Casa Mateiana din Eforie Nord

Eforie Nord, str. I. G. Duca, nr. 67  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Renata R din Oradea
nota: 9.67
schedule sejur: 04.08.2018 - 09.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Buna, noi am fost foarte mulțumiți de tot, e totul exact cum e descris loc de joaca pt copii, copii puteau să se joace liniștiți nu era restrictie că nu calca aici sau nu umbla acolo, baia exact așa a fost folosita de cum ne-am înțeles și a fost curata, proprietarii foarte amabili și drăguți...este un pic departe de plaja dar acest lucru mi s-a zis de dinainte...dar ne-am obisnuit și noi și copii :)s-a oferit transport de la gara, vă mulțumim pentru tot. Speram sa ne revedem la anul ;)
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem nemultumiri
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și ne bucuram că v-a plăcut la noi.Vă mai asteptam la noi ca acum sunteți de-ai casei.Salutari la Oradea
   Cristina din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 08.07.2017 - 15.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curte amenajata, loc de joaca pt copii, liniste, gazde primitoare,distanta pana la plaja este mare, dar noua ne-a prins bine o plimbare, neavand copil mic, curat, doamna Roxana a aspirat in camera de cate ori aveam nevoie
thumb_down
Aprecieri negative:
Spatiul din baie foarte mic la mansarda
   Andrei din Timisoara
nota: 9.33
schedule sejur: 08.07.2017 - 15.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiu verde; catel, pisica, comportamentul gazdelor
thumb_down
Aprecieri negative:
Spatiu mic la baie (am fost cazati la mansarda)
   Oana din Bucuresti
nota: 9
schedule sejur: 09.07.2016 - 10.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat , arata exact ca in poze ,liniste ,verdeata, gazde primitoare
thumb_down
Aprecieri negative:
Foarte departe de plaja aprox 25 minute de mers pe jos , daca mergi cu masina merita !
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri.
Am incercat sa diminuam aceasta distanta prin transportul gratuit oferit de la gara atat la sosire cat si la plecare cu toate ca ati stat doar o singura noapte, lucru de care ati ramas placut impresionata .Va mai steptam la noi in continuare.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 01.08.2015 - 07.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Suntem o familie cu doi copii mici, cu varste sub 5 ani. Am fost cazati 6 nopti in aceasta unitate in camera tripla cu baie. Dotarile sunt conforme descrierii. Ne-a impresionat amabilitatea gazdelor, care este la cote maxime! Au fost foarte saritori si deschisi la sugestiile noastre si au cautat mereu sa ne faca sederea placuta si confortabila.
Mai mult, au fost fairplay de la inceput, amintindu-ne de singurul minus relativ al unitatii, distanta fata de plaja, care pentru noi, cu doi copii mici, ar fi putut fi o sursa de neplacere. Dar, avand masina, totul a decurs lin.
Curtea este mare, cu multa verdeata, umbra, copiii au alergat si s-au jucat (la ore decente) nestingheriti de vreo privire critica, nimeni nu i-a admonestat ca fac prea multa galagie sau ca rup vreo frunza, calca pe iarba, etc.
Pentru noi a cantarit mult in alegerea cazarii faptul ca exista curte mare, camera cu baie, multe facilitati (2 aragazuri, mai multe frigidere, locuri suficiente de luat masa) si pretul mai mult decat decent.
Ramane in continuare pe lista noastra de optiuni de cazare pentru un viitor sejur la mare.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus care ar fi putut sa ne strice confortul este distanta fata de plaja. Noi am optat pentru plaja Belona, dar ne deplasam cu masina si nu au fost batai de cap. Ceilalti turisti cazati am vazut ca se plimbau pe jos catre plaja din capatul strazii si nu pareau deranjati de acest aspect, unii fiind si la al 3-lea an consecutiv de cazare in aceasta unitate.
CONTACT UNITATE
Iulian
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.