Cabana Danila din Dorna Arini

Dorna Arini, sat Sunători, Principala, nr. 12  
la 14.3 km de centrul localității Vatra Dornei
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Banu B din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2018 - 03.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc de vis si o gazda excelenta! Ne- simtit foarte bine la Cabana Danila si recomandam! Foarte bine pentru copiii nostri (3 si 5 ani) care au cules zmeura la greu din imprejurimi si s-au jucat in curtea mare. Multumim pentru experienta frumoasa!
thumb_down
Aprecieri negative:
Pe noi nu ne-a deranjat, dar nu e internet si nici semnal la telefon, decat intr-un anumit punct al curtii.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi ,va multumim pentru aprecieri si va mai asteptam cu drag ! Speram ca pana la urmatoarea vizita sa se rezolve problema semnalului la telefon in zona ,implicit si problema internetului ! Ne asumam acest neajuns ,a carui rezolvare din nefericire nu depinde numai de noi ! Ne vom documenta si vom face tot ce ne sta in putinta sa rezolvam si aceasta problema !
   Alexandra A din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 21.08.2016 - 28.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dupa aprox. 500km (Timișoara-Vatra Dornei) am ajuns intr-un sat desprins parca din povesti. O cabana primitoare,curată,calda. Cabana dispune de tot ce e nevoie pentru a va simți ca acasă. Grupurile de turiști nu stau îngrămădite,sunt prezente mai multe foișoare,bai,locuri de făcut grătar,plaja etc. Gazda,doamna Rodica,o femeie jos pălăria! Foarte ospitaliera,a făcut orice pentru a ne simți ca acasă si ne-a oferit informațiile necesare pentru a vizita principalele atracții turistice din zona. Peisajul e de vis,incomparabil cu ce am vazut in alte zone. Recomand acesta zona pentru cei care vor sa se rupă de cotidian,sa își încarce bateriile. Nota 10! Bucovina a devenit pentru noi destinația de vacanta preferata! Cu siguranța vom reveni in vara!
Răspunsul unității:
Va multumim ! Va mai asteptam !
   Daniel D din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 02.09.2016 - 04.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda,aerul curat,liniștea și nu în cele din urmă peisajul.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca și sugestie.....Un mini bar cu răcoritoare,apă,bere etc.
Răspunsul unității:
Vom tine cont de sugestia d.voastra! Multumim mult ,va mai asteptam !
CONTACT UNITATE
Danila
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.