Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Antoaneta din Colibița

Colibița, str. Principală, nr. 158D -
   Muntean Nicolae din Sibiu
nota: 10
schedule 20.06.2022
Am fost cazați la casa Antoaneta și ne-am simțit extraordinar. Am fost un grup de 4 familii cu copii și datorită facilitatilor puse la dispoziție, ne-am simțit ca acasă. In putine locuri de cazare găsești paturi cu așa saltele confortabile, așa curatenie, gradina îngrijită, filigoria cu tot ce ai nevoie pt gătit și nu numai, sufrageria, cu bucataria dotata cu tot ce ai nevoie, iar proprietarii niște oameni extraordinari de serioși. Locația este buna, cu acces facil, priveliște spre lac, nu este aproape de sosea, deci foarte multă liniște.
   Andrada Persu din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 04.09.2021
Locatia este foarte buna, pentru ca este aproape de apa si ferita de aglomeratie.

Cabana are toate dotarile, in camere, bai, bucatarie si este foarte spatioasa. Atat in cabana cat si in curte a fost foarte curat, iar mobilierul este foarte modern.

Gazdele au fost primitoare si punctuale.
Răspunsul unității:
Multumim, va asteptam cu drag oricand !!!
   Adriana din Zalau
nota: 10
schedule 04.09.2021
Totul la superlativ: atmosfera primitoare, casa arata foarte frumos, design cu bun gust, amplasare langa lac, cu o priveliste superba din orice punct. Ne-am relaxat foarte bime langa lac, beneficiind de hidrobiciclete, caiace si ponton.

Gazdele primitoare si mereu de ajutor.
poze recenzie
   Florina Popescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.08.2021
O locație excelenta. Totul la superlativ. Foarte dotata casuta cu toate cele necesare. Foarte foarte curat și plăcut. Ne-am simțit extraordinar. Foișorul este magic. Plimbările cu hidrobicicleta ne-au fascinat.
   Dennis Apetri din Radauti
nota: 10
schedule 23.08.2021
M-am simtit foarte bine! Atmosfera si mancarea mi-au placut. Unul dintre cele mai faine localuri din Colibița. Am avut o rezervare pentru 8 persoane si am fost placut impresionat ca erau mesele pregatite. Mancarea foarte buna, traditional gatit, gustul diferit fata de alte localuri. Preturi ok, avand in vedere ca sunt ingrediente exotice, de calitate. Personal amiabil. Per total o seara reusita.
   Afroditi Moisiuc din London
nota: 10
schedule 23.08.2021
Gazda a fost foarte primitoare. Ne-a așteptat cu mâncare și cu pături să ne încălzim. A fost totul perfect: atmosfera (a stat cu noi, am discutat, am ras mult, a pus si niște muzica sa facă atmosfera). Totul a fost curat. A foat cald in camera, nu a fost frig. Nici nu am cuvinte a fost mai bine decât ma așteptăm. In câteva cuvinte: a fost perfect!
   Ildiko Miron din Deva
nota: 10
schedule 04.08.2021
O locație frumoasă, unde găseşti linişte, mâncare bună şi o privelişte minunată.

Camerele sunt foarte curate, cu o vedere superbă către lac. Gazdele sunt de nota 10+, care ştiu să te facă să te simţi deosebit intr-o locație deosebită.

Felicitări!
Răspunsul unității:
Multumim, dragilor. Ati fost niste oaspeti deosebiti, ma bucur ca ne-am cunoscut si ca am petrecut impreuna o seara. Va asteptam si va imbratisam cu mult drag !!!
   Radu Camarascu din Brasov
nota: 10
schedule 14.07.2021
A fost un sejur de 3 nopti excelent pentru un grup de 24 persoane. Doamna care detine proprietatea a fost foarte de treaba si ne-a asigurat toate conditiile necesare. Foisorul si curtea sunt foarte frumoase si te simti ca in vacanta, mai ales cu lacul langa.
Răspunsul unității:
Multumesc, si voi ati fost oaspeti de exceptie. Casa a ramas curata, sunteti un model pentru multi din generatia voastra. Va mai asteptam cu drag !!!
   Ada Balaian din Oradea
nota: 10
schedule 27.06.2021
De vis. Doar cuvinte de laudă, începând de la gazda bine primitoare și cabana minunată: curățenie, confort, lux pana la zona mirifica, totul a fost la superlativ. O adevărată oază.

Accesul la internet pentru cei care prefera sa rămân conectați la cotidian, este un mare plus. Chiar dacă am văzut pozele locației în momentul în care am făcut rezervarea, vacanta a fost peste așteptări. Plimbarea pana la ponton și priveliștea iți taie rasuflarea.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Denisa din Zalau
nota: 10
schedule 02.06.2021
Locatie foarte frumoasa si primitoare. Dintre toate cazarile frecventate, nicaieri nu m-am simtit ca si aici. Design cu bun gust, luxos, toate camerele sunt cu priveliste directa la lac, foisor, balansoar si un apartament jos absolut minunat. M-am bucurat de lac direct de pe ponton, fiind disponibile si caiace acolo.
   Estera G. din Suceava
nota: 10
schedule 30.05.2021
O primire superba. Persoane cu inima deschisa, deosebit ca loc. Ideal pentru familie cu copii mici, adolesenti sau chiar si pentru cei tineri. Ideal pentru cine vrea o relaxare in natura. Se pune la dispozitie mai multe plimpari dirct spre padure si chiar o priveliste direct cu malul apei. Un mic paradis de verde.
Răspunsul unității:
Multumim frumos, va mai asteptam cu mare drag !!! Va multumesc si pentru faptul ca ati lasat o curatenie exemplara !!! Omul sfinteste locul !!!
   Nicolae David din Bistrita
nota: 10
schedule 26.05.2021
Casa de vacanta extraordinara. Gratar in foisor super fain. Foarte aproape de lac si cu acces la foisor si ponton la malul lacului, inchiriere hidrobicilete si caiace. Am petrecut de cateva ori aici si a fost superb.
CONTACT
Gabriela
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriela
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0752 100 905
WhatsApp