Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Cristina din Corbu

Corbu, sat Corbu, str. Lastunului, nr. 21 -
   Adrian A din Craiova
nota: 9.83
schedule sejur: 03.09.2016 - 05.09.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare si confort exceptionale, ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu siguranta. Apreciem bunul gust cu care a fost amenajata pensiunea, curtea cu mese si umbrelute, pavele, gratar, baloansoar, canapea si nu in ultimul rand camerele moderne utilate practic pentru a satisface confortul celor mai pretentiosi. Curatenie de nota 10 mentinuta permanent de catre personalul casei. Gazda mereu atenta si discreta.
   Catalina din Austria
nota: 10
schedule sejur: 18.08.2015 - 20.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Absolut nimic negativ de zis!! de la noi gazdele au nota 20!!Au fost foarte amabili si draguti!! Curatenia a fost tip-top!! totul foarte curat si practic aranjat! apartamentul in care am stat noi a fost foarte curat si confortabil.Nu a fost nici departe de punctele de interes!! cum am mai zis... Noi dam nota 20 integului pachet si cu siguranta in urmatorul sejur vom alege tot Casa de vacanta Cristina!!!
   Romano R din Milano
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2015 - 30.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Imi aduc aminte ca, se spunea odata ca , toate drumurile duc la Roma....acum pot sa spun ca, aceste drumuri anjung la Corbu...un colt de rai unde gasim liniste, ospitalitate...apreciem mult calitatea serviciilor...curatenia si pregatirea gazdelor in ceea ce priveste vorbirea unei limbi straine si serviciile pe care le ofera....in cateva cuvinte exprim multumirea mea si a sotiei...ne vom reintoarce peste 2 luni si vom recomanda tuturor rudelor si amicilor din peninsula ,,casa cristina,,.....nu lipseste nimic in ceea ce priveste mobilierul....curatenia este la ea acasa....multumim gazdelor
   Carmen din Reghin
nota: 9
schedule sejur: 11.08.2015 - 18.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde amabile, primitoare, o atmosfera familiara
* liniste si relaxare maxime
thumb_down
Aprecieri negative:
Distanta mare pana la golf/plaja
* drumul de acces la mare: greoi (lung, partial asfaltat), posibil de parcurs doar cu auto personal <-> Nu exista nici un mijloc de transport in comun (ar fi foarte bine daca Primaria ar gasi o solutie/rezolvare)
   Anamaria A din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 09.09.2015 - 12.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazarea la pensiunea cristina din corbu a fost cea mai frumoasa surpriza pentru noi. Am avut parte de liniste, confort, intimitate, locatie foarte curata, ne am simtit minunat si vom reveni cu siguranta si la anul pentru un sejur mai lung.speram ca linistea, departe de aglomeratia statiunilor romanesti ale litoralului sa nu se strice niciodata. Nu ezitati sa contactati proprietarul pensiunii pentru o rezervare, veti fi foarte multumiti de conditiile oferite.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu exista niciun fel de minusuri, sincer.poate luarea unor masuri de exterminare a mustelor, care nu te prea lasa sa servesti masa pe terasa...
CONTACT
Cristina
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cristina
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0731 976 041
WhatsApp
Apel/SMS