Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Eminescu din Constanța

Constanța, str. Mihail Eminescu, nr. 35A -
Nota 9.5 / 4 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.08.2023
Locație excelenta, aproape de plaja dar si de centru, camere foarte curate, confortabile si spațioase, priveliște de vis, dar nimic nu se compara cu atenția, bunătatea si amabilitatea gazdelor care ne-au facut vacanța sa fie de neuitat. Va mulțumim!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Popescu Norita din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.08.2023
Impecabil totul: de la ""privirea din doua parti asupra marii"", vorba poetului, pana la confort, curatenie. Toate astea nu ar insemna mare lucru fara politetea gazdelor, astfel incat sa te simti oaspetele lor si nu turistul care rasplateste asa cum poate, faptul ca poate admira marea dintr-un loc atat de frumos. Multumiri!
   Andreea din Brasov
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 07.07.2023.
Nu recomand, proprietarul este foarte nepoliticos si se razgandeste de la o zi la alta.

Desi am rezervat din timp apartamentul (rezervare facuta doar pe motiv ca suntem din acelasi oras in care s-a nascut proprietarul!) si am platit o noapte de avans, nu am mai ajuns sa ne si cazam, deoarece gazda a anulat rezervarea cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa incepem sejurul.

Anularea s-a intamplat la dorinta proprietarului, in momentul in care noi am intrebat daca locatia are intr-adevar cana fierbator, tacamuri si vesela, dupa cum scrie pe turistinfo.
La aceasta intrebare mi s-a raspuns sec ca nu exista bucatarie si cand am intrebat daca exista totusi frigider, am fost sunata si proprietarul mi-a zis pe un ton foarte ridicat (desi eu i-am vorbit tot timpul foarte politicos) ca acest apartament se inchiriaza in regim hotelier si ca nu se gateste (a tinut sa mentioneze: nici permite nici macar sa se fiarba un ou), nu se comanda mancare de nici un fel (a tinut sa mentioneze: pizza), ci cel mult se poate bea o cafea si se poate manca un sandvis.

Si desi i-am explicat ca noi nu dorim sa gatim, a continuat sa se rasteasca la mine si mi-a zis ca el anuleaza rezervarea pe loc si ca-mi returneaza avansul, ceea ce a si facut, fara ca noi sa mai putem schimba ceva. Si uite asa, am ramas fara cazare cu 3 zile inainte de concediu.
   Aura din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 27.07.2019 - 31.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele perfecte! Privelistea superba!
poze recenzie
CONTACT
Gabriel
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriel
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0722 268 999
WhatsApp
Apel/SMS