Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Rara din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Răsăritului, nr. 12 -
   Alexandru din Rosiori De Vede
nota: 4
schedule 07.08.2023
Nu recomand deloc, toate camerele sunt pline de mucegai (s-au imbolnavit 3 persoane), cuverturile miroseau a apa statuta, personalul este foarte arogant, fara pic de respect. In cele 6 nopti de cazare s-a spart un pahar pe care ne-au cerut 30 de lei, ca sa iti faci nevoile 5 lei, iar dusul 10 lei. Se intra in camere fara permisiune. In schimb, ca locatie este ok, asta daca sunteti de acord cu celelalte conditii.
poze recenzie poze recenzie
   Valeria Holigan din Husi
nota: 7
schedule 18.08.2021
Este prima data când am locuit la aceasta vilă. Venim des la Costinești. Camerele sunt in regula dar exista loc de mai bine. Locația este destul de buna dar un pic cam multa gălăgie noaptea pentru ca nu se respecta un program de odihna si muzica canta in foișor si pana la 5 dimineata. Este o stațiune a tineretului, dar vin nu numai 18-22 ani. Probabil a fost aglomerat anul acesta dar asta nu este o scuza pentru " curatenia" pe care am gasit-o si care s-a facut. Proprietarii - învățați sa tratati oamenii cu respect. Doamna este destul de suparata când se cere factura iar sotul care este si bucătarul restaurantului din incinta locației, arogant. Nu cred ca vom mai reveni vreodată aici dar în costinești, cu siguranta. Probabil atmosfera din aceasta vara ne-a facut sa trecem mai usor peste tratamentul de care am avut parte din partea gazdelor. Dar sa fie sănătate si sa aibă parte de clienti exact ca dumnealor.
   Mihaela din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 30.06.2019 - 06.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mergem de 10 ani la aceasta vila, deci suntem foarte mulțumiți de locație, de camere, de ospitalitatea gazdelor. Condițiile sunt foarte bune:aer condiționat, frigider, camere spațioase.,curate.
   Madalina Mihaela din Pascani, Judetul Iasi
nota: 9.83
schedule sejur: 10.09.2018 - 12.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de plaja si de principalele mijloace de transport.
Proprietarii sunt foarte ok.❤
CONTACT
Dinu Adriana
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dinu Adriana
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0722 350 174
WhatsApp