Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Patricia & Alexandra din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Faleză, nr. 10 -
Nota 10 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Avram Florin din Zimandcuz Jud.arad
nota: 10
schedule 12.07.2022
Am fost cazați la vila Alexandra, pe partea din față, cu vedere la mare, unde este o priveliște foarte frumoasă. Foarte aproape de plajă, cel mai bun loc din Eforie Sud. Ne-am simțit foarte bine, condiții destul de bune la vilă, unde poți să faci mâncare, grătar. Domnul Vali este foarte de treabă, cu care poți discuta orice nelămurire. Recomand să încercați să vă cazați. Nouă ne-a plăcut, sperăm să ajungem și anul viitor, și tot la vila Alexandra.
   Secuianu Romina din Satu Mare
nota: 10
schedule 19.07.2021
Noi am fost cazați la Vila Patricia. Un loc aproape de mare, cu o priveliște superba. Domnul Vali este implicat și amabil, iar tot ce își dorește este ca cei cazați la el sa se simtă bine. Doamnele care fac curățenie sunt mereu disponibile și te ajuta cu orice ai nevoie.

Ideea e ca te gospodărești singur: îți duci singur gunoiul, îți prepari ce mâncare vrei în bucătăria comuna, speli vasele după ce ai terminat de mâncat și aduni după tine, îți speli hainele singur (sau exista posibilitatea sa ți le pună la mașina de spălat), ceri prosoape curate, ceri sa ți se aspire în camera, ceri sa ți se schimbe hainele de pat (doamnele sunt disponibile și te ajuta cu mare drag, doar trebuie sa le spui).

Pentru copii este loc de joaca, cu trambulina, tobogan, leagăn etc. Se poate face grătar în curte, parcare este in fata vilei. Exista și minusuri, dar pentru noi nu prea au contat, de exemplu televizorul nu are imaginea clara, nu sunt prize lângă pat sau în baie, semnalul este slab la wi-fi, mobilierul este uzat, pereții sunt foarte subțiri și auzi orice sunet.

Pentru noi a fost important sa fim aproape de plaja, sa avem vedere la mare, iar camera sa fie confortabila și curata. Noua ne-a plăcut și ne-am simțit foarte bine.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marinela Iosub din Deva
nota: 10
schedule 13.07.2021
Totul a fost minunat, am rezervat apartament 2 camere, spatiul este mare, sunt multe ferestre prin care poti vedea marea din orice loc te ai afla in încăpere, peisajul din balcon este de vis, curtea frumoasă cu boltă de vie, grãtar in curte, acces la bucătărie.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Claudiu C din Sighetu Marmatiei
nota: 10
schedule sejur: 14.07.2020 - 21.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de plaja,cazarea sa realizat foarte rapid,pozele corespund cu realitatea.
Gazda serioasă și recomand cu căldură cazarea in aceasta unitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca și recomandari și nu ca minusuri ar fi:
O rețea wireless disponibila nu ar strica și asta din cauză că Digi și Telekom in apartament nu au semnal aproape deloc.
O oglinda în cameră pentru doamne.
Plaja din fata vilei nu o recomand pentru copii deoarece este plina de pietre.Dar la 50-70 metri către dreapta găsiți o plaja frumoasa cu nisip și intrate lina in mare.
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Vali Iancu
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Vali Iancu
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0757 118 052
WhatsApp