Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Ama din Eforie Sud

Eforie Sud, str. Transilvaniei, nr. 5B -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cezar din Piatra Neamț
nota: 10
schedule 18.05.2023
Un loc superb, cu o gazda foarte primitoare, de nota 10! Ai tot ce îți trebuie și e la 50 metri de mare. In curte sunt 2 gratare, cu bucatarie complet mobilata. Recomand cu incredere. Un loc foarte linistit. Camerele mari și foarte curate. Pentru noi, in 2023, va fi al 3 an consecutiv!
   Elena Radulescu din Filipestii De Padure
nota: 9.5
schedule 26.07.2022
Totul la superlativ!!! Camera mare, spatioasa, aer conditionat, curatenie excelenta, liniste, distanta fata de principalele puncte de atractie cam la 10/15 min, de mers lejer. Autoritatile trebuie sa imbunatateasca calea de acces spre plaja. Plaja curata, apa limpede.
   Cocias Bogdan din Brăila
nota: 6.83
schedule 03.09.2021
Pro: bucătăria utilata complet, curtea destul de mare cu 3 mese/locuri de luat masa, aer condiționat în toate camerele, în vila era destul de curat bucătăria cât și curtea și holurile, grătar în curte, și gazda destul de amabila încerca să facă totul încât sa te simți ok.

Contra: camerele sunt destul de micuțe la fel și baia și pe durata celor 7 zile petrecute la vila nimeni nu a intrat în camera sa facă curat sau sa ia gunoiul, au existat mici probleme cu baia, în baie la cabina de dus nu exista o perdeluta pe care sa o tragi când faci dus și din cauza asta o mare parte din apa mai sarea și pe jos o alta problema au fost și scurgerile în baie exista doua grilaje/scurgeri unul în cabina de dus și unul în mijlocul băi la cel din cabina de dus apa se ducea greu în schimb la cea din mijloc când foloseai chiuveta semi refula în baie, o alte parte proasta nu as putea sa spun neapărat contra era ca la ora 10 camera trebuia eliberata.

Aacuma trecând puțin peste cele întâmplate la cazare și trecând la capitolul plaja aparent plaja care era foarte aproape de cazare se lucrează din ce am înțeles se lărgește asa ca pentru ce au de gând sa mai meargă anul acesta sau la anul în zona sa își ia gândul de la plaja respectiva în apropiere ar mai fi doua plaje una la aproximativ 15 minute care este amenajata și una la vreo 10 minute de mers pe jos ne amenajata la cea ne amenajata nu aveai nici o șansă să intri în apa era pietroi lângă pietroi și personal m am și tăiat în unul din ele după 2 zile de stat în pietroaie am decis sa mergem și noi în alta parte am ales plaja tuzla la aproximativ 4 km destul de aproape și plaja era super ok acolo intrarea lina si apa limpede.


P.S : noi am stat 7 zile și am avut 5 camere în vila.
Răspunsul unității:
Multumim pentru recenzie, parerea dvs. Conteaza! Micile nemultumiri ar fi fost cu usurinta rezolvate daca ni s ar fi adus la cunostinta eu fiind prezenta permanent. Curatenia camerelor nu face parte din pachetul nostru de servicii oferite pe durata sejurului si este in concordanta cu pretul practicat. Ora eliberarii camerei 10.00 este corecta si mentionata in prezentarea pensiunii.
poze recenzie poze recenzie
   Oana Zvoristeanu din Iasi
nota: 10
schedule 23.08.2021
Un loc curat, camere cu baie proprie si aer conditionat si curtea este spatioasa si cu multe locuri de luat masa. Se poate folosi si bucataria complet utilata pentru cei care vor sa gateasca acolo. Gazda foarte primitoare si mereu dornica sa ne ajute cu orice intrebari am avea.
   Ratiu Angela din Oradea
nota: 10
schedule 23.08.2021
Doamna Maria (gazda) este o doamna super de treaba. Facilitati super, zona linistita, loc de luat masa in 3 locuri in curte si una in casa, camere curate cu aer conditionat, TV, baie proprie in fiecare camera. Poti gati orice fel de mancare. Copii s-au simtit minunat. Curatenie, amabilitate, 10 min de mers pe jos pana la plaja, curte mare spatioasa, aproape de faleza Eforie Sud.
   Daniela Masalau din Braila
nota: 10
schedule 20.08.2021
O locație foarte frumoasa, camerele curate, venim de câțiva ani, aproape de plaja. Propietarii foarte atenți, dacă am avut nevoie de ceva, atenți la nevoile noastre. Ai bucatarie unde poți să-ți găsești tot ce ai nevoie sa gătești. Plaja este aproape, la câteva minute, nu îți trebuie sa mergi cu mașina, magazine alimentare în apropiere.
   Cristina din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.07.2021
Foarte curat, camera frumoasa și confortabilă, vila este situata intr-o zona linistita, are o curte mare, un loc de luat masa in interior, dar și în curte, personalul foarte atent și amabil, un loc plăcut pentru a petrece vacanta.
CONTACT
Carabuș Maria
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Carabuș Maria
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0735 775 064
WhatsApp