Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Cristal Vox din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Mării, nr. 9 -
Nota 10.0 / 223 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Constantinescu Mircea din Bucuresti
nota: 10
schedule 25.09.2023
Venim la Cristal Vox inca din 2018, inclusiv in 2020 si 2021 (pandemie) cand majoritatea romanilor se ascundeau de frica prin case. N-am intalnit un loc mai relaxant si mai frumos. Gazdele sunt oameni de exceptie, extrem de deschisi, amabili, saritori, politicosi, cu simt al umorului dezvoltat, pe care ti i-ai dori ca prieteni. Anul asta (2023) am stat 14 zile (28 august - 10 septembrie) si probabil ca am fi ramas pana la inceputul lui octombrie, daca sotia n-ar fi trebuit sa se intoarca la servici. Oricum, vom reveni cu multa bucurie si placere si in anii ce vor urma. Ca facilitati, exista absolut tot ce este necesar pentru o cazare excelenta. In camera totul este curat, nou, functional. Doua paturi super confortabile, frigider, televizor + telecomanda, aer conditionat + telecomanda, dulap haine, noptiere, masuta cu doua scaune/taburet, grup sanitar separat cu apa calda/rece permanenta, cu cadita dus, lavoar, scaun+rezervor wc. Toate geamurile au rame cu sita anti insecte, usile se inchid etans , sunt din profil termopan si izolatia fonica este foarte buna. Curatenia este exemplara atat in toate camerele cat si in toata locatia. O curte interioara superba cu un imens nuc in mijloc, care face umbra numai buna in perioadele de canicula. Mesele si scaunele pot fi configurate in functie de necesitati sau evenimente. Sa vorbim putin si despre alte faclitati. O bucatarie mare, cu dotare maxima, unde pot avea acces si pot prepara/gati si turistii cazati. Ca piesa de rezistenta, in curte este un mare cuptor/gratar autentic pe lemne/carbune. Noutatea din acest an este un mare fotoliu pentru masaj. In fata vilei exista locuri civilizate de parcare. Cat priveste localizarea, vila este la 5 minute de celebra Plaja Costinesti. Abia asteptam sa revenim in 2024.
   Alice Georgiana din Ploiești
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2022 - 05.09.2022
Noi am fost un grup de 5 persoane care am mers la mare in luna septembrie. Cazarea a fost excelenta, ne-a placut foarte mult, de la locatia foarte aproape de plaja, pana la curatenia si ospitalitatea personalului. Totul este foarte curat, camera este destul de spatioasa si racoroasa datorita nucului din curte. Pentru ca am vazut multe recenzii pe acest site despre lipsa perdelelor de la dus, va aduc acum un : camerele noastre au avut perdele la dus. Nu este nevoie de un aer conditionat, camera se aeriseste destul de bine si cu geamul de sus. Gazdele au fost foarte cumsecade, ba chiar pentru ca am venit in luna septembrie (2-5 sept mai exact), au fost dragute si au vrut sa ne ofere 3 camere pentru 5 persoane, la acelasi pret pe care il dadeam pentru 2 camere (dubla si tripla). Catelusa de la pensiune este foarte simpatica si nicidecum cum a mai fost descrisa in alte recenzii citite, este foarte prietenoasa cu toata lumea si nu urca la etaj sau face dezordine. Locatia este una linistita, aproape de toate locatiile turistice, chiar in centrul statiunii. Ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca aveam balcon, masute cu scaune si uscator de rufe, aproape la fiecare camera din complex. De asemenea, inca doua plusuri au fost faptul ca ni s-au oferit prosoape de baie si ca fiecare camera avea o oglinda mare pe usa. Este destul de aproape de gara, Costinesti tabără fiind cea mai aproape, foarte aproape de plaja, de mega discoteca Tineretului, de minimarketuri, restaurante si diverse magazine cu suveniruri. Pentru viitoarele sejururi, cu siguranta, vom mai reveni aici daca vom avea norocul sa gasim din nou liber, pentru ca a fost cea mai frumoasa locatie de pana acum pentru noi in Costinesti.
   Raluca-andreea din Teiuș, Jud. Alba
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2022 - 28.08.2022
Localizarea foarte bună, foarte aproape de plajă, în centrul stațiunii. Camera foarte spațioasă și curată, lenjeria de pat, cât si prosoapele miroseau foarte bine. Curte mare, umbrită, cu mese si scaune, iar în fața fiecărei camere se afla de asemenea un mic balcon. Gazdele prietenoase și săritoare la orice problemă pe care am întâmpinat-o. Cu toate că nu am ajuns la ora check in-ului, gazdele ne-au oferit camera rezervată. O să revenim, cu siguranță, cu mare drag!
   Cătălina C din Voinești
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2022 - 19.08.2022
Ne-am simțit foarte bine, camere curate și spațioase, baie curată și apă caldă la discreție, iar gazdele au fost minunate. Vila este foarte aproape de plajă, alături se găsesc magazine. Ne-a plăcut foarte mult că am avut balcon și grădină, locul pe parcare asigurat. Recomand.
   Marian M din Targoviste
nota: 9.5
schedule sejur: 12.08.2022 - 14.08.2022
Am zis ca mergem acolo si la anul. Personalul foarte ingaduitor si prietenos, ne-au lasat sa facem dus in ultima zi la 6 seara dupa plaja. Au si un catelus dragut. O atmosfera placuta, gratare, frigidere mari in camera. Aproape de plaja, autoserviri, centru.
   Claudiu din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2022 - 29.08.2022
Vila cristal Vox cu terasa mare este situata aproape de plaja. Gazdele sunt primitoare, camerele sunt curate, cu frigider și televizor. Vila este dotată cu tot ce este necesar. Aici te vei simți ca acasă. Cu siguranță, vom reveni cu drag! Mulțumim gazdelor!
   Rodica din Sinaia
nota: 7.5
schedule sejur: 30.08.2022 - 04.09.2022
Este frumos, ne-am simțit bine, plaja este la 5-10 min de vilă.
Răspunsul unității:
Buna ziua ! Dacă bine înseamnă pentru dvs. Doar 7,5…
Distanța fata de plaja este de 300 m măsurată . Poate 5-10 minute cu opriri la magazine.
Îmi pare rău ca nu ne am ridicat la înălțimea pretentiilor Dvs.
   Maria-elena din Bacău
nota: 8.5
schedule sejur: 08.08.2022 - 12.08.2022
Locatia este situata foarte aproape de plaja, cu camere curate si balcon destul de mare, cu privire spre plaja. Noi ne-am simtit bine in aceasta locatie, au fost doar cateva minusuri:
- nu este perdea la dus si a fost destul de dificil pentru noi sa ne spalam, fara sa facem multa apa pe jos;
- nu este AC. Noi am stat la etajul 2, unde batea soarele fix in geamul nostru (camera noastra nu avea priveliste la curtea interioara ca restul, probabil de aceea a fost si cald, deoarece curtea este umbrita de copaci si nu cred ca ar fi nevoie de ac la acele camere). Cu toate astea am reusit sa ne odihnim si nu a fost un minus foarte mare.
Terasa foarte mare, unde este racoare, mai mereu a compensat cu lipsa ac-ului din camera. Noi acolo ne-am petrecut cel mai mult timp, cat am stat la cazare si chiar era placut sa avem un loc unde sa ne intalnim cu totii.
Gazdele au fost primitoare si amabile, iar sejurul a fost unul reusit per total. Recomand!
   Alexandru Ștefan din Curtea De Arges
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2022 - 18.08.2022
A fost o experiență plăcută, ca facilitați am avut tot ce am avut nevoie, camere au fost foarte curate, fără mirosuri învechite de mucegai sau altceva, foarte curat, foarte îngrijit totul, aproape de plajă, comportamentul gazdelor a fost deosebit, o sa revenim și cu alta ocazie.
   Mihai M din Chiajna
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2022 - 29.07.2022
Foarte linistit. Vila este pozitionata perfect, fiind aproape de plaja si de cateva magazine. Gazda a fost minunata. Initial credeam ca lipsa aerului conditionat va fi o problema, dar nici nu s-a simtit. O proprietate unde as reveni, cu siguranta, cand voi dori un concediu linistit.
   Alexandra din Galati
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2022 - 18.08.2022
Geniala vila, mai merg si la anul, mi-a placut maxim, super primitoare gazdele, pret super bun, ft curat!
Este una din vilele mele preferate din Costinesti.
E foarte aproape de tot este si wifi, camerele spatioase, gratar in curte, un catel foarte dragut pe acolo.
   Alin Andrei din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2022 - 11.07.2022
Un loc liniștit în care te poți odihini după o zi plină de distracții! Foarte curat, apa caldă venea foarte repede la duș, personalul super respectuos și cu zâmbetul pe buze tot timpul, orice am avut nevoie, ni s-a oferit fără niciun fel de probleme. Recomand această pensiune oricărui tip de vârstă!
   Claudia Maria din Lugoj
nota: 10
schedule sejur: 31.07.2022 - 06.08.2022
Locație foarte aproape de plaja și magazine, liniște, curte cu umbra și loc de luat masa, bucătărie utilată, camere foarte curate și răcoroase, prosoape schimbate ori de câte ori am avut nevoie. Gazdele sunt extrem de amabile. Pentru ca am ajuns mai devreme, ni s-a pus la dispoziție o cabina de schimb, pentru a putea merge la plaja pana când camera a fost gata. O vacanta reușită la vila Cristal Vox! Va mulțumim!
   Nicoleta Mariana din Zalau
nota: 10
schedule sejur: 18.07.2022 - 24.07.2022
Foarte aproape de plaja, de centrul statiunii, camere spatioase si curate, curtea si terasa sunt cu umbra toata ziua, gazdele foarte calde si primitoare, iar pt. noi, avand copil mic, un mare avantaj a fost accesul la bucatarie.
Vom reveni de fiecare data cu mare placere!
   Cristina C din Brasov
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.08.2022.
Am mai fost la această locatie cu ani in urmă, iar acum am revenit cu mare drag, locatia exceptională, aproape de plajă, camere cu balcon si camere cu terasă comuna, curątenie ireprosabilă, comportamentul gazdei ireprosabil, curte mare, cu mese, grătar la dispozitie, supermarketuri foarte aproape, parcare asigurată, bucătarie la dispozitie, wi-Fi, o să revenim cu mare drag.
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.07.2022 - 31.07.2022
Excelent, in aceasta locatie gasesti linistea de care ai nevoie in concediu, distractia pe care o cauti la mare, gazde foarte primitoare si atente la nevoile clientilor.
   Elena E din Pitesti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 27.07.2022.
Pensiunea este extraordinara. Vom reveni cu foarte mult drag, ori de câte ori vom avea ocazia și o recomandam cu drag și altor prieteni. Gazdele sunt minunate, mai rar asa oameni primitori, camere curate, confortabile. Ca și în anii trecuți și concediul de anul acesta a fost unul minunat.
   Iulia I din Râmnicu Sărat
nota: 10
schedule sejur: 10.07.2022 - 14.07.2022
Ne am simțit foarte bine, totul la superlativ de la gazde la cazare!
Vom reveni!
Și o cățelușa super simpatica, Reea!
Distanța foarte mică fata de plajă, umbră în curte și camere răcoroase! Curățenie în camere!
Gazde foarte amabile, cum rar întâlnești.
   Ioana Cristina I din Cluj-napoca
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 02.08.2022.
Locatia este aproape de plaja, are o curte mare, umbrita de un nuc imens. Camerele foarte curate, patul, lenjeria, prosoapele de la bai, curate. Bucataria utilata bine. Fiecare camera are frigider si tv. Atmosfera a fost una familiala, atat turisti cat si gazdele au fost f prietenosi. Am legat prietenii frumoase. Recomand.
   Liliana-mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 07.07.2022 - 13.07.2022
Recomand calduros. Locatie perfecta, aproape de plaja, cu o curte mare în care poti sa te odihnesti in timpul caldurii toride la umbra unui nuc bătrân, exact ca in fotografii. Curatenie si liniste, camere spatioase curate si cu tot confortul. Atmosfera este minunată, iar proprietarii sunt foarte primitori. Mulțumim! Ne reîntoarcem si anul urmator.
   Simona S din Alba Iulia
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2022 - 17.07.2022
Suntem multumiti de alegerea facuta. Situata aproape de plaja, camera este spațioasă, ai uscator de rufe individual, prosoapele se schimba de cate ori ai nevoie.
Descrierea corespunde cu realitatea, curtea este spatioasa, numai buna pentru relaxare.
Proprietarul foarte amabil.
Nu suntem la prima vizita, am mai fost si in trecut.
   Alexandru din Orastie
nota: 10
schedule sejur: 15.07.2022 - 21.07.2022
Am fost cazati pt prima data aici, 2 adulti cu 2 copii (5 si 11 ani), in camera cu 4 locuri (2 paturi matrimoniale), spatioasa, curata, baie la camera, apa calda, tv si frigider! Pt noi a fost suficient! Gazdele primitoare, ne-au cazat imediat ce am ajuns (ora 9 dimineata), am avut parcare. Aproape de magazin alimentar, racoare, terasa, aproape de plaja... pt noi a fost perfect! Multumim! Vom reveni daca ne mai primiti!
   Anastasia din Gurbediu
nota: 10
schedule sejur: 08.08.2022 - 14.08.2022
Ne-am simțit foarte bine. Gazdele sunt foarte primitoare, amiabile si mereu cu zâmbetul pe buze.
Distanța foarte mică pana la plaja, maxim 5 minute, curatenie, liniste și umbra in curte, iar camerele au fost curate, spatioase și răcoroase.
Sa nu uitam de minunata si îndrăgita catelusa Reea!!!♥️
E al doilea an in care am fost cazați la aceasta locație si, cu siguranța, o sa revin.
   Daniel din Oradea
nota: 10
schedule 24.07.2021
Locatia este una de vis, aproape de plaja, curatenie, liniste, curte mare, gazdele primitoare si atente la nevoile oaspetilor punad la dispozitie tot ce este necesar unui concediu de vis. (ceaun, gratar, bucaterie complet utilata).
   Preda Nicoleta din Pitesti
nota: 10
schedule 22.07.2021
Nota 10, personal amabil, ambient placut si relaxant, camere curate, senzația de liber și acces la tot ce ai nevoie, aer placut datorat umbrei din curte, aproape de plaja.
   Cristina din Oltenita
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea a fost de nota 10,camerele curate, locația este foarte aproape de plajă iar gazda foarte amabilă. Probabil că anul următor vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Animalele de companie cam nazdravane.
   Alexandra-georgiana din Galati
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasata la doar cativa metri de plaja, curatenie, gazda primitoare, curte mare, nucul din curte ❤️
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar putea fi puse mai multe masute pe nivel
   Ana Maria din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 22.08.2020 - 27.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nota 10, gazde primitoare, curățenie, prosoape si lenjerii schimbate, curte mare, umbroasă, amenajată pt. a putea lua masa sau pt. a te relaxa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Singurul minus, aglomerația, mi-ar fi plăcut liniștea.
   Ciprian din Pitesti
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 31.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele amabile si primitoare, ca de obicei. Aproape de plaja.
   Andrei Ionut din Roman
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 28.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, relaxare, curatenie si gazda minunat de amabila.
CONTACT
Dana
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dana
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0733 789 100
WhatsApp