Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Smarald Lake din Constanța

Constanța, str. Smaraldului, nr. 14 -
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2023
O experiență minunată pentru o vacanță! Apartamentul a fost locul ideal pentru noi, oferindu-ne tot confortul de care aveam nevoie. Apartamentul era dotat cu mașină de spălat, ceea ce a făcut ca gestionarea hainelor să fie foarte ușoară. Am avut suficient spațiu pentru odihnă și relaxare, iar zona liniștită și curată ne-a oferit o atmosferă plăcută.
Bucătăria bine utilată, cu toate echipamentele necesare, au fost un mare plus. Nu a fost nevoie să folosim aerul condiționat, deoarece apartamentul a fost natural răcoros. De asemenea, locația aproape de diverse facilități precum plaja (3 papuci), mall, supermarket a făcut totul și mai convenabil pentru noi.
Recomand cu încredere acest apartament pentru un grup de prieteni, dar si pentru o familie cu copii, pentru că oferă tot ce ai nevoie pentru o vacanță reușită și confortabilă. Cu siguranță ma voi intoarce.
   Alexandru Elena din Otopeni
nota: 10
schedule 17.04.2023
Am fost foarte multumiți de alegerea făcută. Revenim cu plăcere in acesta locație deoarece mergem la sigur. Este o curatenie exemplara, apartamentul este nou, modern utilat și dispune de toate facilitățile, este situat aproape de plaja, parcuri, mall-uri, etc. Gazda este o persoana extraordinara. Recomandam din tot sufletul.
   Mihaela Sarbu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.08.2021
Cazarea ideala pentru o familie cu 3 copii, 8 zile de vacanță. Am putut găti, asigurând copiilor o alimentație sanătoasă în concediu. Va puteti spăla hainele, odihni și relaxa. Aceasta a fost varianta cea mai bună pentru noi deoarece sunt lucruri pe care la hotel nu ai cum să le faci. Apartamentul este într-o zonă liniștită, bloc nou, foarte curat, mobilat modern. Are mașină de spălat, aer condiționat (nu a fost nevoie să îl folosim, apartamentul este răcoros), bucătăria utilată cu aragaz, frigider mare, cuptor microunde, filtru de cafea, oale, farfurii, tacâmuri, baia mare, aproape de mall, supermarket, mare, delfinariu. 10 minute cu mașină până la plaja 3 Papuci, unde noua ne place cel mai mult de pe tot litoralul românesc.
   Costel din Focșani
nota: 10
schedule 26.08.2021
Apartament extraordinar de curat și foarte utilat cu absolut orice este necesar. Poziționat foarte aproape de țărmul mării, dispune de loc generos pentru parcarea autoturismului. Locație excepțională cu camere spațioase și mobilier confortabil. Bucătărie complet echipată cu frigider, aragaz, filtru cafea, veselă. Orice e necesar într-o bucătărie! Dormitoare cu paturi confortabile și aer condiționat. O baie foarte curată și complet echipată chiar și cu mașină spalat. Nu în ultimul rand, prețul este foarte accesibil.
   Monica Ion din Braila
nota: 10
schedule 26.08.2021
Ne-am simțit foarte bine aici. Curățenie impecabila, facilități, wi-fi, aer condiționat, parcare, zona ultra centrala (aproape de parcul de distracții si aqua magic, shooping cetres, peco). Zona este foarte linistită camerele sunt foarte spațioase. Bucătăria oferă cele necesare, baia este dotata cu tot ce este necesar.
   Alexandru Calugareanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.07.2021
Noi am fost foarte multumiți de alegerea făcută. Totul corespunde descrierii de pe Turistinfo. Apartamentul este situat intr-o zona liniștita, blocul este nou, cele 2 mall-uri sunt aproape. Se ajunge repede la satul de vacanța, delfinariu, Aqua Magic. Este foarte curat, ceea ce pentru noi a fost ideal. Foarte drăguța gazda.
   Alexandru Catalin din Braila
nota: 10
schedule 28.06.2021
Apartamentul este foarte aproape de Satul de Vacanta si de plaja din Mamaia, intr-o zona linistita. Este confortabil si foarte curat, dotat cu tot ce trtebuie si arata ca in poze. Gazda este foarte draguta si primitoare, iar sejurul petrecut a fost foarte placut.
thumb_down
Aprecieri negative:
   Alexandru Elena din Otopeni, Ilfov
nota: 10
schedule 23.06.2021
Curatenia exemplara, liniste, confort. Apartamentul mobilat modern cu toate facilitatile. Este aproape de plaja, mall-uri, parcuri, satul de vacanța, Aqua Magic. Gazda extraordinara.
CONTACT
Maria
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Maria
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0745 506 175
WhatsApp