Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ara din Costinești grade grade grade

Costinești, sat Costinesti, str. Cireșului, nr. 32 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Adrian Veres din Victoria, Brașov
nota: 10
schedule 02.08.2023
Doresc să va împărtășesc și experiența mea la casa Ara pe perioada șederii mele la aceștia, așa ca point, puteți merge cu mare drag oricând. Întâi sa le mulțumesc celor doi, Raluca și Alex pentru ospitalitatea cu care își primesc toate gazdele, indiferent de vârsta acestora, de la bebeluși la oameni vârstnici sau chiar pensionari. Un mare punct forte pentru faptul că adaptează mediul de socializare între oameni. Un alt aspect plăcut este remarcat la apartamentul la care eu am stat, totul curat și un mediu plăcut. Ambianta camerei este una deosebita, as recomanda pe viitor alte televizoare. :)
Curtea plăcută, bucătărie aerisita și foarte bine îngrijită, ne-am putut bucura de facilitățile de care aceasta dispune. Pe lângă asta, nu am avut parte de zgomote neplăcute sau persoane care să petreacă până în zori, drept pentru care am putut pleca mereu la plaja foarte odihniți și relaxați. Locația este una favorabilă, aproape de supermarketuri și plajă. Per total a fost o experiență plăcută și cu drag voi reveni la aceștia. Chiar mâine m-aș întoarce. Îmbrățișări!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru feedback! Va multumim de asemenea pentru mesajul atat de frumos si pentru toate cuvintele cu care v-ati descris experienta la Casa ARA Costinesti. Ne-am bucurat sa va cunoastem si sa va avem ca oaspeti si va asteptam cu drag de fiecare data!
   Alexandra din Bacau
nota: 9.33
schedule 05.08.2022
Am fost cazați la casa Ara 5 nopti, am avut o camera tripla, care era curata. Proprietari f primitori, la exterior sunt mai multe mese, un foisor, un mic loc de joaca pt copii. Locația este la 15 min mers pe jos de mare, noi avand copii. Ne-am simtit f bine.
   Manea Costel din Salcioara
nota: 10
schedule 11.07.2022
Condiții excelente, curățenie exemplara.
   Felicia Apătăchioaie din Botosani
nota: 10
schedule 07.01.2022
Cat despre locul unde ne-am cazat, am numai cuvinte de lauda. Gazdele sunt foarte primitoare și deschise. Proprietatea este mereu curata, aceasta este la câțiva pași de plaja. Ai posibilitatea sa îți faci mâncare, având o bucătărie de vara în spatele vilei. Au și un mic loc de joaca pentru copii, un mic băruleț. Este locul potrivit pentru concedii cu familia. Am rămas plăcut impresionați.
   Marcel P. din Mateesti
nota: 10
schedule 07.01.2022
Cu siguranta una dintre cele mai frumoase locatii unde iti poti petrece vacanta alaturi de prieteni/familie. Plaja aproape, confortul asigurat si gazdele super primitoare, m-au facut ca in fiecare an sa aleg impreuna cu prietenii aceasta locatie, unde ne am simtit extraordinar.
   Andrei Elisei din Brasov
nota: 10
schedule 07.01.2022
Se găsește ușor, iar locația este minunata din toate punctele de vedere, aproape de centru si de punctele de interes. Personalul foarte placut si săritor, totul extrem de curat, m-am simtit exact ca și acasă.
   Parvu Marin din Bucuresti
nota: 4.67
schedule 26.07.2021
Camere mici, tv gen sport, minuscul, furnici in camera, net foarte slab, galagie pana noaptea tarziu, se fumeaza doar in curte, camerele majoritatea nu au balcon, peretii subtiri se aude zgomotul de afara, raportul calitate pret e foarte mare.
Răspunsul unității:
Buna ziua,
Va mulțumim frumos pentru feedback.
Ținem sa va menționam faptul ca toate condițiile de cazare sunt disponibile pe paginile noastre, inclusiv tipul camerelor cu/fără balcon și dotarea camerelor cu cablu TV (nu este solicitată sau specificata o anumită dimensiune).
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de furnicile din camera, dar acest lucru este inevitabil atunci când alimentele se consuma in camere și nu in bucătăria și spațiile special amenajate pentru servirea meselor.
Conform legislației din România, fumatul este interzis in toate spațiile închise, de aceea exista locuri special amenajate pentru fumători. Cu toate acestea, ați ales sa fumați in camere chiar dacă regulamentul de ordine interioară menționează ca acest lucru nu este permis, iar noi am avut dificultăți in a caza pe cineva după dumneavoastră, deoarece după 3 nopți de cazare mirosul de țigare era foarte puternic.
Unitatea noastră de cazare este in stațiunea Costinesti. Zgomotul și muzica din stațiune nu sunt un criteriu pentru a nota unitatea de cazare. La noi este respectat cu strictețe programul de liniște in intervalul orar 23.00 - 06.00.
In ceea ce privește raportul calitate preț, dumneavoastră ați ales sa adăugați 3 paturi suplimentare astfel încât capacitatea unei suite cu 2 dormitoare care in mod normal este de 4 persoane sa devină de 7 persoane. Consideram ca raportul calitate preț a fost unul avantajos pentru dumneavoastră, din moment ce rudele pe care le-ați primit in vizita seara la grătar au beneficiat de cazare și dus in mod gratuit.
Va dorim o zi frumoasa și succes in găsirea unei cazări viitoare conform necesităților dumneavoastră!
   Voicilă Alexandra din Brașov
nota: 10
schedule 13.07.2021
O cazare spațioasă, liniștită, unde te poți bucura alături de cei dragi. Personal foarte cumsecade și deschis socializări, mereu zâmbăreți. Paturi foarte confortabile și perne minunate. Este aproape de plajă. Sunt corect curățate camerele și baia este destul de încăpătoare și dezinfectată înainte de a face check-in-ul. Bucătăria este în aer liber și ai toate ustensilele de bucătărie de care ai nevoie pentru a găti și pentru a servi masa.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru feedback! Ne face plăcere sa avem oaspeți ca dumneavoastră și sa știm ca v-ați bucurat de sejurul petrecut la noi. Așteptăm cu drag sa va revedem!
   Soare Vasile din Sfântu Gheorghe
nota: 10
schedule 13.07.2021
Am ajuns cu 3 ore mai devreme de check-in și am fost întâmpinați de un bărbat apropiat vârstei noastre. Un o om cumsecade și deschis la discuții, mereu cu zâmbetul pe buze și care ne-a ajutat și informat despre procedurile care trebuie respectate.

În ceea ce privește condițiile de cazare putem sa spunem faptul că au fost excelente, toate dispozitivele aflate acolo se aflau într-o buna stare de utilizare (aer condiționat, frigider, televizor). Despre locul special pentru întreținerea igienei personale (duș) putem menționa faptul că în poze părea destul de mică însă spre surprinderea noastră era foarte încăpător.

Camerele erau curate și îngrijite. Paturile erau mari și confortabile. În cazul în care era o problemă puteam oricând să le cerem ajutorul proprietarilor. În cazul în care aveți nevoie de uscător de păr trebuie sa îl aduceți pe al dumneavoastră deoarece exista posibiltatea ca o familie cazată acolo să îl utilizeze fără a-l returna.

Bucătăria era în aer liber, un loc frumos amenajat și aveam posibilitatea de a utiliza tot ce aveam nevoie (ustensile de bucătărie, frigider, aragaz, microunde, etc.). Din experienta mea personala pot menționa faptul că este o cazare excelentă.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru recenzie și cuvintele frumoase! Ne bucurăm ca v-am cunoscut și v-am avut ca oaspeți și va așteptăm cu drag sa reveniti!
   Oana din Vaslui
nota: 10
schedule 07.07.2021
Locatie liniștită, la distanta de 8-10 minute de plaja și aproape de centrul stațiunii, cu camere spațioase, curate, dotate cu aer condiționat, tv, frigider și unele dintre ele cu balcon. Gazdele au fost foarte primitoare și atente, atmosfera plăcută.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru feedback! Va așteptăm cu drag sa reveniti!
   Rosca Ionel din Caransebes
nota: 10
schedule 03.07.2021
Gazdele sunt foarte primitoare și foarte atente cu clienții. Foarte curat, camerele sunt dotate cu aer condiționat, tv, frigider, baie și duș. Bucătăria este dotată cu grătar și tot ce ai nevoie, în curtea pensiunii într-un loc plin de verdeață, ideal pentru copii. Locația este liniștită iar plaja este la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Într-un cuvânt locul ideal pentru o vacanță reușită, mai ales a familiilor cu copii mici.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos! Ne bucurăm ca v-ați simțit bine in concediul petrecut la noi și va așteptăm cu drag de fiecare data!
   Mia din Stroesti Valcea
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație frumoasa ,cu oameni primitori si deschiși la nevoile turiștilor!!O sa revenim cu drag!!!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos pentru recenzie și vă cu drag așteptăm să reveniți!
   Gabriela G din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2020 - 24.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc foarte curat, curte spatioasa cu foisor si bucatarie cu de toate, gazde primitoare, este la o distanta mica fata de plaja si centrul statiunii. Vom reveni cu siguranta!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult pentru cuvintele frumoase!
Vă așteptăm cu drag de fiecare dată!
   Liviu din Timișoara
nota: 10
schedule sejur: 23.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curățenie exemplară, Atmosferă frumoasă, oameni extraodinari, revin aici cu mare drag,
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru feedback! Va asteptam cu drag de fiecare dată!
poze recenzie
   Petrescu P din Mateesti
nota: 10
schedule sejur: 16.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarte curata si ingrijita, aproape de plaja si de centrul statiunii iar camerele sunt spatioase. Ne-a placut foarte mult foisorul din curtea vilei. Gazdele au fost mereu la dispozitie atunci cand am avut nevoie de ceva.
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că v-ați simțit bine pe parcursul sejurului petrecut la Casa ARA și vă așteptăm să reveniți!
   Liliana din Vulcan
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Tot gazde super de treaba,sociabile,curatenie toate conditiile
thumb_down
Aprecieri negative:
Minusuri nu sunt
Răspunsul unității:
Va multumim frumos pentru recenzie si va asteptam cu drag să reveniți!
   Andreea Alice A din Iasi
nota: 9.33
schedule sejur: 02.08.2013 - 08.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera mare, baie in camera, frigider, televizor, bucatarie+terasa
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi ideal daca toate camerele ar avea balcon, sau macar persoanele fumatoare sa primeasca camera cu balcon deoarece nu este placut sa se fumeze intr-o incapere nu foarte mare. Nu toata lumea fumeaza la geam sau afara pe terasa
CONTACT
Pătrașcu Raluca
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pătrașcu Raluca
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0761 698 871
WhatsApp