Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Beluga din Costinești

Costinești, sat Costinesti, str. Aleea Studențească, nr. 12 -
Nota 9.9 / 26 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:9.75
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.75
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Cristian din Reșița
nota: 10
schedule 11.08.2023
De 5 ani vin la Costinesti, dar nu am prins pensiune mai smechera, personal mai șmecher și un proprietar de milioane, nu ne-a interzis nimic, camerele mișto, baia e ok, dar mai ales distracția e maxima. Am fost un grup de 10 persoane care am rămas foarte surprinși de ospitalitate și de tot ce ne-a oferit aceasta cazare.
   Andreea din Ploiesti
nota: 10
schedule 09.08.2023
Proprietarul este foarte amabil, la orice solicitare răspunde prompt, poate fi solicitat la orice ora. Consumabilele sunt la dispoziția noastră tot timpul. Locatia este la malul marii (lângă lacul din apropiere), deci și lângă parcul de distracție. Nu au fost probleme. Recomandam mai departe și, cu siguranța, vom reveni și anii următori.
   Stefan N. din Buzau
nota: 10
schedule 09.07.2023
Foarte curat. Proprietarul si sotia dansului au fost foarte de treaba si intelegatori. O atmosfera super. Recomand cu mare mare incredere. Am avut o situatie mai speciala, in care la o alta cazare ne-au refuzat dupa ce am rezervat, si am sunat la Vila Beluga si in 10 minute am fost si cazati si in pat. Totul a fost perfect si faptul ca plaja a fost la 5 minute distanta de mers ca un melc, a fost genial. De asemenea, sunt magazine la 5 minute distanta sau e unul fix langa vila.
   Comanescu Ana Maria din Buzau
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.07.2023.
A fost experiență super, proprietarii sunt niște oameni de nota 20, care ne-au primit cu bratele deschise, camerele mari, spațioase, zona liniștită și preturi mici. Pe lângă amabilitate, promptitudine și respect, ne-au oferit tot ce am avut nevoie, chiar dacă am venit "pe nepusa masa". Cu siguranță vom reveni.
   Sadac Teodora din Constanta
nota: 9.67
schedule 11.06.2023
Este foarte aproape de plaja, mi-a placut ca am avut si camera cu balcon, cu aer conditionat!
Sunt aproape de gara si de parcul de distractie!
Si mi-a placut ca mi-au gasit si un loc unde sa parchez! Gazdele foarte sociabile si prietenoase! Au si terasa mare in fata!
   Apostu Doina din Iasi
nota: 10
schedule 03.09.2022
De 13 ani vin cu mult drag la vila Beluga. Totul este la superlativ. In primul rand, proprietarii, domnul și doamna Stanciu, sunt oameni minunați, foarte respectoși, amabili, este o bucurie să stai de vorba cu dumnealor. Referitor la cazarea la vila Beluga, este o bucurie și o plăcere să te cazezi la această vilă. In primul rand, este foarte curat, este foarte aproape de plaja, sunt condiții excepționale, apă, caldă la orice ora din zi și noapte, este foarte aproape de plajă, o priveliște superbă spre lac, mare și stațiune. Că să vedeți că am dreptate, trimit niste poze. In fiecare vară vin cu mult drag la această vilă, stau 12 zile și aștept cu nerăbdare vara viitoare sa revin la această vilă. Mulțumesc din inimă doamnei și domnului Stanciu, pentru condițiile minunate pe care mi le oferă și revin vara viitoare cu mult drag. Va mulțumesc din inimă! Trimit pozele care le-am făcut de pe terasa vilei. Inca ceva: dragi turiști care veniți la Costinești, cazati-vă la vila Beluga și va garantez că nu veți regreta.
   Romeo din Otopeni
nota: 10
schedule 31.08.2022
O locație de vis pentru cei ce vor să scape de aglomerație și să se bucure de oportunitățile locale. Proprietarii sunt deosebiți, cu o poveste de viață mai mult decât incitantă!
Recomand persoanelor care îmbrățișează aventura și au un simț al umorului ridicat!
   Barta Darius din Bistrita
nota: 8.83
schedule 28.08.2022
Cazarea este foarte ok, intr-o singura zi s-a întâmplat sa nu fie apa calda și totul s-a rezolvat. Proprietarul e de gașca și foarte deschis. Într-adevăr vorbește urat, dar nu văd o problema in asta, la fel si cu țigările (noi am fost întrebati de câteva ori de proprietar dacă poate lua o tigara de la noi). Nota 10 ca si atmosfera. Revenim la anul!
   Albină Petruța din Joseni (berca)
nota: 10
schedule 27.08.2022
Mulțumim vila Beluga pentru ospitalitate, cazare aproape de toate zonele principale, 5 min de mers până la plaja de la Obelisc. Camera curată, balcon, apă caldă, balcon, liniște, chiar dacă e aproape de parcul de distracții. Gazda foarte amabilă și înțelegătoare, noi am călătorit cu trenul și ne-a permis să eliberăm camera după două, dar și așa foarte omenos, să ne ofere ajutor. Mulțumim, am avut un concediu plăcut și o să revenim, cu siguranță.
   Pop din Bistrita
nota: 10
schedule 25.08.2022
Proprietar nota 10 si ft intelegator. Recomand aceasta cazare pentru orice tip de persoane. Venim si la anul.
   Horea Malai In din Bistrita
nota: 10
schedule 25.08.2022
Cazarea a fost curata, camerele arata bine, proprietarul un om de nota 10, vila este situata intr-o zona foarte centrala a Costinestiului, fiind aproape de toate punctele de interes din statiune. Recomand cu incredere atat tinerilor cat si oamenilor care isi doresc sa se relaxeze impreuna cu familia.
   Adela J din Timisoara
nota: 4
schedule 19.08.2022
Apa calda cu portia 2 ore dimineata, 2 ore seara (din spusele altor persoane cazate deja acolo). Am plecat in aceeasi zi in care ne am cazat! Fara apa calda. Dupa ce ca te duce cu zaharelul cu camerele si rezerva, desi nu are camere libere, vine si cu manevre si minciuni sa proseasca lumea cu apa calda. Am fost invitati de catre proprietar sa ne spalam la cratita si sa mergem sa ne cumparam lighean! In 2022! Familie cu copii mici sub 4 ani. Sa vina proprietarul si sa isi spele copilul de nisip si apa sarata cu apa rece! Sau sa il tina nespalat! Caracter josnic, jigneste si urla in fata copiilor!
Pacat de amplasare. Nu recomand nimanui sa mearga acolo! Jeg si minciuni cu cine ii merge vrajeala (daca va spune ca s-a spart teava de gaz si nu este apa calda, e minciuna). Va pune in fata o foaie trasa la imprimanta sa va duca de nas! Mereu se gaseste o scuza! Dupa spusele lui, tot Costinestiul este fara apa calda (ciudat caci la cazarea unde am plecat, era apa fiarta la dus) si el a fost instiintat si chiar asa “instiintat” nu si a luat alte masuri pt confortul clientiilor). Am fi acceptat si manevra cu camerele daca nu ne prostea cu apa calda si facea circ ieftin!
Nu recomand, pierdere de timp si nervi!
   Cristiana Dobroica din Patas
nota: 6.83
schedule 17.08.2022
Am fost anul acesta, pozitia este foarte buna, camerele sunt ok, baia se inunda cand faci dus, pretul este acceptabil. In schimb, proprietarul are un caracter murdar, vorbeste urat cu cei cazati, jigneste lumea, caracter 0. Apropo, daca ajungeti acolo, sa va cumparati tigari, proprietarul se serveste singur. Noua ne-a fumat 2 pachete intr-o seara fara sa intrebe daca poate lua o tigara, cum am spus, caracter 0.
   Alexandra din Târgoviște
nota: 4
schedule 12.09.2021
Am fost anul acesta la vila Beluga. Are localizare buna, dar când faci dus se inunda baia, nu au aer conditionat in toate camerele și, cel mai groaznic e proprietarul... te lasa sa aștepti pentru camera 3 ore in plus față de ora la care ti-a zis ca iti da camera, nu tine cont de rezervare sau avans, da camera oricui vine de dimineață. Când am fost noi, i-a sunat pe oamenii deja cazati ca sa le spuna sa se mute ca ii trebuie camera, unde urma sa stam noi. In ultima zi ne a bătut in usa la 7 de parca era cu tancul, ca să nu uitam ca trebuie eliberata camera la 10.
Ne-a jignit, s-a certat cu noi, a intrat in camera prietenilor noștri fără sa bata, efectiv a intrat peste ei. Groaznic.
Răspunsul unității:
Sunt tot felul de ciudați pe lumea asta.
   Angelica din Focsani
nota: 10
schedule 26.07.2021
Curatenie, camere suficient de spatioase (conform pozelor), foarte aproape de plaja, iar gazdele de nota zece cu plus. Am fost cazați si cu un catel, nu a fost nicio problema, chiar foarte primitori.
   Apostu Doina din Iasi
nota: 10
schedule 17.02.2021
Foarte frumos, foarte curat, foarte aproape de plaja, camere cu televizor, frigider, baie, apa calda la orice ora din zi și noapte, gazdele superbe din toate punctele de vedere.

Terasa foarte frumoasa, foarte curata, multa verdeață, bucătărie unde sa-ți pregătești micul dejun sau prânzul. Grătar, unde îți poți face friptura, mici etc.
   Andreea din Nanov
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2018 - 02.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat,liniste,gazde amabile.
   Zelma Z din Odorheiu Secuiesc
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2018 - 02.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut vila in totalitate.
thumb_down
Aprecieri negative:
Am nemultumiri fata de unele turisti(tineri)care din cauza bauturilor alcoolice uneori confunda vila cu cluburi.
   Valentina din Sacele, Jud. Brasov
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2015 - 29.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am facut rezervare telefonica, proprietarul foarte amabil. Sejurul a fost in perioada 24.08-30.08.2015. Ambii proprietari amabili si draguti. Serviciile ok, ca la orice pensiune cu serviciul doar de pensiune fara masa. Pensiunea curata, in camere se intra pentru curatenie doar la cerere, lucru care mie personal mi-a convenit. Camerele mari, spatioase cu frigider, balcon si baie cu cadita de dus. Referitor la raportul calitate pret, este mai mult decat ok. Distanta fata de plaja foarte mica, in 2 min. Ajungi la plaja de la Obelisc, peronul garii se vede de pe balcon, iar restaurantele si tarabele cu chilipiruri foarte aproape max. 3 min. De mers lejer. Pe noi nu ne-a deranjat zgomotul de la parcul de distractii care se vedea de pe balcon, 1 min. De mers, nici zgomotele de la discoteci care erau si ele destul de aproape.Pentru mine si copilul meu a fost un sejur perfect, cu siguranta ne vom intoarce!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nimic de reprosat.
   George din Buzau
nota: 9.67
schedule sejur: 25.08.2015 - 29.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curatenia in camere
- Apa calda permanent
- Proprietarul de nota 10
- Aproape de plaja
- Locuri de parcare disponibile
thumb_down
Aprecieri negative:
Conditii mai mult decat ok pentru pretul platit.
   Carmen din Bucuresti
nota: 5.5
schedule sejur: 12.08.2015 - 19.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera si dotarile: TV, frigider, baie cu dus si apa calda, balcon cu usa cu plasa pt. Tintari.
thumb_down
Aprecieri negative:
Unele persoane tinere cazate acolo erau foarte zgomotoase mai ales seara/noaptea (trinteau usile, tipau si vorbeau foarte tare...etc.)
   Simona din Iasi
nota: 8.83
schedule sejur: 24.08.2014 - 30.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie cu o privelniste foarte frumoasa (lacul si statiunea).
Curatenie in camere si mobilier nou.
Personalul foarte amabil si de incredere.
Vila se afla la 3 minute de statia din Costinesti.
   Mihai Alexandru M din Ploiesti
nota: 9
schedule sejur: 13.07.2013 - 19.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
1) proprietarii foarte amabili
2) vila amplasata foarte aproape de toate punctele de interes, aproape de gara (peronul se vedea din balcon), 4-5 min de mers lejer pana la plaja
3) gardul vilei este atractia turistilor
4) cu siguranta vom reveni cu mare placere
   Stelian S din Bucuresti
nota: 8.67
schedule sejur: 27.06.2013 - 01.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de gara, plaja, centru statiunii, etc.Propietarul forte de treba. Am avut apa calda in permanenta, camera racoroasa, balcon mic dar util.
thumb_down
Aprecieri negative:
Tv se vede cu purici.
   Teodora din Bucuresti
nota: 5.33
schedule sejur: 18.07.2012 - 24.07.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mi-a placut asezarea, este aproape de orice punct de atractie, inclusiv de plaja, faptul ca are toate utilitatile (baie, tv, minifrigider, a.c., internet wireless). De mai mult nici nu cred ca este nevoie pentru a petrece cateva zile de vacanta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Totusi are si un minus, intrucat din 7 zile de sedere, in 2 seri nu am avut apa calda.
   Emanuela din Tg-jiu
nota: 9.5
schedule sejur: 03.08.2012 - 10.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere comfortabile,racoroase,cu frigider spatios . Terasele de la camerele de la etaj sunt foarte utile. Patronul foarte amabil si de treaba.
CONTACT
Stanciu Marian Mihai
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Stanciu Marian Mihai
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0749 995 848
WhatsApp