Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ana din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Orhideei, nr. 14 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Schinteie Emil din Timisoara
nota: 10
schedule 07.08.2023
O casă de nota zece, curățenie, liniste și recomand, cu mare incredere, o zonă foarte liniștita, gazdele va pot ajuta cu informatii despre restaurante si tot ce aveti nevoie. Serviciile sunt ok. Camerele sunt foarte curate spatioase. Pretul este foarte bun avand in vedere cu cat s-au scumpit cazarile la mare.
   Jitaru Catalin din Onesti
nota: 10
schedule 29.09.2022
O locație bună și liniștită, camere foarte spațioase și curate, incluzând aer condiționat, pat dublu cu saltele noi și comode televizor, pensiunea are și o bucătărie de vara, iar în fata casei este un parc unde te poți relaxa seara, gazdele primitoare.
Loc de parcare în fata casei. Un plus din partea mea, nota 10 plus.
   Simona Fagas din Petroșani - Hunedoara
nota: 9.83
schedule 30.08.2022
Am fost cazati intr-un apartament fiecare, cu camera si baia lui, plus living si bucatarie, am fost foarte multumiti, ventilatoare in toate camerele, curatenie, iar gazda, doamna Ana, foarte cumsecade si saritoare, ajutatoare in orce problema, pertotal a fost superr, vom revenim si la anul, cu siguranta.
   Anamaria Arghisan din Verona
nota: 10
schedule 25.08.2022
Noi venim aici de ani de zile, veneam ca cuplu si intre timp s-a adaugat si un copilas. Doamna Angela este foarte saritoare la orice avem nevoie, camerele si baia curate, cu tot ce este nevoie. Se poate face gratar si se poate relaxa in curte. Este intr-un cartier rezidential, linistit, cu parc pt copii in fata casei. Pana la plaja mers pe jos un sfert de ora. Recomandam, cu siguranta.
   Petcu Alexandru Costin din Brăila
nota: 10
schedule 25.08.2022
Camerele sunt foarte curate, cu bun gust, iar personalul foarte amabil si saritor. Pensiunea se afla intr-o zona linistita, locurile de parcare sunt chiar in fata acesteia, curtea este amenajata frumos si cu tot ce ai nevoie, spațiu de relaxare, bucatarie. Ne-am relaxat si odihnit foarte bine, o sa revenim, cu siguranta, in viitorul apropiat. Recomandam cu toata increderea.
   Oana din Iasi
nota: 10
schedule 20.08.2022
Camere foarte spatioase, curate, cu toate dotarile, care sunt descrise, casa are o terasa mare, dotata cu bucatarie sau la fiecare etaj sunt terase mai mici, doamna Angela o persoana de nota 10, foarte atenta cu turistii. Am fost ptr prima data, ne-am simtit foarte bine, cu siguranta, ne vom intoarce.
   Maria din Brașov
nota: 10
schedule 28.07.2022
Condiții excelente de cazare, camerele sunt foarte spațioase, curate, cu mobilier modern, având toate lucrurile necesare unei familii, baie proprie, televizor, wifi, iar pe lângă acestea exista si o terasa unde se poate sta in orice moment al zilei.
Gazda este foarte primitoare, energica, plină de viața, se observa grija pe care o are atât de curățenia cazării, cât si de curtea proprietații. Curte spațioasă, exista o bucătărie de vara unde se poate găti orice masa a zilei, grătar, zona de joaca pentru copii, niște animăluțe foarte simpatice.
Vin aici de 4 ani si aș reveni cu drag in orice moment, pentru ca este o cazare foarte ok, atât pentru familii cu copii mic, cat si pentru adolescenți sau cupluri. In fiecare vara aștept cu nerăbdare sa ajung.
   Cristi din Brasov
nota: 9.33
schedule 21.07.2022
Conditii excelente de cazare, camere spatioase, confort, aer conditionat, curățenie, gazde ospitaliere.
Imobilul beneficiază de bucătărie de vară, in care se poate servi nu doar micul dejun, ci si celelalte mese.
In curtea imobilului există grătar.
In aproprierea imobilului există un parc.
Toti turiștii care au fost cazați in pensiune, au fost mulțumiți de condițiile de cazare si de ospitalitatea gazdelor. Eu, împreună cu familia, vin aici de 5 ani.
Recomand cu incredere si altor persoane.
   Gigi din Kent
nota: 4
schedule 19.08.2021
O impresie foarte proasta mi-am făcut încă de la început. Am făcut rezervarea pentru 4 nopti la prețul de 160 de lei, iar când am ajuns proprietara ne-a spus ca e 180 de lei pt. ca are și aer condiționat. A mai spus ca dacă nu aveam copii mici, ne dădea banii inapoi. Este foarte neserioasa!
Răspunsul unității:
Domnule ` Gigi kent ` difernta de bani care v_a fost ceruta , a fost ptr persoana adulta care era in plus ( cumnata dumneavoastra ) , nicidecum ptr aer conditionat .Ce a-ti rezervat , a-ti primit ( cam cu baie , tv , aer conditionat , frigider , gratar , loc de parcare ...)?!??!!??
   Cristian din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 04.07.2020 - 06.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenie absoluta, un aspect imaculat al camerelor si curtii, gazda foarte amabila si intelegatoare,un loc foarte linistit si multe altele.
CONTACT
Angela
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Angela
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0747 965 594
WhatsApp