adaugă o unitate turistică
search
date_range

Vila Jun din Eforie Nord

Eforie Nord , aleea Ghiocelului, nr. 16  
​Capacitate: 2 adulți și 1 copil în 1 spațiu de cazare.
Vila Jun vine cu o gazduire placuta intr-o zona noua de case, la intrare in Eforie Nord, avand 8 camere si dispunem de 20 de locuri de cazare dotate cu bucatarie in camera, baie in camera, aer conditionat, televizor, internet, dulap, frigider in camera.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,