petrecere la gratar si cand s-a facut frig, ne-am bagat in foisor si am continuat acolo. Camerele sunt curate, terasa are o vedere foarte misto, per total foarte multumiti, recomand.
   Mirela Maria Dincă din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.10.2022
Totul e la superlativ, mai ales gazdele, locația e de vis, inspiri natura prin toți porii, asculți tăcerea, te bucuri de un săniuș grozav, de fel și fel de activități (mașină de teren, cățărări) cu maestrul Gogo.
   Dorinel din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.11.2021
Am fost un grup de 14 persoane si ne-am distrat ca niciodata. Locatie excelenta cu priveliste de vis, cabana curata, se pune la dispozitie bucatarie utilata spatioasa si 2 gratare cu vatra.

Doamna Marina ne-a servit cu o palinca, slanina si o prajitura de casa din partea ei.
   Mirela Radu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.06.2021
Toate conditiile pentru relaxare, dar si pentru distractie. Gratar, foisor, foc afara, mancare, muzica. Cu un peisaj superb, poti admira de pe terasa imaginea Masivului Bucegi si Piatra Craiului atunci cand te rasfeti la un pahar si vorba cu gazdele. Un loc superb.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Zoltan Pegulescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.02.2021
Experienta extraordinara, o priveliste superba in mijlocul muntilor, curatenie, semineu, vatra de foc cu gratare afara, protap, o mica partie pentru sanii langa casa, gazdele binevoitoare ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie, inclusiv cu tractarea masinilor noastre si foarte important zapada. In putine locuri a fost zapada in aceasta iarna, dar aici e din belsug, o cabana ca in visele cu bunici. Afara frig si viscol si in casa arde semineul si e cald. Si sa nu o uitam pe Jessi, catelul care ne-a fost ghid la toate plimbarile. Multumim!
   Carmen Simion din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.01.2021
Extraordinar: gazde ospitaliere si vesele, curatenie, peisaj de vis.
   Draghici Mirela din Clinceni, Ilfov
nota: 10
schedule 20.01.2021
Am petrecut la cabanuta dintre munți o vacanta de vis. Gazdele au fost minunate, pensiunea curata, totul de bun simt. Dna. Marina o gazda speciala, deschisa, săritoare, prietenoasa, într-un cuvânt o persoana deosebita.
Am petrecut noaptea dintre ani 2020-2021 simțindu-ne ca acasă. Am fost un grup de 14 persoane și totul a fost perfect.
Salutari gazdelor minunate!
   Irina din Ilfov
nota: 10
schedule 20.01.2021
Locație foarte frumoasa, cu peisaj superb si gazde primitoare. Ne-am simțit foarte bine pe toată durata sejurului.
   Alina din Constanta
nota: 9
schedule 18.01.2021
Peisaj de vis, insa doamna marina foarte agresiva in comportament, ne impunea sa facem lucrurile cum voia dansa parca eram la inchisoare nu la pensiune. Intra in pensiune in camere in lipsa noastra si de fiecare data gasea motiv sa tipe. Pacat de priveliste si de locul minunat.
Răspunsul unității:
Multumesc Alina din Constanta. Ai uitat sa spui ca ati fumat in camera desi este interzis acest lucru, ati aruncat chistoacele sub pat, ati distrus lampi si obiecte din sufragerie, ati folosit frigiderul pe post de cos de gunoi aruncand in el resturi de mancare si bucati de carne pline de sange. Dna Marina nu a intrat singura in nici o camera ci doar la cerinta colegului vostru Cosmin care a solicitat verificarea caloriferelor. Sunteti in totalitate un grup care face de rusine specia umana. Greu gasesti jegosi mai mari . Poate doar intre aurolaci. In momentul in care am incercat sa va spun ca regulile trebuie urmate una dintre doamnele din grupul dumneavoastra a inceput sa tipe ca o capra la mine. In locatia mea. Sunteti O rusine. Voi posta poze cu ce ati lasat in casa si voi recomanda tuturor din zona sa nu va primeasca. Imi pare rau ca ati intrat in locatie. Ingalati si atat.
   Jiul din Fundata
nota: 4
schedule 18.01.2021
Frig si control in camere mai rau ca la politie. Lemne cu portia.
Răspunsul unității:
Ii rog pe cei din grupul din 15-18.01.2021 sa nu se mai agite cu replicile negative. Cine a stat la Cabanuta stie ca in afara de faptul ca , cabana este dotata cu 2 centrale si semineu in living care merge tot timpul in weekend, la cerere clientii primesc si calorifere electrice daca in camere este sub 21 grade. Daca domnii din Constanta, Braila, etc din acel grup sunt obisnuiti sa doarma la 30 grade in palatele lor, noi suntem la munte. Dar nu cred ca stau in palate pentru ca au apucaturi de porci. Un jeg mai mare lasat ca cel lasat de acel grup nu am vazut nici in grajduri. Si atentionare pentrul grupul din 15-18.01.2021, daca nu va vedeti de treaba, postez pozele cu ce ati lasat in cabana (distrugeri, jeg si tigari aruncate sub paturi) dupa care postez si numerele dumneavoastra de la masini. Multumesc acestui grup de jegosi ca m-a invatat ca daca ai masina scumpa si te lauzi nu inseamna ca esti om
   Mădălina Grau din București
nota: 10
schedule 14.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie de poveste, peisaj feeric, gazde minunate. Comfort, liniște, toate conditiile pentru un sejur chiar si romantic.
   Vera din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 06.10.2018 - 07.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia foarte frumoasa,peisaj de vis.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista.
poze recenzie
   Mich din Dusseldorf
nota: 9.83
schedule sejur: 09.03.2018 - 11.03.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tha landscape is amazing, people friendly and welcoming, the adventure is great!
CONTACT
Marina
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marina
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0764 455 790
WhatsApp
Apel/SMS