Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Green View Rarău din Câmpulung Moldovenesc

Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alina din Suceava
nota: 10
schedule 08.01.2024
Excepțional! Totul la superlativ, incepand de la peisaj, curățenie impecabila, terminând cu gazdele care sunt foarte primitoare și calde. Adultii s-au relaxat, iar copiii s-au jucat in aer liber, bucurandu-se de razele de soare. Recomand cu drag! Raportul calitate-pret este de neratat.
   Barba Laura din Bosanci
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 06.08.2023.
O locație foarte frumoasa, intr-o zona liniștita, curată, foarte bine dotata cu tot ce este necesar unui sejur reușit. Ne-am simțit minunat in spațiul frumos amenajat, cu un salon mare, încăpător, pentru cele cinci fam care am fost, cu șase dormitoare, bucătărie foarte bine dotata, foișor cu grătar, plita si un disc frumos. Aer curat de munte, locație noua cu bun gust amenajată. Cu siguranța, vom reveni daca se va ivi ocazia!
   Diana din Suceava
nota: 10
schedule 10.06.2023
O cabana super faina și un loc frumos! Foarte curat peste tot, aranjat, cu bun gust și util, cu liniște, natură, doar sunetul păsărilor, aerul curat și priveliștea extraordinara. Copiii s-au simțit și ei foarte bine, găsind acolo cu ce să-și ocupe timpul. Ne-am simțit foarte bine și cu siguranta vom reveni!
   Giza Ionut din Suceava
nota: 10
schedule 02.04.2023
Recomand, cu încredere! Locatie superbă, gazdele foarte ospitaliere, curățenie nota 10 plus, iar ca și peisaje, așa ca in Bucovina! Raiul pe pământ, o oază de liniște de care avem nevoie fiecare, atât pentru trup, cât și pentru suflet! Totul la superlativ!
   Ionut Dobinca din Suceava
nota: 10
schedule 01.04.2023
Recomand, locație foarte bună, preturi foarte ok, totul este foarte ok, personal super de treaba, super view.
   Eva Gabriela din Iasi
nota: 10
schedule 12.02.2023
Casa este amplasata la poalele muntelui, intr-un loc pitoresc, linistit, cu privelisti superbe. Este foarte spatioasa, bine dotata, cu 3 bai separate, curatenie de 10+. Bucătăria super dotata. Foisorul este la fel, dotat cu vesela si ustensile pentru a face un gartar sau orice se dorește. Loc de parcare pentru masini. Jucarii pentru copii. Recomand, cu foarte mare căldură!
CONTACT
Ungureanu Loredana
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ungureanu Loredana
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0756 651 582
WhatsApp