Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Cristina din Cârțișoara

Cârțișoara, str. Principală, nr. 144 -
   Manea Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.08.2022
Un loc în care te simți confortabil și unde nu-ți lipsește nimic. Camerele sunt curate, bucătăria este bine dotata, (am prăjit pastrav). Gazda f primitoare și mereu la dispoziția turiștilor. Un punct forte ptr noi, faptul ca am putut parca în curte. Mai mult ca sigur vom reveni!
   Cristina din Slatina
nota: 10
schedule 29.04.2022
Ne-am simtit minunat la casa Cristina in vacanta de Paste in primul rand datorita gazdelor (niste oameni deosebiti), care ne-au intampinat cu caldura si ne-au oferit tot ceea ce am avut nevoie. In al doilea rand, conditiile au fost excelente, totul cu bun gust, curatenie, caldura, liniste...asa cum este prezentat in descriere. Copiii s-au simtit excelent, au avut spatiu in curte de joaca. Vom reveni cu drag!
   Bianca din Slatina
nota: 10
schedule 29.04.2022
Un popas excelent la poalele Transfăgărășanului. Foarte frumoasă locația, gazda foarte primitoare și amabilă, camerele curate, baile foarte frumos amenajate și foarte curate și foarte cald dacă mergeți în sezonul rece. Gazda ne-a așteptat cu surprize plăcute, prăjituri delicioase, palinca de casa si mici cadouri pentru copii. Totul la superlativ, revenim cu drag!
   Eugenia din Railean
nota: 10
schedule 02.01.2022
Va mulțumim pentru găzduire și, cu toată sinceritatea, va spunem cu toții, ca ne-ați oferit nu doar o cazare ci o experienta. Ne-a plăcut mult casa și curtea dar și locația, întrucât cautam liniște și natura dar fără sa fim departe de obiective turistice.
Am apreciat ca ne-ați pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie sa ne gospodarim singuri. De puține ori am avut noroc sa găsim toate aceste lucruri. Ne-am bucurat de zile frumoase. Curățenia in camere și baie ne-au bucurat enorm.
Ne-am șimtit bine și ne bucuram ca mai exista și locuri cu gazde atit de primitoare.
   Sorina din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.01.2022
Gazde foarte primitoare si atente la nevoile noastre, foarte buna colaborare, mult confort, curatenie, modern. Am avut tot ce ne-a trebuit si peste. Ne-am simtit ca acasa. Sunt cel putin 3 obiective turistice de vizitat: Balea cascada, Balea lac, Paltinis.
CONTACT
Cristina
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cristina
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0741 666 121
WhatsApp
Apel/SMS