Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Eduard din Eforie Nord

Eforie Nord, str. Dorobanților, nr. 37D -
Nota 10.0 / 27 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nedelcu Hermina din Prahova
nota: 10
schedule 31.08.2023
Un concediu minunat. Gazda nota 100 pentru comunicare, și foarte atent la nevoile noastre. Locația aproape de plaja, 10 min mers normal. Curățenie exemplara, găsești absolut tot ce ai nevoie. Bucătărie dotata, dormitoare spațioase, aer condiționat, mașina de spălat, etc. Tot ce scrie în descriere este adevărat și pozele sunt reale. Într-un cuvânt, ca acasă. Liniște, nu te deranjează nimeni, curte superba. Mult peste așteptările noastre. Mulțumim frumos pentru tot și cu siguranță vom reveni, ori de câte ori vom avea ocazia! Rezervați și nu veți regreta!
   Bogdan din Arad
nota: 10
schedule 09.08.2023
Am avut parte de un concediu de vis la apartament Eduard. Toată unitatea este dotată cu tot ce ai nevoie, nu ne-a lipsit nimic. Copiii s-au jucat în curte pe balansoar. Camerele curate și dotate cu aer condiționat. Gazdele s-au comportat exemplar. Totul la superlativ. Mulțumim pentru tot.
   Benea Anamaria din Arad
nota: 10
schedule 08.08.2023
Recomand, cu mare drag! Apartamentul este situat aproape de plajă (5 minute de mers pe jos). Apartamentul este dotat cu toate utilitatile: bucataria complet utilata, camerele spațioase, frumos amenajate (fiecare cameră are aer condiționat), iar terasa este punctul forte al acestui apartament! Apartamentul are și o curte unde poți sa te relaxezi sau sa stai la povesti cu cei dragi în aer liber! Gazdele sunt niște persoane deosebite!
   Olivis din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2022
Nota 10!
   Dorel Tomoiaga din Moise Maramureș
nota: 10
schedule 02.08.2022
Locație excelenta, în special pentru familiile cu copii. La aceasta locație am avut tot ceea ce am avut nevoie pentru un sejur pe malul marii. Curățenie, aer conditionat, grătar și bucătărie complet utilata. O sa revenim cu drag! Va recomand cu toată încrederea!
   Ungureanu Gabriela din Bunesti Sat Titireci
nota: 10
schedule 23.07.2022
O locație de vis, un apartament curat, dotat cu tot ceea ce este nevoie, curățenie și aproape de mare, undeva la 10 min de mers pe jos, gazda foarte primitoare și amabila din toate punctele de vedere și atenta cu tot ce avem nevoie. Vom reveni cu mare drag, foarte bine ne-am simțit.
   Cătălina Mona Cordon din Bârlad
nota: 10
schedule 04.07.2022
O locație deosebita cu tot ce îți trebuie, un loc unde ne-am simțit ca acasă și speram sa mai revenim. Camerele generoase, dotate cu tot ce trebuie, o bucătărie și o terasa minunata, unde am putut sta la povesti pana târziu. Ca recomandare, terasa din spate dacă o puteți amenaja ptr copii cu câteva jucării, ar fi grozav. Recomand cu drag și sezon plin.
   Lavinia din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.06.2022
Recomand cu incredere aceasta locatie. Situata la 10-12 min de mers pe jos pana la plaja, bucataria dotata cu tot ce trebuie, gratar in curte, saltea si perne comode si camere curate. Proprietarul a fost foarte amabil si ne-a permis sa ne cazam mai devreme. Vom reveni cu siguranta.
   Dinu Cosmin din Pucioasa
nota: 10
schedule 21.09.2021
O locatie perfecta pentru un sejur linistit si amintiri frumoase.

Totul a fost minunat: gazda foarte placuta si primitoare, locatia excelenta, intr-o zona linistita de unde se ajunge repede la plaja, drumul pana acolo fiind foarte placut.

Camerele extrem de curate, spatioase, mobilate modern in culori placute.

Bucataria utilata cu absolut tot ce este necesar prepararii, servirii si depozitarii mancarii: plita, hota, ustensile si vase de gatit, vesela si tacamuri pt servire, aparat de cafea, frigider incapator.

Baile sunt amenajate frumos, exista si o masina de spalat (extrem de utila celor ce stau un sejur mai lung sau familiilor cu prichindei).

Gazdele s-au gandit la tot si au pus la dispozitie si alte dotari: uscator de par, fier si masa de calcat. Apartamentul are si o terasa frumusica cu cu un gratar pentru cei ce vor sa il foloseasca (noi nu l-am folosit).

Se vede ca este o locatie in care s a investit mult suflet pentru ca toti cei ce vin sa se simta ca acasa.
   Voicu Ana Maria din Deva
nota: 10
schedule 23.08.2021
Curățenie exemplară și chiar mai frumos decât în pozele de prezentare, mica terasa din fata casei a fost perfectă pentru serile prelungite în cântecul greierilor. Liniștea din jurul locației surprinzătoare având în vedere distanța față de plaja (10min), paturile foarte confortabile. Bucătărie utilată cu tot ce este necesar. Gazda cu foarte mult bun simț și foarte primitoare. A fost un concediu reușit mai ales datorită cazării.
   Maruntelu Raluca Andreea din Zatreni Vâlcea
nota: 10
schedule 16.07.2021
Condiții excelente, spațiul este destul de mare, numai bun pentru 3 cupluri.

Gazda foarte primitoare.

Apartamentul fiind dotat cu tot ce trebuie, foarte curat, camerele destul de mari și nu este nici departe de mare, 10-15 minute.
   Constanti-iliuta din Miroslava. Jud. Iasi
nota: 9.5
schedule sejur: 24.08.2020 - 29.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii de cazare excelente, curatenie exemplara, bucatarie utilata si dotata ca acasa la tine, un plus masina de spalat haine, care a fost chiar o surpriza placuta. Este ideal pentru 3 familii. Distanta pana la plaja undeva la 650-700 m (10-15 min mers pe jos). Gazda foarte primitoare si discreta.
   Ileana-cornelia din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2020 - 07.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut o săptămână minunată la apartamentul Eduard.

Spațiul este generos și amenajat cu bun gust, iar curățenia este exemplară. Eeste locul unde te poți relaxa perfect, ai tot ce iti trebuie că să te gospodărești ca acasă, fără să depinzi de restaurante.

Este aproape de plajă. O să îmi fie dor de mica grădină exotică din spatele vilei. Gazda minunata, se străduiește ca toți să se simtă bine și nu deranjează.
   Anca A din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Fără cuvinte...Nu am crezut ca mai exista oameni cu bun simt ,apartamentul cu o curatenie exemplara,dotat ca acasă,cu bun gust,liniște,răcoare,nu departe de plaja...Am fost 2 familii cu 3 copiii ,ne-am simțit ca acasă.Gazda foarte cumsecade,ne-a cazat când am ajuns,nu am așteptat ore în șir ca la hotel.
Mulțumim frumos pt ospitalitate și respect!
Cu siguranță am rămas clienți fideli!
   Alistar A din Codlea
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2020 - 19.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este foarte plăcut și curat, este exact ca, în poze. Gazda este foarte primitoare și cu bun simț. Sigur vom reveni la anul.
   Cătălina Mona din Barlad
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.07.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Rezervarea nu s-a concretizat, insa avansul a fost returnat fara nici o problema. Personal amabil si promt. Sper la anul sa putem veni in locatie.
   Sorina din Brașov
nota: 9.67
schedule sejur: 01.09.2019 - 06.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc frumos, curat cu tot ce este nevoie (veselă, pahare ,tacâmuri etc)
Corectitudine și amabilitate din partea proprietarului
   Georgiana din Brezoaele
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2019 - 19.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Complexul este foarte bine ingrijit, camere spatioase, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie (frigider si congelator, cuptor microunde, aragaz, tacamuri, etc.), baia ingrijita si curata. Tin sa spun ca mi-a placut foarte mult design-ul grisiei si al faiantei, sunt de bun gust in tot complexul. Spatiu pentru luat masa bine gandit. A fost perfect pentru inchiriere integrala trei familii + 2 copiii (8 luni si 12 ani)pe o perioada de 3 zile. :)
Personal ni s-a parut foarte aproape de mare, dar depinde de preferintele si disponibilitate fiecarui vizitator.
thumb_down
Aprecieri negative:
Yala de la poarta avea o problema si era mai greu de incuiat/descuiat.
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.06.2019 - 16.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este perfect! Multumim!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si sunteti oricand bineveniti!
   Monica din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.06.2019 - 23.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locul de cazare a fost unul minunat, incepand cu bucataria, vesela, baia, dormitoarele, toate au fost peste asteptarile noastre la fel ca si gazda. O gazda primitoare cu mult bun simt. Cu siguranta vom mai reveni si la anul.
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa va petreceti concediul la.noi si va asteptam orcand cu placere!



   Maria Marinela din Ploiesti
nota: 10
schedule sejur: 24.06.2019 - 01.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație foarte curată, plaja aproape, gazda amabilă. Perfect pt un grup de prieteni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
Răspunsul unității:
Br>Ne-a facut placere sa va avem ca oaspeti si va asteptam oricand cu placere!
   Mariana M din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 09.09.2019 - 15.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este foarte curat, amenajari facute cu gust, de calitate, care imprima apartamentului o atmosfera de liniste si pace. Este foarte confortabil, spatios, utilat cu ceea ce trebuie in bucatarie (inclusiv cafetiera), paturi cu saltele numai bune pentru un somn odihnitor, si liniste in jur. Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri
   Marius-andrei din Ploiesti
nota: 7.67
schedule sejur: 01.07.2019 - 08.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mobilat și utilat cu absolut tot ce este nevoie
thumb_down
Aprecieri negative:
Din 3 camere una nu are a.c.,nu există nici un pic de aer în acea cameră. Departe de plaja,mers pe jos 15 minute.Foarte departe de centru,nu există un magazin alimentar să iei o pâine,o apă...un singur restaurant unde poti mânca pt ca restul sunt cu circuit închis. Pt orice cumpărături trebuie să mergi în centru cu masina
Răspunsul unității:
Ne-a făcut plăcere sa vă avem ca si oaspeți,vă multumim pentru recenziile pozitive cât și cele negative, vom tine cont de ele si vom cauta ca sa imbunătatim ce tine de noi!
   Mihaela din Popesti (comuna Brazi)
nota: 10
schedule sejur: 06.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Numai cuvinte de lauda: o locație frumoasa, amenajată cu mult bun gust, foarte curat, dotată cu tot ce este necesar pentru un sejur la mare. Zona este liniștită, aproape de plaja. Recomand cu incredere celor care vor sa petreacă vacanța la mare! Felicitări Marius! Toate cele bune si sa ne revedem cu bine!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am minusuri de semnalat!
Răspunsul unității:
Va multumim pentru apreciere si ca ati ales sa va petreceti concediul la noi. Va asteptam cu drag si anul viitor!
   Jurca din Timisoara
nota: 10
schedule sejur: 28.08.2018 - 02.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte curat un apartament in care se petrece un timp de relax minunat
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa va petreceti concediul la noi si va asteptam cu drag si anul viitor!
   Georgiana din Galati
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2018 - 29.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie aproape de plaja, casa arata minunat, paturile confortabile. Bucataria complet utilata. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta ne intoarcem!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit nici un minus!
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa va petreceti concediul la noi si va asteptam cu drag si anul viitor!
   Gabriela din Oradea
nota: 9.33
schedule sejur: 23.07.2018 - 30.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost foarte ok.Am fost foarte mulțumiți.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un grătar mai mare :)
Răspunsul unității:
Va multumim ca ati ales sa va petreceti concediul la noi si va asteptam cu drag si anul viitor cu un gratar mai mare:)
CONTACT
Marius
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Marius
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0727 687 370
WhatsApp