Căbănuțele Ivanov Mihai din Dunavatul de Jos

Dunavatul de Jos, str. Dunăvățul de Jos, nr. .  
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare
După ieșirea din comuna Murighiol, spre cetatea Halmyris, există un loc unde începe Delta. Un loc care lasă zgomotul orașului în urmă, dar nimic din confortul lui.
Localitatea Dunavățul de Jos, reprezintă un punct de atracție pentru persoanele care prefera să își petreacă vacanțele în Delta Dunarii. ”Căbănuțele Ivanov ” beneficiază de căteva atuuri pe care puține astfel de unităti le dețin. Peisajul luxuriant, stilul de viață tradițional, precum și istoria bogată din această zonă, sunt o parte din motivele pentru care această locație este una unică și deosebită.
Această unitate turistică pune la dispoziție doua cabane, una dintre ele având două camere, iar cea de-a doua având o singură camera. Ambele cabane sunt dotate cu aer condiționat, cu grup sanitar propriu, cu căte o bucătărie utilată complet, precum și un living spațios unde se poate servi masa.
Știm bine toate drumurile Deltei, pe care le deschidem bucuroși oaspeților noștri. ”Căbănuțele Ivanov” reprezintă locația perfectă de unde vă puteți lansa în expediții de pescuit și de birdwatching, fiind punctul ideal de plecare către cele mai mirifice peisaje. La doi pași de această unitate turistică se deschide împărăția apelor din Delta Dunarii. Pe păienjenișul de canale din apropierea acestor lucii de apă, se poate pătrunde în cele mai sălbatice și mai pitoresti zone din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

Ne-am bucura să vă avem printre oaspeții noștri !
(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.