Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Nufăru Alb din Dunavățu de Jos

Dunavățu de Jos, str. Dunăreni, nr. 75 -
Nota 9.7 / 14 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.67
insert_emoticon Servicii:9.67
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.67
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:9.33


Adaugă recenzie
   Mihaela din Moreni
nota: 10
schedule 22.09.2023
Locatie superba la drumul principal cu ponton, gazda de nota 10, borșul de peste foarte gustos preparat de gazde, plimbarea cu barca pe Dunăre super, mult mai frumos ca în poze, un colt de rai de unde regretăm ca vom pleca, dar cu siguranță ne vom intoarce.
   Daniel din Moreni
nota: 10
schedule 22.09.2023
O locatie de vis, cazarea se afla la drumul principal si in spatele casei se afla un canal de unde se poate pescui, camerele sunt foarte curate si cu tot strictul necesar, gazdele de nota 10 foarte primitori. O sa revenim cu drag la o plimbare cu lebada.
   Oprea Andreea din Valea Lunga Cricov
nota: 10
schedule 22.09.2023
Tocmai ce am plecat din acest loc minunat dupa un sejur de 4 nopti si 5 zile.
poze recenzie
   Stefania din Moreni
nota: 10
schedule 20.09.2023
Locația se afla la drumul principal, camerele sunt foarte curate fiecare cu baie proprie, curtea foarte aranjată, un colț de rai, personalul excelent ne-au ajutat cu orice am avut nevoie, am mâncat un borș făcut de ei foarte bun. Recomand și cu siguranță o sa revenim!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, si vă așteptăm și altădată (Gașcă de nota 10 cu bunul simț la ei)
   Stefan Alexandru din Botosani
nota: 8.33
schedule 07.09.2023
Curatenie ok, locatia faina afara, foisoare super faine, camerele ok, baile cam mici dar in regula si ele. Seara te mananca tantarii cam 2 ore, se poate pascui la cosor (o alga) si ceva peste foarte mic direct de pe proprietate, daca zice gazda ca va duce la pescuit pe bratele Dunarii dati bani degeaba, noi nu am prins nimic. Ne-a dus la mare, o mare salbatica, super frumos. In schimb am fost la pescuit la Lacul Pietrei sa prindem si noi ceva peste. S-a prins foarte bine, oameni primitori unde am si avut ocazia sa mancam o masa pescareasca, cum ne-a fost promis si domnul de la Nufarul Alb, dar care nu s-a tinut de cuvant. Am dat 4 stele din cauza gazdei, un om rigid, trebuie sa ceri permisiunea pentru orice, totul se plateste aici si nu asta ar fi o problema, ideea e ca nu ti se specifica de la bun inceput ca plimbarea cu lebada e 35 lei/ora si sacul de lemne 50 lei. Iti zice cand crede el ca trebuie, complicat si daca te duce undeva cu barca, iti face un program de iti sta mintea in loc la cati bani ii dai, dar nu are timp sa stea dupa tine. Per total, multumitor concediu as zice!
Răspunsul unității:
Bună ziua ,dumneavoastră ați venit un grup da neam inteles sa vă gatesc o masă pescarească pe tot sejuru obligatoriu restu va gatiti voi dupa care ați spus ca sunt mai mulți care nu mănâncă pește și ca doriți doar 2sau 3 ciorbe ne specificând de la început,noi gătim doar la grup,referitor la hidrobicicleta era normal să întrebați nu să o luați de capul vostru și să plecati cu ia,ia de lemne vam spus să mergeți la peco sa luați care costă un mănunchi 60 de lei ,ca să vă ajut vam dat eu să vă faceți fasolea la ceaun afară,ca doar ati venit în Delta la pește..sanatate multă
   Iulia din Navodari
nota: 10
schedule 20.06.2023
Am fost un grup cu mai multi copii. A fost foarte bine pentru distractia lor, dar si a noastra. Ne-am jucat, am pescuit, ne-am simtit foarte bine.
Camerele au fost curate, la fel si lenjeria. Saltele curate, cu protectie (mai rar vad astfel de investitie), dar si comode. Intr-o casuta s-a simtit miros de la scurgere, dar s -a rezolvat repede. A trebuit turnata apa la sifonul din gresie (pentru cine nu stie).
Am putut gati la aragaz, am facut gratar. Daca am avut nevoie de ceva ce nu am gasit, dna care intretine proprietatea ne-a ajutat imediat.
Terasa inchisa ne-a ajutat foarte mult cand au inceput tantarii. Am putut sta impreuna la mese.
Vom reveni cu drag si multumim mult pe aceasta cale de ospitalitate!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos pentru apreciere și gândurile bune, data viitoare avem o surpriză placută pentru voi.Gască de nota 10 va atept cu drag
   Maria Burta din Gütersloh
nota: 10
schedule 31.08.2022
O experienta incantatoare. Gazde primitoare si o atmosfera relaxanta. Totul la superlativ! Ne-am simtit foarte bine. Ai la dispozitie absolut orice ai nevoie, este foarte curata, perfecta pentru relaxare. Nu ne-a lipsit nimic. Este si loc pentru gratar si loc pentru servit masa in zilele cu soare cu vedere spre apa.
Cu siguranta, revenim si o recomandam cu drag.
Răspunsul unității:
Multumim frumos .
   Simona din Braila
nota: 10
schedule 14.08.2022
Recomand! Fiecare familie a avut camera cu baie, foarte curat in camere. Gazda este foarte primitoare, ne-a facilitat plimbări cu barca in Delta Dunării. Are ponton in curte, casa fiind amplasată la soseaua principala. Are o bucătărie afara cu aragaz, frigider mare, tacâmuri, pahare. Terasa cu 2 mese mari si foișor in curte.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos, vă așteptăm și altădată cu drag
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Băbaru Andrada din Dunavatul De Jos
nota: 10
schedule 22.07.2022
Recomand aceasta pensiune cu mare drag. Totul a fost la superlativ: proprietarii au fost amabili, camere curate, curte spatioasa, unde te poti bucura de natura si te poti relaxa alaturi de prieteni. Ma voi reintoarce mai ales pentru plimbarea cu "lebaduta". (o hidrobicicleta super).
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos
   Giurca Luminita din Constanta
nota: 10
schedule 22.07.2022
Pensiunea este situata pe malul apei, unde linistea si frumusetea naturii te inconjoara, iar proprietarii sunt amabili si binevoitori!
Este locul unde m-as reintoarce cu drag!
Pentru relaxare si, mai ales, pentru frumusetea naturii inconjuratoare merita!
Răspunsul unității:
Cu drag vă așteptăm și altădată
   Anca din Toplița, Harghita
nota: 10
schedule 28.08.2021
Am fost cazați două nopți, în 4 camere cu baie proprie. Masa o poți pregăti singur și se poate lua pe terasa/la foișorul casei. Există în apropiere și un restaurant pe care ni l-a recomandat domnul George. Gazda este primitoare și oferă informații prețioase despre ceea ce se poate vedea pe canalele și lacurile din zonă. Ne-a plimbat, cu barca dumnealui, până la plaja Perișor. Prețul este mai mult decât rezonabil.
Răspunsul unității:
Multumim Dna.Anca ,VA asteptam cu drag si alta data
   Monica din Ploiesti
nota: 6.67
schedule 26.07.2021
Curte mare, cu gazon, ieșire la canal unde puteai sta la pescuit, camere de dimensiuni acceptabile in schimb băile foarte mici și eu am nimerit într-o cameră unde în baie mirosea foarte urat (presupun de la canalizare). Plase la geam și ușa ceea ce era un plus mai ales seara când apăreau țânțarii. Proprietarul cu dus și întors, inițial a fost puțin cam agresiv cu noi, dar ulterior s-a schimbat, a devenit mai amabil.
poze recenzie
   Alexandru Chelu din Constanta
nota: 9.5
schedule 30.01.2021
Am fost de două ori la aceasta pensiune si ne-am simțit foarte bine, domnul George este un om de cuvânt, nu am trimis avans și nu am avut surprize neplăcute. Vă mulțumim!
Răspunsul unității:
Mulțumim dnl Alexandru ,vă așteptăm cu mare drag și anul acesta.
   Elena din Timisoara
nota: 9.33
schedule sejur: 27.08.2019 - 31.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curte cu iarba
Locație pe malul apei
Pomi fructiferi în curte
Camere separate/independente în curte
Gazda primitoare
thumb_down
Aprecieri negative:
TV vechi în camere
Băile mai bine întreținute
Și cam atât.... Restul de bine :)
Răspunsul unității:
Multumim doamna Elena!
CONTACT
George
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














George
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0755 037 662
WhatsApp