Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Neversea Beach Panorama din Constanța

Constanța, str. Mircea Cel Batran, nr. 84 -
Nota 10 / 3 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Popescu Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.09.2021
Cred ca este cam maximul ce se poate obtine dintr-un apt inchiriat pe litoralul romanesc. Nu stiu ce ar putea fi mai bine / mai mult de atat.

Privelistea este maxima, frontala si laterala (3 balcoane) de la et 9 al unui bloc care si asa este cocoţat pe un dâmb deasupra mării. La interior totul miroase a nou, fiecare piesa de mobilier, decor sau aparatura este de calitate, de la clanţele uşilor (ce nu scârţâie) până la tâmplăria/termopanele ce izoleaza fonic perfect zgomotul de trafic de pe bulevardul ce trece prin fata blocului.

Apartamentul este de putin timp in circuitul turistic si a "suferit" o renovare si redecorare completa acum câteva luni. Blocul este vechi, insa civilizat, iar liftul este nou si curat. Locatia este deasupra plajei (cam multe trepte, daca cineva are probleme de locomoţie va fi ceva mai greu), si la câteva minute pe jos de orice: restaurante, centru vechi, supermarket.
proprietarii sunt cu siguranta orientaţi către turist, atenţi, dornici sa ofere un serviciu de calitate.

Apartamentul pare scump, intr-adevar. Eu am mers in extrasezon (dupa jumatatea lui septembrie), insa in sezon este chiar si mai scump. Ce pot sa zic: daca va permiteti, luati-l. Merita pe deplin! La mine este al 4lea an consecutiv in care inchiriez apartament in Constanta. Deh... De când a aparut copilul prefer comfortul in locul aventurii. In anteriorii, 3 ani am inchiriat alte 3 apartamente diferite la bugete diferite. Regula s-a pastrat mereu: cel mai ieftin a fost si cel mai prost, iar acum cel mai scump a fost de departe si cel mai bun. De aia zic, daca doriti confort si vi-l permiteti, acest apt le ofera pe toate, nu are nici un "downsize".

Ca si parte negativa, regula generala la orice apt nu doar acesta: este apartament in bloc de locuinte. Asta inseamna vecini. Vecinii mai renoveaza. O bormaşină in concediu este ultimul lucru pe care ti-l doresti. Noi am avut ghinionul asta in 3 din cei 4 ani, dar acum ghinionul a fost complet fiindca am prins renovarea de la inceput, deci bormasina si ciocane zilnic. Partea buna a fost ca vecinii, civilizati fiind, au regulă prin care respecta orele de liniste ale blocului (22:00-9:00, 14:00-17:00). Daca eram in vârf de sezon sigur nu ne deranja deloc, pe la 9 am fi fost deja la plaja. La 14:00 chiar se facea liniste pt odihna de pranz.
Mai reluau pe la 17, dar se opreau cel tz la 19:00.

Asadar, oriunde inchiriati apt in bloc exista acest risc. Aici macar programul de liniste este generos si se respecta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Lorena din Campina
nota: 10
schedule 06.09.2021
Locația este minunată, priveliște de vis, gazde desăvârșite din toate punctele de vedere.

Nu exista decât cuvinte de laudă si apreciere. Amenajare cu un foarte mare bun gust și atenție. Nu lipsește absolut nimic din ce ai nevoie.
   Iulia Cap Bun din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.07.2021
Proprietarii sunt amabili, intelegatori, orientati catre nevoile turistului. Am avut o comunicare excelenta cu dumnealor.

Apartamentul este chiar mai frumos ca in fotografii, amenajat cu mult bun gust si cu privelisti deosebite din fiecare camera. Bucataria este complet echipata si utilata, practic nu trebuie sa mai aduci nimic de acasa.

Am gasit usor si loc de parcare pentru cele doua masini si am avut si de unde sa cumparam ce am mai avut nevoie (Profi, Carrefour, magazine).
poze recenzie
CONTACT
Anca D
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Anca D
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0723 969 650
WhatsApp
SMS