Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Rock din Eșelnița

Eșelnița, str. Dunarii, nr. 1012A -
Nota 9.98 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.9


Adaugă recenzie
   Victoria din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 21.05.2021
Locatia este de vis pentru cei ce iubesc cobfortul. Zona este minunata. Gazdele sunt persoane amabile, dornice sa te faca sa te simti minunat. Curatenie stralucitoare, confort, voie buna.

Nu au restaurant, dar au dotarile necesare sa iti pregatesti personal un gratar. In imediata apropiere exista o locatie unde puteti servi masa.
   Rosa Ramona-elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.05.2021
Gazde primitoare, camere spatioase, luminoase, view superb Curatenie exemplara. Usor accesibila. Dispune de gratar in cazul in care se doreste. Facilitate de pescuit. Gazde primitoare si politicoase, te fac sa te simti ca in familie.
   Cristina din Timisoara
nota: 10
schedule 20.05.2021
Locatie superba pe malul Dunarii. O vacanta de vis. Personalul foarte primitor si binedispus de fiecatare data, camere curate cu baie proprie, priveliste de vis, aer curat, relaxare totala la preturi foarte decente.
   Roxana Trifa din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.05.2021
Proprietatea re o vedere exceptionala, localizata chiar pe malul Dunarii cu ponton. Camerele sunt spatioase, confortabile, foarte curate. Gazdele sunt foarte primitoare si placute. Sejurul a foast foarte placut si relaxant, pensiunea avand toate conditiile pentru o vacanta deconectanta.
poze recenzie
   Patrick Frumosu din Resita
nota: 10
schedule 18.05.2021
Toate camerele si apartamentele foarte curate, lenjerii noi, un punct turistic aproape de Statuia Decebal, Mraconia, Manastirea Mraconia si Pestera Ponicova.

Camerele au aer conditionat, baie si bucatarie foarte incapatoare, mai ales apartamentele. Totul este foarte curat si cu gust, iar in curte gresie noua si 2 cuptoare si fiecare acomodare are terasa ei, plus pontonul foarte mare si cu covoare artificiale de calitate.

Gazdele foarte primitoare si prietenoase si iti ofera ceea ce doresti, dar nu te sufoca cu povestiri.
   Roxana Trifa din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.05.2021
Proprietatea are toate conditiile pentru o vacanta reusita. Este localizata chiar pe malul Dunarii cu un ponton generos de pe care se poate pescui, plimba cu barca sau sta la plaja pentru relaxare. Camerele sunt confortabile cu aer conditionat si mobila practica, foarte curate si ingrijite. Gazdele sunt foarte atente la cerintele clientilor si ne-au asigurat un sejur minunat.
   Doina Oprea din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.05.2021
Gazda primitoare si disponibiila, locatia de vis, curatenie, toate facilitatile. Puteti petrece un weekend minunat in aceasta locatie, renovata recent. Este perfecta pentru relaxare si pentru plimbareti zona este impresionanta.
   Ionela Nistor din Resita
nota: 9.83
schedule 22.04.2021
Facilitati bune, localizare corecta si usor de gasit dupa descrierea pe harta. Locuinta foarte curata si frumos aranjata, cu paturi comfortabile si tot ce este descris in publicarea proprietatii. Gazdele foarte prietenoase si politicoase si ne-au asigurat liniste si siguranta. Foarte bine informate despre ce putem vizita in zona.
   Catalin Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.04.2021
Locatia beneficiaza de toate facilitatile necesare la cele mai ridicate standarde, gazdele de nota 10+, curatenia este foarte buna, comfortul si vederea din camere este superba, legat de localizare aceasta este cel mai frumos lucru intalnit in zona, efectiv locatia se afla pe apa (camere situate pe ponton), totul este ireprosabil, locatie ideala pentru a merge in 2 persoane sau un grup dornic de distractii. Fotografia atasata este efectuata de pe pontonul locatiei.
poze recenzie
   Cristian Banciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.04.2021
Cabana este chiar pe malul Dunarii, curata, are toate condițiile posibile, se poate pescui, face gratar, este liniste, are tot ce ne-am dorit. Personalul este foarte sociabil si serviabil. Zona este foarte permisiva, are parcare.
CONTACT
Livia, Petrica
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Livia, Petrica
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0758 343 218
WhatsApp
SMS