Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Flory din Eforie Nord

Eforie Nord, str. I. Gh. Duca, nr. 39B -
   Ovidiu din Brașov
nota: 10
schedule 21.04.2022
Gazdele excelente și foarte amabile. Curățenia de nota 10*, iar camerele au un aspect foarte frumos și îngrijit. Locația este aproape de plajă, aprox 10 minute de mers pe jos până la plaja din zona Debarcader. Camerele au fost spațioase, mobilate modern, îngrijite, totul la superlativ. Fiecare cameră dispune de o terasă proprie unde poți sta fără probleme, iar curtea din spate este frumos amenjată, cu zonă de grătar, de bucătărie, dotată cu tot ce este nevoie. Super din toate punctele de vedere.
   Rada din Floresti
nota: 10
schedule 26.01.2022
Gazdele excelente și foarte amabile. Curățenia de nota 10*, iar camerele au un aspect foarte frumos și îngrijit. Locația este aproape de plajă, aprox 10 minute de mers pe jos până la plaja din zona debarcader. Camerele au fost spațioase, mobilate modern, îngrijite, totul la superlativ. Fiecare cameră dispune de o terasă proprie unde poți sta fără probleme, iar curtea din spate este frumos amenjată, cu zonă de grătar, de bucătărie, dotată cu tot ce este nevoie.
   Chitu Adrian din Timisoara
nota: 10
schedule 15.08.2021
Cazare in camera mov 02.08 - 11.08.2021. Facilitatile de care dispune aceasta vila sunt complete.

Foarte multa liniste, iar curtea interioara este una extrem de frumoasa si asta datorita gazdelor extrem de amabile si atente la detalii.

Curatenia a fost de nota 10 pe tot parcursul sejurului, camerele spatioase si dotate asa cum ar trebui sa fie in cat mai multe locuri de pe litoral, trebuie sa mentionez ca, conceptul camerelor este unul unic. Bravo pentru gazde.

Multumesc d-nei Florentina si sotului pentru gazduire si un mare multumesc si fetei care a facut curatenia in camera.
   Chitu Adrian din Timisoara
nota: 10
schedule 12.08.2021
Cazare excelenta din toate punctele de vedere, camere spatioase si atentie foarte curate, iar in privinta dotarilor este o unitate de cazare unde nu cred ca lipseste ceva.

Zona unde este situata vila este una foarte linistita, curtea este foarte aranjata si cocheta, internet care merge fata de multe alte cazari foarte bine. Gazdele extrem de amabile.
   Marcela din Bacau
nota: 1
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2015.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu au fost locuri disponibile in perioada solicitata de mine.
   Domnica D din Ploiesti
nota: 8.83
schedule sejur: 06.06.2014 - 09.06.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un sejur linistit si foarte placut. Poate cel mai bun raport calitate-pret intalnit pana acum.
   Narcisa din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2013 - 31.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejurul petrecut la Vila Flory a fost peste asteptari.Ceea ce am gasit in realitate depaseste descrierea gasita pe internet. Gazda amabila, curatenie, liniste, confort, conditii de relaxare. Faptul ca plaja e putin mai departe nu m-a deranjat cu nimic fiind o persoana amatoare de miscare. Frumosul catel Labrador a fost o incantare si pentru mine si pentru baiatul meu . Se vede peste tot preocuparea proprietarei pantru curatenie si crearea unui spatiu de relaxare deosebit. O recomand iubitorilor de frumos si de liniste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au existat.
CONTACT
Popescu Florentina
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Popescu Florentina
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0743 079 328
WhatsApp
Apel/SMS