adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Cluj Napoca

9 restaurante în Cluj Napoca
 • Ion Ghica, nr. 2
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul Deja Vu cu o capacitatea de 40 locuri va ofera o servire "a la carte", meniuri din bucataria internationala si specialitati, bufet suedez, salon mic dejun.

 • Frunzisului nr.4
  Capacitate: 146 locuri

  Cu diverse preparate din bucataria internationala, cu atmosfera primitoare si intima, Restaurantul Allegria este locul ideal pentru a-ti invita prietenii la orice ora din zi pentru a petrece impreuna cateva clipe placute. Restaurantul este deschis de...

 • Teleorman 28
  Capacitate: 70 locuri

  Va invitam sa descoperiti savoarea unei mese delicioase servite intr-un local deosebit,la un pret rezonabil. Ambianta rustica si muzica specifica va arata ca este locul unde dupa ce calci pragul,te simti ca acasa.

 • Magaziei, Nr. 19
  Capacitate: 150 locuri

  Restaurantul Ary este unul cu specific international. Acesta ofera clientilor sai o gama variata de preparate culinare care pot fi savurate intr-o atmosfera deosebita.

 • Colonia Faget Fn

  Restaurantul Tusa este onorat sa va ofere servicii de calitate si un meniu cu preparate gustoase in restaurantul sau. Specificul restaurantului este dat de imbinarea stilului rustic cu cel modern care creaza o atmosfera eleganta.

 • Calea Manastur, Nr. 39-41
  Capacitate: 150 locuri

  Restaurantul Pami cu o capacitate de 150 locuri, va ofera intr-o atmosfera intima un bogat sortiment de preparate culinare si o gama variata de bauturi alcoolice si vinuri alese.

 • Observatorului, 82-86
  Capacitate: 320 locuri

  Restaurantul hotelului Olimp compus din doua saloane de 280 de locuri, respectiv 40 de locuri, ofera servicii complete pentru nunti, botezuri, conferinte, casting-uri, petreceri si dineuri intr-o ambianta relaxanta, moderna si rafinata.

 • Traian Mosoiu, nr. 10-12

  Restaurantul hotelului Opera Plaza, va asteapta intr-o atmosfera intima si eleganta sa incercati preparatele culinare din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala.

 • Becas, Nr.42
  Capacitate: 100 locuri

  Restaurantul hotelului cu 100 de locuri ofera un cadru intim si placut atat pentru purtarea unor conversatii cat si pentru savurarea diferitelor specialitati culinare si degustarea unor bauturi fine.

Cazare în Cluj Napoca
Săli de conferință în Cluj Napoca
Crăciun 2017 în Cluj Napoca
Revelion 2018 în Cluj Napoca