Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa la Mariana din Constanța

Constanța, str. Theodor D. Speranția, nr. 89 -
   Preda Gabriela din Buc
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 04.08.2022.
Casa foarte curată, liniște, curtea foarte frumoasa, oameni de nota zece, amabili, foarte serviabili, prietenosi, as reveni cu plăcere oricind. Camere mari, paturi confortabile, in bucatarie ai tot ce iti trebuie. O baie impecabil de curată. Cartier numai de case.
   Stefania din Brasov
nota: 10
schedule 10.07.2022
Toata experienta la casa La Mariana a fost la superlativ. Camerele sunt spatioase, au un aspect placut, curat si ingrijit. Gradina de care dispune locatia este superba, foarte frumos decorata, perfecta pentru a savura cafeaua dimineata.
Zona este linistita, deloc aglomerata. Gazda este o doamna foarte amabila, per total sejurul a fost unul demential. Recomand tuturor celor care cauta calitate aceasta locatie, deoarece sigur veti avea parte doar de experiente pozitive!
   Alina din Maramures
nota: 10
schedule 05.07.2022
Un loc excepțional, ne-am simțit extraordinar de bine, un loc liniștit, foarte curat, am beneficiat de toate facilitățile oferite, gazda foarte primitoare, camerele ireproșabil de curate, vom mai reveni cu siguranță și data viitoare, recomand cu tot dragul.
   Georgiana din Coventry
nota: 10
schedule 10.05.2022
Totul a fost perfect, casa are toate dotările necesare, impecabil din punct de vedere al curățeniei și confortul a fost unu peste așteptări. Foarte aproape de atracțiile turistice și gazdele au fost foarte prietenoase și de ajutor. Totul a fost extraordinar. Recomand cu încredere.
   Bashtawi Mariam din Iasi
nota: 10
schedule 21.08.2021
Este o cazare exceptionala situata aproape de statia de autobuz si la 10 minute cu masina pana la plaja, foarte aproape este si un Lidl. Camerele sunt curate si spatioase, iar bucataria este de altfel dotata cu orice ai nevoie pentru a gati. Baia este ingrijita si nu vei duce lipsa de apa calda. Gazdele sunt extrem de prietenoase si foarte grijulii. Daca ai nevoie de ceva cu siguranta doamna mariana iti va sari in ajutor.
   Mihai-aurelian Blidar din Sanpetru German
nota: 10
schedule 04.08.2021
Nu mi-am putut imagina că pot să mă simt ca la mama acasă!

Liniște, curățenie, confort - toate la superlativ, iar din partea gazdei un respect dezarmant.

Toată admirația pentru d-na Mariana și familia ei.

E foarte important ca, într-un astfel de oraș, cum e Constanța, să găsești o astfel de oază de liniște și confort.

Nu am stat decât 3 nopți, dar am plecat odihniți și liniștiți ca după un sejur de 7 zile.
   Nedelea Ionuț din Craiova
nota: 9
schedule 25.07.2021
Este foarte curat, gaza este foarte de treaba. Am primit chiar și mic dejun gratis pentru ospitalitatea doamnei Mariana. Curtea este foarte frumoasa, confortabila, prezintă și o aleee minunata cu flori.

Camera a fost foarte frumoasa și spațioasă, era complet alba, dispunea de o oglinda mare numai bună pentru a te aranja în ea.

Desi am stat doar 2 zile ne-am simțit foarte bine Chiar dacă este puțin mai departe de plaja puteți lua autobuzul care este la câțiva pași de casa. Daca aveți mașină este chiar și mai ușor.
   Natalia din București
nota: 10
schedule 28.06.2021
Ne-am simțit foarte bine, camerele curate, curtea amenajată foarte frumos, am dispus de foișor și seara am făcut grătar. Gazdele primitoare și foarte amabile, noi ne-am simțit excelent. Locația este foarte reușită, liniște, pînă la plaja 15 minute.
   Nicoleta din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 23.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda foarte primitoare,preturi foarte mici iar camerele foarte curate!!Recomand cu mare drag!*****
CONTACT
Oancea Mariana
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oancea Mariana
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0745 494 622
WhatsApp