Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Mădălina Emmaia Sun din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Castanului, nr. 3 -
Nota 10.0 / 45 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.94
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.86


Adaugă recenzie
   Mihaela din Vaslui
nota: 10
schedule 27.08.2023
Recomandam cu mare drag! Ne-am simțim minunat! Gazdele sunt extraordinare și ne-au făcut să ne simțim ca acasa. Copiii noștri ai fost foarte incantati, iar noi, adulții la fel... Va recomandam cu drag! În camere a fost foarte bine, aerul condiționat și-a făcut treaba.
   Margareta din Vaslui
nota: 10
schedule 22.08.2023
Mădălina, o gazda excepțională, cu o grija deosebita fata de oaspeți. Vila este cocheta, foarte curata, cu multe facilități (bucătării, terase, grătar), camere moderne (AC, tv), pozitionata aproape de plaja, centru și alte puncte de interes. Recomandam aceasta locatie!
   Lavinia din Cluj
nota: 10
schedule 21.08.2023
Ntr-un singur cuvânt: suberb! Începând de la întâmpinarea primită, curățenia exemplara, curtea foarte frumoasa și foarte bine îngrijită, camerele foarte frumoase cu toate dotările posibile. De gazde nu mai zic, extrem de atente la nevoile oaspeților, foarte amabile, nu era zi sa nu fim întrebați cum suntem și daca avem nevoie de ceva. Oameni minunați, într-un cuvânt! o sa revenim cu drag!
   Gena Camelia Bădărău din Vaslui
nota: 10
schedule 21.08.2023
O gazda deosebit de primitoare, condiții excelente, foarte curat, multe facilități bucătărie, terase, camere dotate cu AC, televizoare frigidere si mobilier modern. Ne-am simtit in siguranță si poziționarea este foarte buna fata de centrul statiunii, fata de plaja și alte obiective. Mulțumim și felicitări! vom reveni cu siguranță deoarece a fost foarte bine!
   Gruia Liliana din Dragoslavele
nota: 10
schedule 08.08.2023
Gazda de nota 1000, foarte amabilă și atentă cu cerințele turiștilor, curățenie exemplară, apă caldă permanent, aer condiționa,t parcare, internet. Bucătărie utilată cu tot ce este necesar și foarte curata. Curtea relaxare totală, loc de joaca pentru prichindei.
   Bogdan din Iași
nota: 10
schedule 01.08.2023
O casă frumoasă, curată, liniștită și destul de aproape de plajă. Gazdele foarte amabile și primitoare. Toate facilitățile sunt conform descrierii unității de pe site. Dacă vom avea ocazia, vom reveni, cu drag!
   Vasiliu Alexandru din Botoșani
nota: 10
schedule 30.07.2023
Totul a fost minunat, o locație foarte liniștită și aproape de plajă va recomand, este o gazda primitoare. Casa este foarte frumoasă cu bucătării complet utilate, curtea e superbă, frumos amenajată. Cu siguranță voi reveni cu mare drag. Mulțumim pentru ospitalitate!
   Rascol Daniela din Targu Jiu
nota: 10
schedule 30.07.2023
Locația este de vis, camerele foarte curate, personalul de nota 100. O curte aranjata, si foarte colorata. Este aproape de plaja, o plimbare liniștitoare.
Personal sunt foarte mulțumită, atat eu cat si familia mea, recomand cu mare incredere, este cea mai buna opțiune pentru care puteți opta pe litoralul românesc.❤️
   Mateoiu Alexandra din Bucov, Prahova
nota: 10
schedule 28.07.2023
Totul a fost la superlativ, camerele și curtea sunt exact ca in poze! Foarte curat in camere, lenjeriile sunt schimbate regulat. Plaja este aproape, cam 8 min de plimbat lejer, cu cei mici.Va mulțumim pentru amabilitatea cu care am fost tratati, vom reveni cu mare drag!
   Alina din Calarasi
nota: 10
schedule 26.07.2023
O gazda primitoare, te face sa te simți confortabil de cum deschizi prima dată ușa, curățenie, liniște! Ești întrebat dacă ai nevoie de ceva, foarte comunicativa! Pentru cine dorește relaxare, recomand! Distanta până la plaja este de 10 aproximativ! Mulțumim, oameni de nota 10! Vom reveni și în alți ani cu siguranță!
   Gabriela din Carei, Judetul Satu Mare
nota: 10
schedule 25.07.2023
O locatie excelenta, camere spatioase, bucatarie utilata, o curte racoroasa acoperita cu vita de vie unde te poti relaxa dupa o zi de plaja calduroasa, gazde de nota 10, curatenie impecabila, multumim pentru aceste zile frumoase petrecute la dumneavoastra.
   Sorin Anton din Dublin 18
nota: 9.5
schedule 25.07.2023
Totul a fost conform asteptarilor, personalul foarte atent si dedicat, camerele curate si primitoare, un plus pentru mansarda, spatiul dintre camere excelent pentru mese festive cu prietenii.
   Lică - Dia din Baia Mare
nota: 10
schedule 14.07.2023
Totul a fost minunat, conform așteptărilor, va recomand tuturor turiștilor care mergeti la Eforie Nord, este o gazda primitoare și cu bun simt, un loc liniștit și aproape de plaja. Cu toate utilitățile necesare, aveți nota zece. Multumim pentru ospitalitate și suntem nerăbdători sa revenim cu drag.
   Cosmina din Timișoara
nota: 10
schedule 14.07.2023
Ieri sa terminat concediul nostru la Eforie Nord, am fost cazați la doamna Mădălina, si va scriu cat se poate de sincer ca ne-am simțit ca si acasă, atât doamna Mădălina cat si mama dânsei sunt minunate, iar despre cazare pot spune ca este tot ce ne-am dorit, aproape de plaja, curat, liniște, pentru noi a fost prima data când am fost cazați aici, dar sigur nu va fi ultima dată!! Am mers într-un grup de 4 familii si a fost de vis! Recomand cu tot dragul Vila Mădălina, va pupam doamna Mădălina si de abia așteptăm sa va călcăm din nou pragul casei in anii ce vor urma!!!
   Zabulica Ana Maria Loredana din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 11.07.2023
Locație aproape de mare, frumos amenajata, curățenie, liniște. Gazda este super, respectuoși și amabili. Bucătăria este dotata cu toate ustensilele. Este locul perfect pentru o vacanta cu familia. Pentru copii mici este amenajat un mini spațiu de joaca. Recomand cu toată încrederea!!
   Rodica din Lugoj
nota: 10
schedule 04.09.2022
Cea mai buna alegere, a întrunit toate condițiile unei unități de cazare, servicii potrivite și de calitate, check-in mai devreme, check-out mult mai târziu, plus transportul la gara, o camera curata, potrivita și pentru familii cu copii, tv, aer condiționat, atitudinea prietenoasa a gazdei, dispusa mereu sa ajute. Revenim oricând cu mult plăcere.
   Alexandru Ghinea din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.08.2022
Personal amabil și prietenos, spatii de cazare curate și întreținute. Ne-am simțit bine și vom mai reveni! Liniște în zonă, plaja relativ aproape (10 min de mers lejer cu copiii de mână),
recomand aceasta locație pt familii cu copii, au la dispoziție și spațiu în curte unde se pot juca și câteva jucării.
   Zabulica Ana Maria Loredana din Piatra Neamt
nota: 10
schedule 22.08.2022
Confort, curățenie, facilități (tv, wifi, apa calda) și o gazda omenoasa și primitoare. Camerele curate și frumos amenajate, baie curata. Curtea frumos amenajata, loc de joaca pentru copii, grătar în curte, acces la bucătăria dotata cu toate ustensilele. Suntem foarte mulțumiți de cazarea avuta. Dna Mădălina o persoana deosebita! Recomand casa Madalina cu toată încrederea!
   Daniela din Tulcea
nota: 10
schedule 22.08.2022
Gazda foarte primitoare, atentă la nevoile oaspeților! Curățenie exemplară! Vom reveni, cu siguranță! Totul a fost la superlativ!
Vă mulțumim!
   Iustina Stefana Tatarau din Câmpulung Moldovenesc
nota: 10
schedule 09.08.2022
Când mergi in concediu, îți dorești liniște, așa-i? Când mergi in concediu îți dorești sa te trezești in fiecare dimineața cu zâmbetul pe buze, admirând tot ce se poate numi frumos de la camera, la personal, la momentele unice alături de familie si prieteni. După un drum de 600 de km, debia aștepți sa îți găsești liniștea, ca mai apoi sa te poți detașa de cele de acasa, sa simti ca te odihnești si ca îți încarci bateriile.
Eu, împreuna cu prietenii mei, am fost cazați la casa Mădălina Emmaia Sun și recomandam cu tot dragul aceasta cazare pentru câteva zile de liniște si armonie. Pe doamna Mădălina o veți remarca din prima, este minunata. Este persoana care ne-a ajutat sa vedem fiecare dimineața prin lentile colorate, chiar dacă unele zile nu au fost bune. Ea este cea de care ne va fi foarte dor. Ma bucura faptul ca exista oameni atât de buni, care împart bucurie tot timpul.
Ceea ce ține de camera, loc pentru gătit, curățenie, totul este la înălțime. Pe scurt, a fost un concediu minunat!
   Claudiu Miltiade din Târgu Neamț
nota: 10
schedule 08.08.2022
Recomand cu drag aceasta cazare... am ajuns anul acesta pt prima data... camere curate, curte și tot ce îți trebuie pt a avea o vacanta frumoasa. Doamna Madalina o femeie de nota 20, amabila și disponibila la orice cerinta d-a noastră. Distanta pana la plaja a fost de 10 minute (mers lejer cu 2 copii mici).
   Rocsana Ionita din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.08.2022
Situată într-o zonă liniștită, la 8-10 minute de mers până la mare, casa Madalina își întâmpină musafirii cu o curte superbă, plină de flori, camere spațioase, curate și confortabile. Și, deasemenea, cu bucătărie pentru oaspeți. Gazda, doamna Madalina, este foarte amabilă și primitoare. Recomand cu căldură!
   Marinela din Lugoj
nota: 10
schedule 27.07.2022
Situata la 10 minue de plaja, Madalina este o gazda foarte primitoare si locatia foarte curata. Iti ofera tot comfortul, bucatarie, camere curate cu baie proprie, curte mare. Recomand cu mare drag. Este al treilea an in care venim tot aici, multumim pentru ospitalitate!
   Dogaru Constanta din Buzau
nota: 10
schedule 26.07.2022
Abia ce ne-am întors din vacanță cu bateriile încărcate. La casa Mădălina Emmaia găsiți tot ce vă doriți, gazda primitoare, curățenie, liniște, camerele foarte răcoroase, plaja se află în apropiere... într-un cuvànt, totul a fost excelent. O să revenim cu mare drag !
   Crăciun George din Ploiesti
nota: 10
schedule 23.07.2022
Am petrecut cele 4 nopți de cazare excelent. O gazda primitoare, atenta, am fost luați de la gara și duși la vila, camerele foarte frumoase, terasa, bucătărie, liniște. Va mulțumim doamna Mădălina ptr tot. O vila foarte aproape de plaja, centru, intr-o zona liniștită și plina de verdeață.
   Catalina din Iași
nota: 10
schedule 18.07.2022
Vacanța noastră la casa Mădălina a fost peste așteptări! Casa dispune de toate facilitățile. Ne am bucurat de curățenie, liniște, gazda foarte primitoare și dispusă să ne ajute în orice moment al zilei. Am apreciat faptul că am avut acces și la bucătăria din curte, iar terasa de afară iti oferă liniștea de care ai nevoie. Se observă cât de atente sunt gazdele la crearea unui mediu cât mai călduros pentru turiști. Mulțumim! Vom reveni cu drag!
   Angela Papp din Carei
nota: 9.83
schedule 18.07.2022
Situata la aproximativ 10 minute de plaja, zona linistita, camera frumoasa, dotata cu aer conditionat, televizor, frigider, curatenie impecabila, gazda primitoare, amabila, curte aranjata, amenajata frumos, cu mobilier de gradina si loc pentru gratare, totul foarte curat si primitor, adecvat si familiilor cu copii.
   Andrei Avasiloaie din Campulung Moldovenesc
nota: 10
schedule 14.07.2022
Totul la superlativ! Gazda foarte primitoare si locatia foarte curata. Iti ofera tot comfortul, bucatarie, camere curate cu baie proprie, curte mare cu loc unde sa te relaxezi si un mini loc de joaca pentru copii. Recomand cu toata increderea, noi cu siguranta ii vom calca pragul si a doua oara. Multumim pentru ospitalitate!
   Madalina din Giurgiu
nota: 10
schedule 13.09.2021
O locatie cu acces la o bucatarie comuna dotata cu cele necesare, destul de aproape de plaja, mers lejer max 8-10 min.

Curatenie, comfort in camere, nota 10 + pentru gazda. O persoana foarte comunicativa, extrem de discreta si primitoare.

Am primit din partea casei un vin productie proprie foarte bun si prajituri de casa delicioase si chiar a amenajat in livingul ce deservea et 1, unde am fost cazati, o masa cu scaune cand intr-una din zile.

Mi s-a parut ca dusul nu are presiune, am transmis si imediat l-a schimbat.

Desi de obicei avem o locatie in Eforie unde venim la niste prieteni gratis, anul acesta nu mi-a parut rau pentru nici un leut platit la vila Madalina. Felicitari!
   Duhomnicu Anamaria din Brașov
nota: 10
schedule 06.09.2021
A fost super frumos, gazda e un înger pe pământ. Noua nea plăcut la maxim la toți 5, mai venim oricând cu drag.

Curățenie a fost ca la mama acasă. Am avut confort în camere maxim de plăcut și în curte era o placere sa stai. Ne pare rău că sa terminat vacanta nea făcut placere sa stam la voi.
CONTACT
Mădălina
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mădălina
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0722 395 565
WhatsApp