Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Dor de Brad din Dorna Arini

Dorna Arini, sat Cozănești, str. Cozănesti, nr. 75A -
la aproximativ 5.1 km de centrul localității Vatra Dornei
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Craiova
nota: 10
schedule 30.12.2023
Am fost cazați în perioada 23-27.12.2023.
Impresia lăsata este una bună.
Cazarea excelentă, gazda comunicativă, priveliștea afară minunată, facilitățile ca în descriere. Posibilitate de drumeți. Plimbări cu trăsura sau sanie în funcție de vreme.
Recomand cu mare incredere.
   Malcoci Natalia din Moldova , Chisinau
nota: 10
schedule 11.01.2023
Am fost recent cazati la aceasta pensiune, 3 familii cu 7 copii. Totul a fost splendid, casa este dotată cu tot ce este necesar, proprietarul săritor la nevoie, foarte cald si confortabil, proprietara a copt ceva gustos pentru noi. Recomand, cu drag! Curățenie la maxim.
   Diana Petru din Iasi
nota: 10
schedule 06.09.2022
Ne-am adunat un grup de prieteni imprastiati prin toata tara, carora nu le- \au ajuns doua seri pe langa un ceaun si un gratar, sa povesteasca trecute si prezente. Desi nu este lux, este un loc minunat de unde nu te mai dai plecat. Am apreciat mult curatenia, in special la bucatarie si lenjeriile calcate care-ti sporeau confortul. Privelistea asupra orasului este dementiala, atat pe ziua cat si pe noapte. Mi-e dor de linistea de la aceasta locatie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Camelia din Suceava
nota: 10
schedule 05.06.2022
Am fost cazate cinci familii la aceasta vila si ne-am simtit minunat chiar daca am mai avut discutii cu unii din grup in privinta numarului de bai. Au ocupat ei acele doua camere cu bai proprii si eu cu restul persoanelor, celelalte doua apartamente, le pot numi asa fiindca la doua camere revine o baie foarte spatioasa cu mobilier si multe cuiere pentru prosoape si halate. Copiii au dormit in camera cu patru locuri. Totul a fost generos, de la bucatarie, living, foisor, loc de joaca, pana la priveliste. Totul a fost relaxant de la saltelele de pe paturi pana la statul pe iarba verde langa raul de la douazeci metri distanta! Cireasa de pe tort este foisorul unde am facut gratar si ceaun si unde am petrecut pana spre ziua fara sa ne deranjeze nimeni si am fost destul de galagiosi! Recomand aceasta locatie in care si noi vom reveni cu mare drag!
Răspunsul unității:
Multumim mult! Ne bucuram ca v ati simtit bine!
   Andrei din Iasi
nota: 10
schedule 30.03.2022
O locatie frumoasa, curata si comoda cu spatiu amplu de parcare in curte. Liniste in jur, o priveliste placuta, foisor spatios cu un gratar excelent, salon generos cu incalzire in pardoseala si bucatarie foarte bine echipata. Gazdele foarte de treaba si primitoare.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Ana-maria Badita din Iași
nota: 10
schedule 06.02.2022
O pensiune de nota 10! gazda a fost foarte primitoare, camerele foarte curate, dotate cu tot ce este nevoie. Bucătăria este dotată cu de toate, orașul e foarte aproape și peisajul din fața pensiunii este superb! foișorul este amenajat foarte frumos, cu grătar și plită.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Irina din Iași
nota: 10
schedule 08.09.2021
O unitate de cazare excelentă, într-o zonă frumoasă, care-ți oferă confortul necesar pentru relaxare împreună cu cei dragi.

Celor care iubesc natura, liniștea și relaxarea. Serviciile oferite sunt pe măsura așteptărilor.
Răspunsul unității:
Multumes mult!
poze recenzie
   Iulia din Iasi
nota: 10
schedule 06.09.2021
Locația este intr-o zona minunata, liniștita, cu o priveliște superba.

Cazarea a fost ireproșabila - totul curat, am găsit tot ce am avut nevoie, gazdele sunt minunate, ne-au oferit tot ce am avut nevoie și ne-au ajutat cu informații cu privire la ce putem vizita in zona.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Cristea Ion din Galați
nota: 9.83
schedule 23.08.2021
O pensiune modernă de nota 10 cu toate utilitățile necesare, gazde primitoare, oameni amabili care nu ne-au deranjat cu nimic și ne-au dat toate informațiile necesare. În trei zile nu am văzut toate obiectivele turistice.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Atodiresei Irina din Dorohoi
nota: 10
schedule 15.08.2021
Un colț de rai într-un peisaj de poveste, gazde minunate, pensiunea foarte curată, camere spatioase, bucătăria utilată cu tot ce ai nevoie, loc de joaca pentru copii, iar foisorul din curte e de vis.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Lucian Bunea din Braila
nota: 10
schedule 09.08.2021
Un loc mirific. M-am simțit extraordinar de bine, gazda foarte primitoare și amabilă, niște oameni foarte politicoși.

Serviciile sunt de nota 10. Pensiunea are o priveliște minunată, un loc de joacă pentru copii, o terasă foarte incăpătoare și masa de biliard.

Camerele sunt spațioase și curate.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Ana-maria din Iași
nota: 10
schedule 30.07.2021
Un loc mirific. M-am simțit extraordinar de bine, gazda foarte primitoare și amabilă, niște oameni foarte politicoși. Serviciile sunt de nota 10. Pensiunea are o priveliște minunată, un loc de joacă pentru copii, o terasă foarte incăpătoare și masa de biliard. Camerele sunt spațioase și curate.
Răspunsul unității:
Multumim mult!
   Găitan Elena din Suceava
nota: 9.83
schedule 20.07.2021
O surpriză plăcută această pensiune. Condițiile de cazare minunate. Oameni foarte amabili, primitori, dispuși sa îți facă sejurul excelent. Băieții n-au avut timp să se plictisească datorita mesei de biliard de pe terasa.
Răspunsul unității:
Multumim mult si va asteptam sa reveniti cu drag!
poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Georgeta
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Georgeta
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0762 611 751
WhatsApp