Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Liv-Pete din Eșelnița

Eșelnița, str. Dunarii, nr. 1012A -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristina din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 08.07.2023
Pensiune intr-un loc de poveste, cu o priveliste superba. Gazdele foarte primitoare, care ne-au ajutat sa descoperim frumusetile zonei. Cazare de vis pentru relaxare, un mare plus pontonul care te duce in alta poveste. Recomand aceasta locatie minunata si care te incarca cu o energie pozitiva, abia astept urmatoarea vizita!
   Puscas Faniela din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.07.2023
O pensiune la care o data ce ajungi, nu ai cum sa nu-ți dorești sa mai revii. Încă de la intrare te surprinde in mod plăcut amabilitatea gazdei, curățenia. Foișorul și piscina sunt piesele de rezistența. Priveliștea din jur îți taie respirația. Mulțumim pentru tot. Cu siguranța vom reveni. Recomand.
   Catalina din București
nota: 10
schedule 07.07.2023
Suuuuper locație!!! Gazda primitoare, o persoana deschisa. Veți găsi o casa de o curățenie exemplară, cu camere foarte confortabile (fiecare cu baie proprie, prosoape), utilate cu spatiu mai mult decât suficient pentru depozitare imbracaminte, uscător de păr. Bucătăria este utilata mai ceva decât acasă. Se vede de cand intri in curte la ce fel de oameni ai ajuns. Va mulțumim din suflet și personal va felicit și va doresc să aveți puterea să rămâneți la fel!
   Cristian Banciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.07.2023
Este o casa de vacanta asa cum trebuie sa fie! Cu gazde primitoare si gata sa satisfaca doleantele clientului, pozitia este cea mai buna posibila, chiar pe malul Dunarii astfel incat poti sa pescuiesti, sa te balacesti in piscina, sa lenevesti la umbra sau la plaja, sau sa faci drumetii la numeroasele atractii din zona. Ce-ti mai poti dori? Ai vacanta perfecta! Camerele sunt spatioase, cu plase la geamuri, cu baie si bucatarie proprie curate, piscina, verdeata, vedere exclusiva la Dunare.
   Doina din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.07.2023
O priveliște superba, cabana moderna, proprietari amabili și cu siguranță revenim. Cabana curata, localizare superba, pe malul Dunării, cu priveliște spre sârbi. Ai și ce vizita în zona și la cabana găsești și facilități pentru a face un grătar. Recomand aceasta cabana.
   Emilian Iulian din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule 25.07.2021
Apartament cu priveliste pe malul Dunari, ponton cu mese, sezlog si 2 piscine. Spatiu destul pentru un grup de prieteni si un bebe. Camere minunate cu priveliste la Dunare, perfecte sa vezi rasaritul soarelui. Conditii maxime. Loc de gratar cu tot ce trebuie, loc de gatit si depozitat, tot ce trebuie in fiecare camera si apartament. Personal minunat cu o primirea foarte calduroasa.
   Doina Bercea din Arad
nota: 10
schedule 12.07.2021
Locatie superba cu o priveliste de vis, chiar pe malul Dunarii. Camere frumoase si foarte curate, terase ingrijite si gratarul care ne-a fost foarte util. Piscina curata te indeamna sa te racoresti in zilele caniculare.

Un mare plus pentru gazde, discrete, dar care ne-au oferit tot ce a fost nevoie pentru a ne face sederea placuta.
   Rosa Ramona-elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.05.2021
Gazde primitoare, camere spatioase, luminoase, view superb Curatenie exemplara. Usor accesibila. Dispune de gratar in cazul in care se doreste. Facilitate de pescuit. Gazde primitoare si politicoase, te fac sa te simti ca in familie.
   Victoria din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 21.05.2021
Locatia este de vis pentru cei ce iubesc cobfortul. Zona este minunata. Gazdele sunt persoane amabile, dornice sa te faca sa te simti minunat. Curatenie stralucitoare, confort, voie buna.

Nu au restaurant, dar au dotarile necesare sa iti pregatesti personal un gratar. In imediata apropiere exista o locatie unde puteti servi masa.
   Roxana Trifa din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.05.2021
Proprietatea re o vedere exceptionala, localizata chiar pe malul Dunarii cu ponton. Camerele sunt spatioase, confortabile, foarte curate. Gazdele sunt foarte primitoare si placute. Sejurul a foast foarte placut si relaxant, pensiunea avand toate conditiile pentru o vacanta deconectanta.
poze recenzie
   Cristina din Timisoara
nota: 10
schedule 20.05.2021
Locatie superba pe malul Dunarii. O vacanta de vis. Personalul foarte primitor si binedispus de fiecatare data, camere curate cu baie proprie, priveliste de vis, aer curat, relaxare totala la preturi foarte decente.
   Patrick Frumosu din Resita
nota: 10
schedule 18.05.2021
Toate camerele si apartamentele foarte curate, lenjerii noi, un punct turistic aproape de Statuia Decebal, Mraconia, Manastirea Mraconia si Pestera Ponicova.

Camerele au aer conditionat, baie si bucatarie foarte incapatoare, mai ales apartamentele. Totul este foarte curat si cu gust, iar in curte gresie noua si 2 cuptoare si fiecare acomodare are terasa ei, plus pontonul foarte mare si cu covoare artificiale de calitate.

Gazdele foarte primitoare si prietenoase si iti ofera ceea ce doresti, dar nu te sufoca cu povestiri.
   Doina Oprea din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.05.2021
Gazda primitoare si disponibiila, locatia de vis, curatenie, toate facilitatile. Puteti petrece un weekend minunat in aceasta locatie, renovata recent. Este perfecta pentru relaxare si pentru plimbareti zona este impresionanta.
   Roxana Trifa din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.05.2021
Proprietatea are toate conditiile pentru o vacanta reusita. Este localizata chiar pe malul Dunarii cu un ponton generos de pe care se poate pescui, plimba cu barca sau sta la plaja pentru relaxare. Camerele sunt confortabile cu aer conditionat si mobila practica, foarte curate si ingrijite. Gazdele sunt foarte atente la cerintele clientilor si ne-au asigurat un sejur minunat.
   Cristian Banciu din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.04.2021
Cabana este chiar pe malul Dunarii, curata, are toate condițiile posibile, se poate pescui, face gratar, este liniste, are tot ce ne-am dorit. Personalul este foarte sociabil si serviabil. Zona este foarte permisiva, are parcare.
   Catalin Mihai din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.04.2021
Locatia beneficiaza de toate facilitatile necesare la cele mai ridicate standarde, gazdele de nota 10+, curatenia este foarte buna, comfortul si vederea din camere este superba, legat de localizare aceasta este cel mai frumos lucru intalnit in zona, efectiv locatia se afla pe apa (camere situate pe ponton), totul este ireprosabil, locatie ideala pentru a merge in 2 persoane sau un grup dornic de distractii. Fotografia atasata este efectuata de pe pontonul locatiei.
poze recenzie
   Ionela Nistor din Resita
nota: 9.83
schedule 22.04.2021
Facilitati bune, localizare corecta si usor de gasit dupa descrierea pe harta. Locuinta foarte curata si frumos aranjata, cu paturi comfortabile si tot ce este descris in publicarea proprietatii. Gazdele foarte prietenoase si politicoase si ne-au asigurat liniste si siguranta. Foarte bine informate despre ce putem vizita in zona.
CONTACT
Livia
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Livia
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0758 343 218
WhatsApp
Apel/SMS