Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa la Tăicuțu din Eșelnița

Eșelnița, str. Dunării, nr. 204 -
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Fechete Adania din Oradea
nota: 10
schedule 19.08.2022
O gazda minunata!
Condițiile de cazare, curățenia, dotările, atât în interiorul locuinței, cât și pe terasa și la piscina mult peste standardele ce rar le găsești la noi în tara... Apa din piscina și ciubar impecabile.
Recomand cu mare drag!
   Horaicu Andreea Carina din Pecica Arad
nota: 10
schedule 08.08.2022
Superb! Curat, liniște, camere spațioase, aerisite, personal foarte prietenos, vasele curate, totul impecabil. Confortul camerelor este excepțional, mobilier îngrijit, nou, frumos, modern, atât dormitoarele, cât și baia, dar mai ales bucătăria. Doamna a fost foarte amabilă cu noi. Nu ne-a deranjat nimeni, nici în timpul petrecerii nu am avut reclamații din cauza muzicii. Localizarea este aproape de un restaurant bun, plimbare cu barca pe Dunăre.
Revenim cu drag!
   Florina Ianăș din Arad
nota: 10
schedule 04.08.2022
O cazare foarte faina, cu gazde primitoare, curățenie impecabila peste tot, camere, bai spațioase și foarte curate, bucătărie și terasa dotate cu tot ce ai nevoie pentru gătit, piscina cu șezlonguri, ciubăr cu apa calda!
Va multumim pentru tot, ne-am simțit minunat!
   Lavinia din Suceava
nota: 10
schedule 02.08.2022
O locație excelenta și ușor de reperat. O recomand cu mare drag. Gazde primitoare și amabile. Camerele amenajate frumos. Posibilități de relaxare excelente. Deține electrocasnice de calitate. Băile sunt amenajate corespunzator. Ideal pentru cei care au copii și doresc o zona liniștita și primitoare. Nota 10 cu felicitări.
   Țălan Alina din Pecica, Arad
nota: 10
schedule 17.07.2022
O cazare de vis cu niște gazde minunate, confort, curățenie, atât în interiorul locuinței cât și exterior, mult peste standardele din România... Piscina și ciubarul curățate în permanenta, vesela imaculata, bai dotate cu toate cele necesare, camere mari și aerisite, bucatarie în interior cu toate cele necesare și inclusiv cea de pe terasa... Jos pălăria în fata gazdelor!!! Recomand cu cea mai mare încredere!!
CONTACT
Cornelia
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Cornelia
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0733 584 107
WhatsApp