Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Popas Turistic Luoana din Corbu grade grade

Corbu, sat Corbu, str. Principală, nr. 37 -
   Vasile Roxaa din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.07.2021
In acest sejur senzatia noastra a fost ca suntem in vizita la parintii unor prieteni. Aici gasesti tot ce ai nevoie, ai nevoie de ceva anume, intrebi si esti ajutat. Bucatarie complet utilata, camere dotate cu tv, ac, frigider, spatioase, foarte curate. Loc de joaca pentru cei mici, loc de joaca si pentru cei mari. Gazdele sunt absolut minunate.
   Moise Elena din Brasov
nota: 10
schedule 21.07.2021
Oameni faini, orientati spre confortul turistilor. Camere mari, curate, curte spatioasa si amenajata astfel incat cei mici sa nu se plictiseasca si cei mari sa se poata relaxa. Daca ai nevoie de ceva trebuie doar sa ceri si esti ajutat. Ne-am simtit foarte bine.
   Bogdan din București
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2020 - 04.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația este frumoasa, curata și te simți ca acasă.
   Maria-daniela M din Bistrița
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2020 - 04.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Sejur foarte plăcut. Gazdele sunt primitoare, te fac să te simți ca "la mama acasă", mai ales că noi am fost și cu doi copii. Camerele sunt curate și comfortabile. Curtea este spațioasă și bine întreținută, cu toate dotările.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ramona din Brasov
nota: 10
schedule sejur: 31.08.2020 - 02.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc minunat, cu gazde minunate, totul foarte curat si ingrijit.
   Dumitru din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2020 - 20.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Decent, discret,relaxant. Gigi și Oana oameni dincolo de profesionalism. Acorda tuturor atenția cuvenita chiar și cand sunt aglomerati.Condiții insumate peste nivelul prețului. Ne-am simțit bine și poate vom reveni, dar cu siguranță facem lobby.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem obiecții. Am primit mai mult decât ne așteptam. Informațiile de pe site respecta realitatea dar la fata locului gazdele reusesec sa adauge ce nu se vede în poze.
Răspunsul unității:
Va multumim pt aprecieri,va mai asteptam!
   Iulian din Drobeta Turnu Severin
nota: 9.67
schedule sejur: 07.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Raportul calitate preț,Excelent.
thumb_down
Aprecieri negative:
Tiu gazdele
Răspunsul unității:
Multumim ,cu mare drag va mai asteptam!
   Doru D din Cluj
nota: 10
schedule sejur: 13.08.2020 - 19.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii foarte bune de cazare, curatenie, gazda primitoare.
Răspunsul unității:
Multumesc tinere domn și rămâne cum am stabilit( la anu` 2!)
   Ana Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.08.2020 - 13.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locație foarte luminoasă, primitoare, cochet și foarte practic amenajată. Cabanele și toaletele sunt foarte curate și utilate corespunzător. Gazdele călduroase și atente ☀️
Răspunsul unității:
Va multumim!Sunteti doi tineri minunați!
   Mirela M din Piatra Neamt
nota: 10
schedule sejur: 06.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, liniste, curatenie.Un concediu minunat!Vom reveni cu mare drag!
Răspunsul unității:
Ne bucurăm că am putut să vă facem să vă simțiți atât de bine.Si noi va asteptam cu mare drag!
   Cosmin din Botosani
nota: 10
schedule sejur: 25.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a decurs foarte bine încă din momentul rezervării. Am fost cazați la căsuțe. Căsuțele curate, dotate cu ac, frigider, televizor, paturile mari. Am apreciat prosoapele și lenjeriile de schimb, chiar dacă nu le-am folosit. Curtea frumoasă de asemenea cu multe mese și umbră. Toaletele foarte curate, la fel și dușurile, și chiar dacă 4 toalete și 4 dușuri par puține, nu am stat după nimeni la baie. În 2 zile cât am stat, aproape de fiecare dată când am văzut-o pe dna Oana făcea curățenie :)
Despre gazdă ce să zic?! Am citit multe recenzii pozitive dar nu îmi imaginam că cineva poate fi atât de primitor și de gașcă.
În concluzie vă recomand să vă cazați cu încredere la popas LuOana.
Răspunsul unității:
Va mulțumim pt aprecieri. Cu mare drag sunteți bineveniți la noi!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Raluca din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.08.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil, curatenie
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2020 - 26.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Calitate pret excelent, cabanuta este curata, bine izolat, are AC si este foarte bine intretinuta. Cu toate ca am fost reticenti in alegerea acestui locul din cauza ca baile sunt la comun, am fost placut surprinsi sa vedem ca baile erau foarte curate fiind igenizate zilnic.Distanta fata de Nomad Beach este de 10-15 minute cu masina.
thumb_down
Aprecieri negative:
Apa de la dusuri nu era chiar calda.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va mai așteptăm!
   Cristian Ion din Galați
nota: 9.67
schedule sejur: 19.07.2020 - 21.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Desi am stabilit cu dna Oana doar pentru o noapte, cand am ajuns la cazare si am vazut conditiile oferite, am decis sa stam inca doua nopti( nororcul nostru a fost ca s-a si putut).
Am stat si la casute, si la apartament. Conditiile sunt decente la casute, si foarte bune la apartament. Ambele au aer conditionat, ceea ce e de mare ajutor. La casute sunt toalete si cabine de dus destule pentru toata lumea.
Gazdele sunt foarte priitoare si comunicative. Sunt de ajutor in a gasi un restaurant(terasa) cu mancare buna si ce mai are fiecare nevoie fiecare turist in parte.
thumb_down
Aprecieri negative:
Casutele sunt mici, dar pentru o persoana sunt foarte ok. Pentru 2, trebuie musai pornit aerul conditionat. E un mic minus.
Răspunsul unității:
Mulțumim, cu mare drag va mai așteptăm!
   Ioana din Bucuresti
nota: 5.83
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gradina este frumoasa si are un spatiu pentru gratar bine amenajat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Animalele de companie nu sunt bine primite, deși pe internet scrie că sunt pet friendly. Lipsa de comunicare între proprietari a generat conflicte, în urma cărora am fost tratați foarte nepoliticos. Am rezervat pentru 5 persoane și un cățel de la început. O persoană și cățelul au ajuns la locație în cea de-a doua seară, iar gazdele au considerat oaspetii drept “ intruși” si au spus că animalul de companie nu are ce căuta în incintă. Gazda a țipat la noi, ne-a stins lumina foișorului în timp ce mâncam și ne-a amenințat că “lucrurile nu vor rămâne așa!”. Așadar, rezervarea inițială nu a fost respectată. Este umilitor să te simți dat afară din locație și să fii nevoit sa îți cauți o altă cazare. Acest comportament agresiv din partea proprietarilor, ne-a determinat să părăsim locația cu o zi mai devreme. Pe viitor vom alege o cazare care oferă dovada condițiilor de rezervare. Cu siguranță nu vom mai reveni într-un loc în care gazdele nu au cuvânt, țipă la noi și ne jignesc. Desi locul e frumos, nu recomandăm această cazare!
Răspunsul unității:
Aveti mare dreptate, este frumos și curat,acest lucru este posibil si datorita oamenilor de bun simt ce ne pășesc pragul.Oamenilor ce ne respecta pe noi si pe cei ce sunt cazați în același timp.Nu aveti remușcări că ati mințit?Rezervarea dv a fost făcută pt 2 zile 21/23 08.Ati rezervat o cameră tripla in care ati stat dv și sora dv și o cabanuta de lemn în care a stat domnul și fratele său.(tot acolo trebuia să stea și cainele)In noaptea cu pricina 22/23 (ziua în care dv trebuia să plecați la ora 11)era in jur de ora 1 (,este ora când verific dacă totul este în ordine în locație băi, grătar, cosuri)cand am ajuns in locație mare mia fost mirarea când am auzit un latrat și în secunda următoare un caine ce alerga către mine latrand și o persoană ce alerga după caine. Shok!.La acea oră erau cazațe și alte persoane printre care și copii care dormeau,dar pt dv era important ca sosise o altă sora însoțită de caine.Intradevar am întrebat cei cu cainele ,am spus că noi avem reguli stricte în ceea ce privesc animalele de companie (sunt cazate doar în cabanutele de lemn,au o singura masă la care pot sta,nu își fac necesitățile și nu umbla libere prin locatie)lucruri pe care dv le-ați ignorat total. Cu toate ca știați că nu aveti voie cu câinele în cameră din cealaltă locație ati mers acolo (am să pun poze cu rezervarea dv și cu mizeria din baie lăsata de caine). Credeți că am pierdut?Vă înșelați,am câștigat oameni frumoși și buni care au putut să-și lase copii în siguranță în curte fără teamă dea fi muscati de câinele dv..Pacat,tineri, frumoși,ignoranți și mincinoși!
poze recenzie
   Catalin C din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 27.07.2020 - 01.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Regret ca până acum nu am fost in aceasta zonă. Locația este superbă, grădină mare si foarte îngrijită ,multe zone de relaxare și de servit masa .Eu am rezervat un apartament cu două camere: foarte curat si dotat cu tot ce ai nevoie,combina frigorifica mare,totul este impecabil intretinut .Am stat o saptamana ,a fost un sejur perfect.Locatia este la drumul principal,foate bine plasată cu locuri de parcare, in jur găsiți tot ce aveti nevoie : magazine,pizzerie,un mic restaurant.Despre gazde ce sa spun??Nota 10 cu +,foarte primitori,atenti la nevoile turistilor si foarte amabili( foarte rar in zilele noastre)Cu siguranță am sa revin in aceasta locatie .Multumesc mult doamna Oana ,multumesc mult domnul Gigi.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt lipsuri
Răspunsul unității:
Sunteți o familie minunata. Sper ca la toamna sa ne vedem!
   Luminita L din Targu Mures
nota: 8
schedule sejur: 01.08.2020 - 08.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am fost cazati la casute.Foarte dragute, cu aer conditionat, curatenie, TV, Frigider mic, o curte spatioasa cu multa verdeata, loc de joaca pentru copii, internet wifi, foisoare cu tot ce trebuie pentru a putea prepara ceva daca era nevoie. Dusurile si WC-urile erau la comun dar curate apa calda la orice ora. Doamna Oana avea grija sa fie curatenie.( si turistii trebuie sa lase curat dupa ei in mod normal). In general a fost foarte bine, mai ales ca plaja este superba. Este un loc pentru cei cu pretentii putine, und ete poti relaxa cu siguranta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi cateva aspecte la minusuri.Am fost cazati 2 nopti in casute cu paturi twin in loc de matrimonial cum am specificat la rezervare, abia dupa eliberarea altor camere ne-a transferat.( nu a fost o problema grava, doar ca as fi dorit sa stim lucrul acesta).Au mai fost cazati in aceeasi perioada si la cateva casute si un grup de muncitori, care erau cam galagiosi.
Ca si sugestii ar fi ca muncitorii sa fie cazati sau grupati in alta parte a popasului pentru a nu deranja turistii, sa aiba doar ei acces la un anumit grup sanitar si la bucatarie separat de turisti, mai ales ca traim intr-o perioada cam dificila( Covid).
Răspunsul unității:
Dumneavoastra ati rezervat doar `2 casute cu baie proprie` nu ati specificat ce fel de paturi doriti,iar,au mai fost și alți oameni cazați lângă acei muncitori și nu au fost deranjați. Va multumim ca ne-ati ales serviciile de cazare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Constantin C din Dragasani
nota: 10
schedule sejur: 17.08.2020 - 24.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniște, curățenie, ospitalitate
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu
Răspunsul unității:
Va multumim fam. Vatasoiu!
   Ioan Alexandru I din Craiova
nota: 9
schedule sejur: 02.08.2020 - 05.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linişte, curățenie. Loc frumos şi retras.
thumb_down
Aprecieri negative:
Miros urât în cameră. Camere mici.
Răspunsul unității:
Va mulțumim ca ati ales locația noastră! Îmi pare nespus de rău că am uitat sa va anunț ca nu trebuie sa duceți în apartament cochilii de melci și scoici (aparent sunt curate dar mirosul urat persista). Cat despre camere care se afla la mansarda noi am pus poze în descriere. Deci sa aveți o vara frumoasa!
   Vasile-marian din Campina
nota: 10
schedule sejur: 03.07.2020 - 06.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Absolut totul a fost perfect.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
Răspunsul unității:
Când ai oaspeți ca și dv totul decurge perfect!
   Valentin din Sinaia
nota: 10
schedule sejur: 27.06.2020 - 29.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost minunat conform descrierii din site.
Multumim familiei care menegeriaza locatia ptr amabilitatea si sfaturile date in privinta plajelor din zona.
Vom recomanda prietenilor locatia .
Răspunsul unității:
Va mulțumim domnule Valentin. Cu mare drag sunteți binevenit la noi în locatie!
   Marius din Bacău
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.07.2020.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
10 cu plus mi-au plăcut gazdele
thumb_down
Aprecieri negative:
Este ok
   Angelo din Drobeta- Turnu Severin
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2020 - 21.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde cumsecade, condiții de cazare bune, grătar, frigider mare la comun, curățenie desăvârșită la baie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Apa la dușuri a fost imposibil de reglat, vine când foarte caldă, când brusc rece.
Mulți păianjeni în curte, trebuie dat cu soluții speciale. Am avut plăcerea sa omor câteva zeci!
Răspunsul unității:
Va multumim domnule doctor pt aprecieri și va asteptam cu tot dragul!Cât despre paianjeni tot raul e spre bine nu erau tantari.Am glumit, am stropit va dati seama ca interesul nostru este sa menținem cât mai sanatos spațiul verde ,dar au devenit foarte rezistenți.
poze recenzie
   Catalin din Bacau
nota: 10
schedule sejur: 20.07.2020 - 25.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O surpriză plăcută ,aceasta pensiune ,cu o gazdă extrem de prietenoasă.Camera curata si confortabilă .Cel mai mult m-a încântat grădina ....e raiul pe pământ.. .. Verdeață , flori si pomi fructiferi ....cu locuri frumos amenajate ( foisoare) în care te puteai bucura de liniste si racoare după o zi petrecută sub soare. Nici cei mici nu au fost uitati, gazda a amenajat un super drăguț spatiu de joacă.In cazul în care optati sa va gătiti ,pensiunea dispune de locuri pt gătit cu toate cele necesare.Plaja e superba...defapt plajele,pt ca sunt mai multe iar apa foarte ,foarte curata si limpede....si multe scoici..Recomand cu mare drag.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista minusuri
Răspunsul unității:
Sunteți o familie minunata. Va mulțumim ca ati ales sa va petreceți concediul la noi.
   Sebastian din București
nota: 9.67
schedule sejur: 01.06.2020 - 02.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cuvântul definitoriu ar fi ospitalitate. O locație curată, dotată cu tot ce este nevoie pentru "self catering" și când spun TOT nu exagerez cu nimic.Verdele este culoarea definitorie. Gazdele primesc și ele un 10, ba hai sa zicem un 11. Dacă aș mai reveni? Cu siguranță da.
Răspunsul unității:
Mulțumim domnul Sebi cu mare drag va mai așteptăm!
poze recenzie
   Danut D din Sibiu
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 10.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pentru a doua oară la o distanță de doi ani ne-am intors la Corbu. Am ales aceasta cazare datorita recenziilor bune pe care le-a primit si care reflecta realitatea.
- Gazdele sunt foarte amabile, sociabile si te fac sa te simti binevenit.
- Curatenia este de nota 10, atat in camere(apartament) , cat si in baie si curte.
- camerele(apartamentul)sunt bine echipate. Au tv, frigider,baie proprie si aer conditionat, asa ca nu am avut probleme cu caldura.
- Curtea este foarte ingrijita , plina de verdeata si flori,loc se joacă pentru copii,foisor, diferite locuri pentru a servi ,relaxare la masa in curte.
-bucătărie acoperită,locuri de gătit amenajate în curte ,utilate cu tot ce este necesar:veselă,tacâmuri,cuptor cu microunde ,aragaz ....etc
- Exista loc de parcare in afara curtii.
Cand am ales locatia, am cautat un loc de liniste si relaxare, pentru a ne incarca bateriile si exact asta am gasit la Popas Turistic Luoana.

Va multumim pentru ospitalitate
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
Răspunsul unității:
Multumim familia Călin!Pupici Marius!
   Attila A din Bucharest
nota: 9.17
schedule sejur: 06.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, curatenie (insa cu drag de viata!), gradina, localizare OK, cu magazine, parc, restaurant si pizza la felie la distante de cativa pasi.
Pentru toate acestea, pretul este unul rezonabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sapun lichid la dusuri ar fi un plus.
   Sorin din Galati
nota: 9.67
schedule sejur: 30.08.2019 - 02.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curtea verde, frumos amenajata si curata. Casutele suficient de incapatoare pentru un cuplu sau pentru o familie cu un copil. Curatenie impecabila la toalete si dusuri. Apartament modern, bucatarie utilata. Gazde primitoare si amabile.
thumb_down
Aprecieri negative:
   Mihai M din Chiajna
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2019 - 18.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Curat, îngrijit, frumos, gazde primitoare și serioase!
Răspunsul unității:
Mulțumim, va mai așteptăm!
   Teofil din Galati
nota: 9.5
schedule sejur: 17.08.2019 - 20.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare și amabile, multa umbra și răcoare după o zi de plaja.
thumb_down
Aprecieri negative:
Un pic cam departe de plaja. Recomand utilizarea automobilului.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0726 415 711
WhatsApp