Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Țuți din Dunavățu de Jos

Dunavățu de Jos, str. Principală, nr. 151 -
Nota 10.0 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.89
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ene Dana din Buzau
nota: 9
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 28.08.2023.
Am venit fericita, a fost minunat, gazda primitoare, amabila, camere si anexe impecabile, plimbari, mese, totul organizat si eficient. Vom reveni cu prietenii nostri dornici de peste si cunoastere. Spatiul si ambientul din descriere este real. Curatenie si dotari peste asteptari.
   Dora B din Brasov
nota: 10
schedule 13.08.2023
Foarte frumos! Camerele foarte curate, la fel si in curte.
Mancarea pe care o gateste dna este foarte gustoasa si multa, ieftina. Are iesire la delta din spatele curtii, poti face plimbari cu barca. Fiul doamnei face astfel de plimbari foarte frumoase. A fost minunat. Recomand, cu incredere.
   Cristi B. din Sibiu
nota: 10
schedule 14.07.2023
O locatie excelenta pentru a petrece alaturi de prieteni sau rude clipe de neuitat.
Se poate merge cu barca cu motor catre canalele pline de minuni ale deltei, se poate pescui, te poti detensiona total intr-o locatie idilica...
D-na Gica - o gazda excelenta, iar ciorba de peste - la superlativ...
Pentru plimbare pe canalele deltei, fiul gazdei noastre - Ionut, un excelent si dedicat ghid. Recomand cu drag aceasta locatie superba!!!
   Constanta Rosu din Baicoi
nota: 10
schedule 02.07.2023
O locație excelenta din toate punctele de vedere. Curățenie, bucătărie dotata cu tot ce trebuie, ponton în curte de unde se poate pescui, liniște. Gazda este foarte amabila, primitoare și un mare avantaj, gătește preparatele tradiționale din peste extraordinar de bine.
   Laura Sutu din Sinaia
nota: 10
schedule 29.06.2023
Recomand Casa Țuți unde revenim cu prietenii de mai mult de 15 ani! Mereu cu drag! La locație se ajunge cu masina pe drum asfaltat, drum care se termina chiar în fața pensiunii. De aici incepe accesul pe apa către frumusețile deltei. Se asigura parcare proprie. Zona este foarte linistita, perfecta pentru relaxare. Peisajul minunat. Se organizează excursii pe cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, cu ambarcațiuni moderne si ghid calificat! Casa tuti are camere cu baie proprie, deservite de un living închis, cu bucătărie complet utilata și o terasa unde poți servi vestitele preparate culinare ale doamnei Gica. Ne bucuram mereu de cea mai buna ciorba de peste cu mujdei de usturoi. Și multe alte delicatese. Locația are ponton propriu, de unde poți pescui. O curte mare, cu spatii verzi și multe flori îți încântă privirea. Lângă ponton exista grătar și balansoar. Pentru noi este locul perfect de concediu in delta. De aceea revenim. Și mereu cu drag!
   Mihail Mihnea din Sinaia
nota: 10
schedule 28.06.2023
Avantajele locației sunt: amplasarea excelentă la capătul drumului asfaltat ce leagă Tulcea de Dunavatu de jos, accesul din curte la ambarcatiuni, calitatea preparatelor din pește ale doamnei Gica și posibilitatea efectuării de excursii în biosfera Delta Dunării cu ajutorul și profesionalismul lui Ionuț, fiul gazdei. În rest, camere curate dotate corespunzător, living interior spațios și terasa exterioară deosebită. Parcare proprie, spații verzi, ponton debarcader. Recomand cu plăcere atât pentru turism de relaxare cât și pentru pasionații de pescuit.
   Loredana din Sibiu
nota: 10
schedule 27.06.2023
Locatie superba, curata si linistita!
Camerele mari, frumoase si aerisite. O terasa mare si gratar exterior! Posibilitate excelenta de a pescui de pe pontonul privat! Proprietareasa, doamna Giga o persoana minunata, o gospodina desavarsita! Un concediu de vis! Va recomand cu drag!
   Dragan Eliza din Constanța
nota: 10
schedule 20.06.2023
La Casa Țuți, ne-am simțit minunat. Locația este de vis, canalul este in spatele casei, unde poti sa pescuiești in voie, sa te relaxezi. Gazda este primitoare iar mâncarea delicioasa. Recomandam din toată inima, daca vreți sa aveți un concediu plăcut. Ne vom întoarce cu plăcere!
   Felix Andrei din Tulcea
nota: 10
schedule 20.05.2023
Locație in Dunăvățu de Jos, județul Tulcea, cu vedere la apa intr-o zona liniștita și relaxanta. Gazdele deosebite, ospitaliere, opt camere impecabile, cu un aer proaspăt și curat. Curtea spațioasă, gazon bine întreținut, parcare generoasa, debarcader pentru bărci, grătar in aer liber și spațiu de gătit și servire masa intim. Iar dacă vrei un borș de peste adevărat, aici este locul potrivit. Excursii in Delta cu barcile, pe trasee de vis. Recomand cu încredere.
   Ioana Tioreanu din Galati
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 19.04.2023.
Deoarece ne-am simțit foarte bine, mancarea a fost foarte bună, curățenia de apreciat, recomand cu drag celor care vor să petreacă timp într-o oază de liniște alături de gazde primitoare. Camerele sunt confortabile și foarte curate, gazdele pun la dispoziție toată priceperea în bucătărie și tot ce le este solicitat, oferă plimbări cu ambarcațiuni dotate și ustensile pentru pescuit, aveți nevoie de rabdare și momeli...fir întins!
   Maru din Braila
nota: 10
schedule 06.11.2022
Curatenie exemplara, mancare excelenta, personal amabil, exista posibilitatea de a pescui de pe pontonul pensiunii! Zona linistita, animalute de companie foarte prietenoase! Peisaj foarte frumos, specific zonei! Se poate petrece un weekend foarte relaxant la aceasta pensiune!
   Radu Anca din Galati
nota: 10
schedule 06.10.2022
Dacă va doriți un colț de paradis, îl veți găsi, cu siguranță, la casa Tuti: un cadru natural minunat, cu ieșire la apă, loc de pescuit amenajat la ponton, liniște, confort, gazde extrem de ospitaliere, preparate culinare specifice delicioase. Nu ne-am fi putut dori nimic mai mult. Un exemplu clar ca în România se poate face turism la fel ca în străinătate.
   Laurentiu Mitrache din București
nota: 10
schedule 21.06.2022
Pentru mine casa Țuți a fost alegerea perfectă din mai multe motive:
- locația este ușor accesibilă cu mașina;
- are ieșire directă la apă;
- oferă barcă spre închiriere;
- mâncarea foarte gustoasă;
- gazda amabilă;
- oferă excursii cu ghid pe canalele deltei;
- curățenia și confortul din camere.
Dintre lucrurile nu tocmai perfecte: camerele nu sunt mari dar nici prea mici, iar semnalul wireless în camere nu e prea grozav, dar stabil în spațiile comune.
Mulțumim pentru sejurul plăcut petrecut aici!
   Oceanu Liviu din Buzau
nota: 10
schedule 31.05.2021
Minunat. Locatie superba, conditii excelente, curatenie, amabilitatea gazdei desavarsita. Excelent! Despre locatie numai lucruri bune. Bucatarie utilata complet, spatiu suficient (15 persoane nu ne-am simtit inghesuiti), ponton, verdeata, umbra.
CONTACT
Țuțuianu Gica
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Țuțuianu Gica
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0746 536 270
WhatsApp