Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Golful Lebedelor din Eforie Sud grade grade grade

Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Sorina din Bucuresti
nota: 10
schedule 31.08.2023
Am fost recent cazați la pensiunea Golful Lebedelor din Eforie Sud și am fost foarte mulțumiți de experiență asftel că am prelungit sejurul.
Cazarea este situată foarte aproape de mare care se vede din curtea pensiunii și se aud valurile seara, la doar 4 minute de mers pe jos la plaja Eforie Sud și la 12 minute de cea din Tuzla. Plaja este amenajată atât pentru cearceafuri, cât și cu șezlonguri si snackbar la prețuri accesibile.
Camerele sunt foarte spațioase (40-45mp), mobilate modern, ideale pentru familii cu copii deoarece au paturi mari, televizoare lcd, aer condiționat. În camerele triple sunt două paturi mari. Au terase cu o vedere sublimă la mare, ceea ce oferă un cadru perfect pentru relaxare.
Curățenia este exemplară, iar personalul este foarte amabil și atent la nevoile turiștilor. Cafeaua se serveste in fiecare dimineata din partea casei.
În curte este gazon, o trambulină, grătar, mese și scaune de terasă.
Veți avea și o bucătărie foarte mare dotată cu tot ce este necesar, unde vă puteți gospodări singuri.
Masa se poate servi în apropierea pensiunii, la recomandarea personalului, unde veți găsi mâncare foarte bună, totul de casă și gătit pe loc sau în ziua respectivă.
   Florentina Bica din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.07.2023
Camere foarte spațioase si luminoase, frumos amenajate, curățenie exemplara, baia cu tot ce trebuie, liniste in zona și în incinta locației, gazda foarte primitoare, prețul a fost ok pentru perioada aleasa, restaurant aproape pentru a servi masa, plaja curata, marea fără alge și super aproape.
   Ignat Mihaela din București
nota: 10
schedule 17.05.2023
Camera mare, spațioasă cu ferestre mari, cu vedere la mare, pat mare, confortabil, curat, parfumat. În curte există o trambulină pentru copii, un hamac și un grătar, la care am avut ocazia sa frigem carne și mititei. Gazdele au fost foarte prietenoase și foarte amabile. Cu siguranță, vom reveni cât de curând!
   Andreea Toma din București
nota: 10
schedule 09.09.2022
Vila este foarte bine pozitionata, am stat in camera de sus, terasa si peisajul sunt impresionante, Camera forte mare, curtea este amenajata, gazon, trambulina, hamac, plaja foarte aproape si gazdele foarte faine. Preturile sunt foarte bune si accesibile. Recomand familiilor cu copii.
   Elena Artene din Iasi
nota: 9.67
schedule 31.07.2022
Extrem de multumiti, o gazda primitoare si amabila! Vila e deosebita, din balcon vezi marea, camera mare, pat foarte confortabil, saltea de nota 10, baia spatioasa! Eu as mai adauga in camera o oglinda verticala, mie mi-a lipsit.
   Mihaela Andronic din Tulcea
nota: 10
schedule 06.07.2022
Este prima vacanță la mare în Eforie Sud. Vila Golful lebedelor a fost cazarea perfectă! Priveliștea superbă, camere mari și spațioase. Am petrecut 9 zile minunate și ne dorim să revenim la vila Golful lebedelor.
   Gabriela Bulancea din Brasov
nota: 10
schedule 16.06.2022
Am fost de mai multe ori în această locație și de fiecare data ne-am simțit foarte bine. Gazda este foarte amabilă, camerele sunt foarte mari si curate. Este un loc super liniștit și frumos. Plaja destul de aproape. Abia așteptăm să revenim.
   Astefani Marius din Satu Mare
nota: 10
schedule 28.04.2022
Camere mari si spatioase, priveliștea superbă, locația linistită, gazdele foarte atente la necesitatile turistilor. Am petrecut 9 zile minunate la inceput de septembrie in acest mic paradis. Asteptam cu nerabdare sa mai ajungem la pensiunea Golful Lebedelor.
   Isabela din Brașov
nota: 10
schedule 29.08.2021
O cazare minunată. Camere mari si spatioase, priveliștea superbă, locația linistită, parcarea in fata unitatii. Noi am preferat plaja de la tuzla, situată la maxim 10 minute de mers pe jos (cu 2 copii mici), deși neamenajata, este curată, ă din scoici, apa limpede. Gazda promptă la solicitările turiștilor. Un concediu reusit.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Petronela Dobranis din Piatra Neamț
nota: 9.33
schedule 13.07.2021
Locație aproape de mare, curata, camere spațioase, proprietari deosebiți. Pentru prima dată în stațiunea Eforie Sud după 14 ani de petrecut concediile in afara țării prețul mi se pare destul de mic având în vedere serviciile și confortul camerei.
   Anamaria din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2020 - 24.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spațioase, pat 18Ox200 încăpător si confortabil, acces la bucătărie, frigider în cameră.
Aproape de plaja, se vede răsăritul de pe geam/balcon.
Liniste
   Mocanu din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2020 - 25.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de plaja și confortabila. Camere mari și. Urate
Răspunsul unității:
Punctul acela era probabil litera ` C` :). Multumim
CONTACT
Avram Ramona
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Avram Ramona
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0720 185 680
WhatsApp
Apel/SMS