Aprecieri pozitive:
1. Gazde tinere, muncitoare si primitoare. Onestitate maxima in relatia cabanier-client.
2. Camere mari, spatioase, calduroase (mai putin una), luminoase si curate.
3. Spatiu separat de masa si petrecere a timpului liber (jocuri de cabana, muzica, etc. )
4. Produse alimentare din bucataria locala (carne afumata, carnati, cas, mamaliga in straturi, sarmalute, mix-grill, racituri, etc. ) si bauturi naturale (lapte proaspat, tuica, vin, etc. )
5. Infrastructura de vacanta (derdelus iarna si piscina vara)
6. Posibilitate de drumetii. Noi am fost la Schitul Dragoslavele, unde am ne-am recules la moastele sfintilor, ne-am facut cruce si am aprins lumanari. Probabil ca vara arealul drumetiilor este mult mai extins.
7. Loc de parcare in curte pentru 3-4 masini.
8. Aproape de Bucuresti, ideal pentru persoane de varsta medie si familii cu copii.