adaugă o unitate turistică
search
date_range

Complex Turistic Equinox Club din Corbu 3 grade grade grade

comuna Corbu , sat Corbu, str. Pescarusului, nr. 22 A  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu adolescenți
Grup

Recenziile complexului turistic Equinox Club din Corbu


   Calin S. din Turda
nota: 10
schedule sejur: 02.09.2017 - 09.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte frumos.
Răspunsul unității:
Buna ziua,
multumim pentru aprecieri.Va asteptam oricand cu drag.
   Alina din Bucuresti
nota: 10
info_outline turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiul generos, atata in casuta, cat si in curte, pomi fructiferi, gratar, bucatarie separata de casuta, sala de mese cu toate facilitatile (masa de biliard, consola de joc Wii), posibilitatea ca doamnele ce se ocupau de curatenie sa faca mancare la cerere (am testat si a fost foarte bun si la un pret decent). Orice nevoie se rezolva in cel mai scurt timp, cu multa discretie.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi bine un indicator in sat cu numele pensiunii, strada nu am gasit-o pe GPS si am cam umblat putin sa o gasim.
   Bolos E. din Baia Mare
nota: 9.5
schedule sejur: 13.07.2014 - 18.07.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pentru noi, o familie cu 2 copii mici, a fost exact ce cautam ca si cazare: spatiu suficient in camere,baie proprie,spatiu de joaca pt copii, posibilitatea de a ne adaposti la umbra in timpul somnului copiilor, bucatarie foarte bine dotata,terasa spatioasa pentru a lua masa in aer liber.
Proprietarii au fost foarte discreti,am platit in ultima zi, inainte de plecare. Atat noi, cat si copiii ne-am simtit in largul nostru, ca si cum am fi fost acasa.
   Monica F. din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 28.08.2013 - 31.08.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Spatiu este foarte bine gandit, incepand cu zona din fata fiecarei casute ce serveste cu brio ca si loc de parcare. Chicineta are vesela, tacamuri si pahare. Toate geamurile au plase de tantari. Baia este deservita de un mic boiler, dar noi (2 adulti si un bebe de 5 luni) nu am avut probleme cu apa calda. Spatiul comun pentru gatit este reprezentat de o bucatarie profesionala, din care nu lipseste nimic. Atat terasa, cat si spatiul pentru servit masa din interior, sunt incapatoare si prietenoase. In sala de mese sunt tot felul de jocuri pentru petrecerea timpului liber. Exista un spatiu de joaca pentru copii, cu nisip si jucarii, si exista o pajiste foarte frumoasa, cu gazon. Complexul se afla chiar la malul lacului, linistea fiind asigurata. Doamna ce administreaza complexul este foarte amabila cu turistii, fara a le urmari fiecare miscare.
thumb_down
Aprecieri negative:
La plaja se poate merge doar cu masina, insa acest lucru este valabil pentru orice pensiune ai alege. Localitatea nu are nici un restaurant/terasa unde sa se poata servi masa. Stiam aceste aspecte, nu au fost o surpriza.
CONTACT UNITATE
Petcu Ana
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,