adaugă o unitate turistică
search
date_range

Vila Victoria din Costinesti 2 grade grade

Costinesti , str. Delfinului, nr. 50  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Recenziile vilei Victoria din Costinesti


   S S. din Rm.vl
nota: 9
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 20.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea receptionerei cu care am interactionat telefonic.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pretul afisat pe TuristInfo era de 130 lei /noapte (in week-end) insa factura a fost intocmita pt. 150 lei /noapte. Receptionera a justificat nerespectarea pretului afisat prin faptul ca este o perioada aglomerata si au multe solicitari, motiv pentru care `au decis` sa taxeze turistii suplimentar. Pe factura era de asemenea mentionat aerul conditionat, desi mi s`a confirmat de la inceput ca respectiva camera nu are aer conditionat. Am considerat aceste aspecte ca fiind o dovada a neseriozitatii gazdei, motiv pentru care am renuntat la rezervare.
   Adrian S. din Galati
nota: 9
schedule sejur: 26.08.2013 - 31.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Recomandare specială: dacă doreşti să te odihneşti în mod corespunzător, atunci e bine să cauţi o vilă care să fie situată departe de zona Discotecilor, a petrecăreţilor şi a boxelor de sunete date la maximum.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pentru faptul că rezervarea pe care-am făcut-o iniţial am vrut s-o devansez (adică să vin cu 2 zile mai înainte decât prevăzusem), am fost nevoit să stau 2 nopţi într-o altă cameră, iar restul nopţilor în camera rezervată iniţial. Ambele camere au fost la parter. În prima cameră în care am stat, îmi convenea mai mult că era mai liniştită (mai depărtată de scările de coborâre de la etaje, ori mai `ascunsă` de defilarea colocatarilor mai gălăgioşi, care se întorceau mai spre miezul nopţii); în schimb, avea un mini-frigider care funcţiona continuu (probabil că avea termostatul stricat) şi scotea un zgomot infernal, sub influenţa căruia adormeai cu greu şi nici nu te puteai odihni. Această primă cameră era cam răcoroasă şi pe jos avea doar gresie, nu avea nici o carpetă pe care să stai cu picioarele goale. Tot aici, în prima cameră, am constatat că nu prea sunt prize pentru lampa de noapte; deci, lângă cele 2 paturi dispuse central pe peretele dinspre Est, exista în dreapta o măsuţă cu 2 scaune, iar în stânga o lampă de noapte (aşezată chiar pe jos), unde era şi o priză în care puteai s-o alimentezi, doar că am vrut să mult lampa lângă patul celălalt dinspre uşă şi am constatat că nici măcar nu era priză pentru alimentarea ei. Atunci, m-am hotărât să-mi schimb locul de aşezare în patul dinspre perete, fiindcă doream să citesc ceva până adormeam şi atunci aveam nevoie de lampă, iar acolo era singura priză. Numai bine că, după mutarea mea, am pus lampa în priză şi ce să vezi: nu funcţiona, fiindcă becul ei era deja ars. Am rămas, aşadar, în prima noapte şi fără lampă, iar în primele 2 nopţi petrecute în această cameră nu m-am odihnit bine deloc, din cauza zgomotului produs de frigider. În cea de-a doua cameră, în care am stat următoarele 7 nopţi, pot spune că era mai călduroasă, avea priză pentru lampă, avea carpetă pe jos în cameră, frigiderul aproape că nu-l auzeai (dacă te străduiai puţin). Dar, chiar din prima zi în care ne-am mutat în noua cameră, am constatat că nu erau alimentate cutiile de săpun lichid tork, ceea ce s-a remediat a doua zi, după ce am anunţat la Recepţie această lipsă.
În schimb, camera era mai `la vedere`, iar seara îi auzeai foarte uşor pe colocatarii mai gălăgioşi care treceau prin faţa geamului.
Sugestii: 1)Serviciul de pregătire a camerei, înainte de folosire, ar trebui să fie mai judicios, chiar dacă e vorba doar de săpun, gel de duş, sau hârtie igienică; 2)Aveţi nevoie de frigidere bune, dar fără zgomot; 3)În fiecare cameră, pe podea trebuie să existe carpetă călduroasă; 4)Să fie verificată şi adusă în stare optimă instalaţia de evacuare a wc-ului (de multe ori pare să nu fie suficientă apă în bazinul wc-ului, necesară evacuării corespunzătoare/totale); 5)Dacă nu există, pentru fiecare pat, câte o noptieră dotată cu lampă pe care să stea lampa, măcar să existe câte o priză de fiecare parte, iar lampa să fie funcţională; 6)Dacă clientul vine la dvs.ca să se odihnească, atunci trebuie avertizaţi toţi colocatarii vilei ca să păstreze liniştea în timpul în care se deplasează de la cameră şi către cameră; 7)Libertatea de a utiliza bucătăria pentru a-ţi prepara o mâncare gătită, sunt convins că e binevenită pentru orice client.
   Alina din Bucuresti
nota: 8
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 10.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Dna care a raspuns la telefon a fost foarte amabila; mi-a confirmat ca exista locuri disponibile in unitate insa mi-a spus ca dumnealor lucreaza cu o agentie de turism si mi-a oferit nr de tel de acolo.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am sunat la agentia respectiv unde mi s-a spus ca ofera doar pachet de 6 nopti daca vrem asa bine daca nu, nu se poate(eram 2 cupluri si doream doar 4 nopti);bineinteles ca agentia avea un alt pret/camera de fapt per persoana decat afisa turist info;
- am cerut totusi rezervare pe turist info pentru ca nu vad rostul afisarii datelor pe acest site daca nu oferi ceea ce spui; bineinteles ca am primit raspuns ca nu au camera disponibile; de precizat ca atat apelul la vila/agentie a fost in aceeasi zi in care am facut rezervarea pe turist info; si la agentie aveau locuri pe turist info nu;
   George O. din Bucuresti
nota: 9.8
schedule sejur: 24.06.2013 - 30.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil , camere confortabile cu dus,tv si ac , o zona destul de linistita.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista ! Totul a fost perfect !
   Emil G. din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 21.06.2013 - 27.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil,curatenie, camere bine dotate, liniste.
   Emil din Iasi
nota: 9.8
schedule sejur: 21.06.2013 - 27.06.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil si atent la solicitarile turistului, camere confortabile si curate cu tv, aer conditionat si frigider, iar raportul pret/calitate foarte bun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt!
   Sandu M. din Tirgu-mures
nota: 10
schedule sejur: 12.07.2012 - 18.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil, camere spatioase, liniste.
thumb_down
Aprecieri negative:
Prea ieftin, parca ma simt dator.
   Radu E. din Bucuresti
nota: 6.7
schedule sejur: 12.07.2012 - 15.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie linistita, racoare, gazda este ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pernele sunt de fulgi atentie cei alergici-luati perne de acasa, apa la toaleta se trage dar fara folos, trebuie trasa de vreo ori sa isi faca efectul
- dusul nu are presiune, curge foarte incet si uneori deloc.
remove_red_eye
Informatii neconforme cu realitatea:
Amplasarea vilei pe harta, este undeva inspre sfarsitul strazii nu la inceput.
   Katy M. din Cluj-napoca
nota: 9.5
schedule sejur: 16.07.2011 - 23.07.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera a fost foarte racoroasa, deci puteai sa te odihnesti la amiaza foarte bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reprosat
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,