Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Bellavista din Dubova grade grade grade

Dubova, str. Dubova, nr. 10 -
Nota 10.0 / 31 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Andreea Slatina din Timisoara
nota: 10
schedule 22.07.2023
Cea mai minunata pensiune din Dubova cu o priveliște de vis!
Personalul de nota 10, iar patronii niste oameni minunati care ne-au primit mereu cu bratele deschise si cu bucurie in suflet, aici ma simt ca acasa. Serviciile sunt de calitate, mancare excelenta si curatenie maxima. Abia asteptam sa revenim!
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos ! Cu mare drag va așteptăm oricând.
   Hatagan Emanuela din Hunedoara
nota: 10
schedule 12.06.2023
Recomand aceasta pensiune! Am fost cazati 2 nopti, si totul a fost peste asteptari. Personalul minunat, pensiunea curata, privelistea superba si mancarea delicioasa. Recomand specialitatile de peşte si papanasii! Cu siguranta o sa revenim si o sa recomandam aceasta pensiune!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Cu dreg va mai așteptăm.
poze recenzie poze recenzie
   Stefania din Boldesti
nota: 4.83
schedule 21.06.2021
Camera mica, destul de curata, dar in 4 zile nu a intrat nimeni pt curățenie. Mâncarea proasta si foarte scumpa. Raport calitate-pret nu există, pretul la mâncare este chiar dublu față de alte pensiuni. O apa minerală 750 ml costa 11 lei, o cafea 8 lei, orice desert 20 de lei. Mâncarea jalnica, am gasit o musca in friptura. Micul dejun la farfurie, cu mezeluri in general, fără lapte, cereale, fructe sau ceva dulce. Un copil mai mic chiar nu ar fi avut ce mânca la micul dejun.
poze recenzie
   Martinovici Alin din Svinita
nota: 10
schedule 16.05.2021
Este o pensiune de vis cu o priveliste uimitoare. Gazdele sunt primitoare, sociabile, uimitoare. Mancarea este una foarte delicioasa. Nimic nu se compara cu pestele de dunare. Curatenia este una de nota 10, are toate dotarile necesare, plimbari cu barca la care poti vizita: Capul lui Decebal, Tabula Traian.
   Bianca Voinea din Iasi
nota: 10
schedule 26.04.2021
Totul perfect: curatenie, mancarea, poziție, personal amabil. Peisaj spre cazane extraordinar, camere curate cu tot ce este necesar unui sejur perfect. Restaurant cu meniu diversificat si mancare buna si proaspătă. Administratorii dau dovadă de profesionalism in cea ce fac.
   Florina Nicoleta F din București
nota: 9.83
schedule sejur: 19.06.2020 - 25.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locație frumoasa. Proprietari sunt super de treaba. Bucătărie bine dotata. Se face curățenie la 2 zile în camera, în curtea interioara si la bucătărie se face curățenie zilnic.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Catalin din Bacau
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.07.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este foarte ok, pe malul Dunării.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am făcut rezervare cu doua luni înaintea sejurului de doua nopți la aceasta pensiune, la care am achitat avans pentru trei camere triple. Am sosit în jurul orei 18 la pensiune și am fost neplăcut surprinși deoarece camerele nu erau pregătite (lenjeriile nu erau schimbate)....s-au apucat sa le schimbe atunci. În afara de acest aspect doar o singura camera avea pat suplimentar separat (asa cum arata și în imaginile de pe site), iar la celelalte doua camere erau paturi extensibile. Nu mi se pare deloc normal când plătești 250 lei/noapte ca să dormi într-un pat extensibil si acest lucru sa nu fie specificat/afisat/comunicat. Aceste aspecte ne-au determinat sa ne schimbam durata sejurului de a sta doua nopți și sa stam doar o noapte, mai ales ca a doua zi se anunțau ploi. Când le-am spus ca dorim sa stam doar o noapte, având în vedere cele de mai sus, s-au supărat ei au spus ca nu sunt de acord, pentru ca rezervarea este făcută pe doua nopți și i-am încurcat. Vreau sa specific ca suntem familii cu copii mici de 1 an veniti de la peste 600 km departare și au preferat sa nu ne mai cazeze. Nu recomand sub nici o formă.
   Raluca R din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.09.2019 - 06.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliștea superbă! Personalul foarte amabil, pensiunea arată exact ca în fotografii, bucataria este dotată cu tot ce este necesar. Camerele impecabile.
   Traian din Onesti
nota: 8.5
schedule sejur: 22.07.2019 - 23.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul
Răspunsul unității:
Multumim frumos
   Sirbu din Constanta
nota: 9
schedule sejur: 24.06.2019 - 28.06.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Access facil. Priveliste deosebita. Dotari suficente chiar si in conditii de ocupare 100% Promptitudine. Restaurant satisfacator in apropiere - Vento
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu drag.
   Coler C din Drobeta Turnu Severin
nota: 10
schedule sejur: 11.09.2019 - 13.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie superba unde te poti relaxa la maxim .Recomand tutor celor care le place sa pescuiasca si nu numai .
thumb_down
Aprecieri negative:
Despre minusuri: nimic
   Cecilia din Galati
nota: 8.33
schedule sejur: 01.07.2019 - 06.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o locatie de vis.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu se da atenție detaliilor: camera prietenilor noștri avea yala stricată și nu puteau închide ușa ( a doua zi dupa discuția cu proprietara au fost transferați în altă cameră), nu este curățată bateria la baie de calcar și rugină, la bucatarie nu există o lavetă pt a curata masa, chiuveta..... Păcat de investitia efectuată!
Răspunsul unității:
Va multumim si ne pare rau ca in momentul cazarii dumneavoastra au fost lipsurii deoarece cand ati fost întrebați de personalu nostru ati specificat exact ce aveti nevoie
   Mariana din Botoșani
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2019 - 26.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Localizare superba, dotări suficiente pt un sejur plăcut.
thumb_down
Aprecieri negative:
Poate am fost când erau proprietarii plecați, însă nu se face curățenie.... Cuiburile de pasarele nu dau bine.... Nu se șterge in urma lor!!!
Răspunsul unității:
Va multumim.
   Alex din Timisoara
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.08.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nimic.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ne am luat teapa. Rezervare facuta cu 3 luni inainte, confirmata si pe mail si pe whattsup. Cu doua zile, noroc ca am intrebat, nu apaream nicaieri inregistrati cu rezervarea.
Ne a fost oferita o alternativa la ceva casuta mult sub standardele pensiunii rezervate si la un pret mai mare.
   Ana-maria din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 01.07.2019 - 06.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea personalului.
thumb_down
Aprecieri negative:
In ultima seara s-a cazat un grup de tineri petrecăreți, iar noi având camera cu vedere la piscina, nu am putut dormi. În jurul orei 1:30 i-am rugat sa dea muzica mai încet și a fost ok pentru noi. Însă pentru ei, petrecerea a mai continuat aprox o jumătate de ora. Cred ca ar fi fost ok dacă li s-ar fi spus dinainte ca mai sunt și alte persoane în pensiune.
As sugera sa se ia în considerare închirierea integrala a pensiunii în astfel de cazuri.
Răspunsul unității:
As vrea sa specific ca grupul era cazat în altă casa de vacanta si noi ca vecini nu avem drept de a pune restricții celor cazați acolo.
   Mariana M din Bumbesti Jiu
nota: 9.33
schedule sejur: 23.08.2015 - 25.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare superba, personal dragut , dotare cu tot ce este necesar.
   Marcela M din Constanta
nota: 10
schedule sejur: 08.09.2014 - 10.09.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele deosebit de amabile
-Amplasare excelenta cu o priveliste absolut deosebita de pe terasa (mentionez ca am fost cazati la casute)
   Izabella din Popesti-leordeni
nota: 9.83
schedule sejur: 07.08.2014 - 09.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Priveliste mirifica, conditii cazare f. bune si gazde primitoare si saritoare. (noi am ajuns f. tarziu dar au asteptat venirea noastra)
   Florin din Alexandria
nota: 9.33
schedule sejur: 07.07.2014 - 10.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Privelistea de pe pontonul pensiunii este inegalabila.
Gazdele prefera alta locatie detinuta asa ca sunteti singuri (poate cu inca 2-3 familii maxim, functie de perioada aleasa) iar curtea este mare pentru o pensiune construita direct pe malul Dunarii.
Pensiunea dispune de tot ce are nevoie un turist, indiferent cat sta: masina de spalat, cuptor microunde, gel de dus, sampon, prosoape, vesela, gratar, carbuni, frigidere, vitrine frigorifice, piscina, terasa acoperita, foisor, ponton fix, ponton mobil etc.
Cred ca pentru pescari este de vis.
Proprietarii au un catamaran cu care, contra cost, se pot efectua croaziere in Cazanele Mari, Cazanele Mici, pestera Ponicova, pestera Veterani, precum si golful Mraconia, cu al lui Cap al lui Decebal.
La maximum 10 minute de mers pe jos se regasec doua din cele mai bune restaurante din zona, care functioneaza pe langa doua pensiuni cu multe stele (unul are specific pescaresc si are denumire de capetenie daca), le gasiti voi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camerele nu au fost gandite initial pentru destinatia actuala, adica baile sunt pe culoar, insa fiecare camera/familie isi poate adjudeca o baie proprie fara probleme.
Magazin exista doar la 2-3 km de pensiune, pe langa primaria localitatii, aproape de intrarea dinspre Moldova Veche. Tot de pe acolo incepe si traseul spre varful Ciucaru Mare si platoul Cazanelor.
Răspunsul unității:
Multumim frumos...si va mai asteptam!
   Alexandru A din Buzau
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 12.06.2014.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raspuns promt al doamnei Paduraru privind solicitarea mea de cazare la vila Diana.Nu sa putut onora solicitarea in perioada ceruta.As vrea sa ajung in aceasta vara acolo.
   Marius M din Ramnicu Valcea
nota: 9.5
schedule sejur: 26.08.2013 - 28.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Proprietarii au fost deosebit de generosi si respectuosi. Condițiile foarte bune, privelistea superba, bucataria bine dotata. Se poate face plaja pe pontonul fix dar si pe cel plutitor. Se poate pescuii într-un confort deosebit. Camerele au balcoane cu vedere spre Dunăre. La aproximativ 2 km se afla punctul de plecare pentru plimbarile pe Dunare cu salupe/barci/vaporase. Tot acolo se afla si statuia lui Decebal.
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa unui scaun in camera dar, se poate lua din curtea interioară.
Lipsa semnalului pe anumite retele (nefiind vina proprietarilor).
   Adriana din Baciu
nota: 9.33
schedule sejur: 08.08.2013 - 12.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost Ok. Cazarea, curatenia camerelor , dotarea camerelor a bucatariei, a curtii. Ne pare rau ca nu am cunoscut propietara ...pe d-na Panduru. Poate reusim la anul . Anul acesta am cunoscut-o doar pe matusa dansei.
Răspunsul unității:
Cu cea mai mare placere...va rog sa luati in calcul si faptul ca locuiesc in TR severin si din cand in cand trebuie sa ajung si acasa...
   Ghiorghi G din Razvad,dambovita
nota: 9.83
schedule sejur: 09.09.2013 - 12.09.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelent:amabilitatea,bunul gust desavarsit in amenajarea si dotarea vilei,curatenia intretinuta prin stradania propietarilor. Locatia fascinanta pe malul golfului si oferirea unei croaziere pe Dunarea intre Cazanele Mici si Mari.De asemenea,dotarile bucatariilor-inclusiv cea din curte,puse la dispozitia oaspetilor.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am de semnalat.
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 12.04.2013 - 14.04.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia superba, curatenia si confortul din camere precum si amenajarea cu foarte mult bun gust a pensiunii, foarte aproape de principalele puncte de atractie in zona (Ciucarul Mare, Ciucarul Mic, Cascada Ponicova etc.); in functie de timpul la dispozitie, este totusi nevoie de masina pentru a ajunge la unele puncte de plecare pe trasee, raportul calitate pret este foarte bun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusurile nu sunt la adresa proprietarilor, ci mai degraba la unii turisti care au uitat de cei 7 ani de acasa si uita ca nu sunt singuri in pensiune, asteptand ca altii sa faca curatenie dupa ei.
   Rodica R din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2012 - 06.09.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu avem decat cuvinte de lauda .Excelent pe toata linia : comunicarea cu personalul si administratorii,disponibilitatea dumnealor,curatenia,confortul,peisajul zonei.
thumb_down
Aprecieri negative:
Banuim ca ar fi destul de costisitoare investitia dar, daca piscina ar fi incalzita ar fi minunat !
   Tatiana T din Alexandria
nota: 9.5
schedule sejur: 04.08.2012 - 10.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia , tinand cont ca am fost cu un copil de 2 anisori, faptul ca am putut sa ii gatesc.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mi- ar fi placut sa aibe un sistem la care sa putem asculta muzica.
Răspunsul unității:
In fiecare living exista sistem audio ...
   Serban S din Craiova
nota: 9.5
schedule sejur: 26.05.2012 - 27.05.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este aproape de Dunare, peisajul este superb, se poate pescui si mai ales proprietarii sunt foarte ospitalieri.
   Ana-maria A din Petrosani
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2011 - 26.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera de 4 locuri in care am fost cazati(la mansarda, C2) este deosebita, din toate punctele de vedere: ambient cu o cromatica deosebita, are dotarile necesare (tv, aer conditionat), paturi odihnitoare, priveliste de vis!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt plase pentru insecte la geamuri, sa poti dormi cu fereastra deschisa, asta in cazul celor ca si noi, care nu "accepta" varianta aer conditionat din varii motive.
Răspunsul unității:
Nu sunt plase pentru insecte deoarece in golf nu sunt tantari,desi suntem pe malul Dunarii
   Sorin S din Turnu Magurele
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2011 - 05.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila noua cu mobilier de calitate, foarte curat, bucatarie pusa la dispozitia turistilor atat in interior cat si in foisor. Piscina, ponton plutitor, gratar, peisaj de vis. Pretul nu este mare fata de serviciile oferite.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu-mi vine in minte niciun inconvenient.
   Iosif I din Baita-mm
nota: 9.67
schedule sejur: 25.06.2011 - 27.06.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot, curatenie, liniste, apa aproape, living, hidrobicicleta gratis, seriozitate la rezervare, conditii mai bune ca in strainatate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
CONTACT
Ana Margel
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ana Margel
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0725 819 772
WhatsApp