Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Silvia din Corbu

Corbu, sat Corbu, str. Principală, nr. 327 B -
la aproximativ 12.2 km de centrul localității Năvodari
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Karla din Craiova
nota: 10
schedule 04.07.2022
O locație excelenta care iti oferă relaxare, liniste si un peisaj sălbatic. Gazdele sunt ospitaliere, ne-au adus rosii si oua bio de la dumnealor. Camerele sunt bine dotate, sunt curate. Am gătit bucătăria utilată, seara am facut mereu grătar si ne-am simtit foarte bine. Recomand aceasta locație indiferent de vârsta. Marketurile si restaurantele sunt foarte aproape.
   Stefana din Iași
nota: 10
schedule 14.06.2022
Gazde minunate, au raspuns la toate dorințele noastre, foarte curat, tot confortul, la șoseaua principală, zonă liniștită, destul de aproape de Mamaia, Navodari, cetatea Histria, recomand cu încredere atat pentru familii cu copii, cât și pentru grupuri de prieteni.
   Maxx din Londra
nota: 10
schedule 14.06.2022
Gazdele minunate, am avut la dispoziție absolut totul (inclusiv table, peste și legume bio) am petrecut o vacanța de vis, nu am fost deranjați de nimeni, muzica, grătar in curte, liniște, magazine aproape, plaja Corbu la 20 de min cu mașina, peisaje minunate. Am obținut informații prețioase de la gadze in legătura cu pescuitul, unde am și prins. Atmosfera a fost minunata și ne-am simțit extraordinar.
   Aura din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 14.06.2022.
Totul nou si curat (casa, mobilier, utilitati). Camere mari, bucataria utilata, gratar in curte unde poti sa pregatesti masa impreuna cu prietenii intr-o atmosfera pe care sa n-o uiti. Gazda extrem de amabila. Ne-am simtit excelent. Ne vom intoarce. Recomand.
   Laura din Călimănești
nota: 10
schedule 14.06.2022
Locație excelenta pentru un concediu relaxant atât pentru familii cât și pt tineri. Proprietarii foarte ospitalieri și condiții foarte bune. De 3 ani ne petrecem aici concediul. Camerele sunt curate, dotate cu frigidere, baie, tv. Puteți găti sau puteți ieși la restaurantele sau cherhanelele aflate in apropiere.
CONTACT
Bica Silvia
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Bica Silvia
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0723 526 105
WhatsApp