Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Alina din Fundata

Fundata, sat Fundata, str. Principala, nr. 206 -
   Popescu din Paul
nota: 10
schedule 16.06.2021
Locație superba. Casa este primitoare, curata, spațioasă. Gazdele discrete și primitoare. Camerele sunt foarte spațioase, excelente pentru familiile cu copii. Bucătăria complet utilata (inclusiv mașină de spălat vase) băile sunt curate și utilate cu tot ce trebuie.
   Nicoleta Ene din Boldesti Scaeni , Prahova
nota: 4
schedule 31.05.2021
Doamna care se ocupa de administrarea acestei unității a dat dovada de neseriozitate la adresa noastră, un grup din 5 familii cu 5 copii, anulând rezervarea pentru închirierea integrala a unitatii cu doar 3 zile înaintea sosirii. Rezervarea a fost făcută în urma cu 3 luni pentru 30.05.2021. In toată aceasta perioada am ținut legătura telefonic cu aceasta doamna asigutand-o de sosirea noastra. A anulat sub pretextul ca s-au spart niște țevi și are camerele inundate.

Ca sa impacam copiii am organizat o excursie de o zi în Fundata și am trecut sa vedem și Casa Alina și surpriza, casa era închiriată de un alt grup, curtea era plina de oameni și mașini, nici pomeneala de inundatie. Contactata telefonic ca să primim o explicație, doamna a spus ca nu trebuie sa se justifice nimănui.

Așadar, dacă doriți rezervare la Casa Alina din Fundata, vă recomand să solicitați o confirmare scrisă a rezervării și să nu vă bazați doar pe asigurările telefonice oferite de proprietara.

Bataia de joc, nepasarea, indolenta anumitor patroni sa inceteze la adresa clientilor.
Răspunsul unității:
Casa Alina isi cere scuze ( din nou!) pentru situatia creata. Din pacate avaria a fost reala si neprevazuta. V-am anuntat si v-am oferit cazare intr-o unitate similara , situata in imediata apropiere, dar ati refuzat.
Ne onoram toate rezervarile . Din pacate, situatii neprevazute se pot ivi. Casa se afla in administrarea familiei, asadar nu avem personal tehnic angajat permanent.
Ne pare rau! Toate cele bune!
CONTACT
Greere Alina
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Greere Alina
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0758 689 067
WhatsApp
SMS