Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Upforest Călimănești Căciulata din Călimănești

Călimănești, str. Păcii, nr. 47 -
la aproximativ 19.5 km de centrul localității Râmnicu Vâlcea
Nota 9.4 / 18 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.5
insert_emoticon Servicii:9.5
lightbulb_outline Curățenie:9.5
weekend Confort:9.25
monetization_on Prețuri:9.25
location_on Localizare:9.25


Adaugă recenzie
   Maria Nicoleta din Adjud
nota: 10
schedule 10.09.2023
Experimenta mea a fost una foarte plăcută pentru mine, vila se afla intr-un loc plin de liniște si pace, am stat in șezlong, am mâncat prune și mere direct din pom, nimeni nu m-a deranjat și totul a fost perfect. Mi-a plăcut ca proprietarul a rugat un grup cu boxa sa se închidă muzica, nefiind singuri in locație. Se vedea ca voia sa fie văzută ca zona de liniște si pace pentru turiști.
Mie mi-a plăcut mult. Sigur o sa revin.
   Obogeanu Cristian din Deva
nota: 10
schedule 10.09.2023
Vila este curata, camerele frumoase bune in raport calitate/pret, bai proprii si o vedere foarte frumoasa.
Este la 1-2 km de statiune, rapid de Aquapark.
Vila este administrata de un tanar foarte ca lumea, care chiar isi da interesul in a oferi informatii despre zona, ne-a ajutat cu obiective turistice, indrumari catre restaurante etc.
Va recomand cu incredere!!!
   Mihai Daniel din Galati
nota: 10
schedule 09.09.2023
Baiatul e super de treaba si ajuta mult clientii, are o locatie buna te duci repede la Aquapark, gratar, foisor, tot ce vrei.
Casa e noua, conditii super bune pentru pret, vedere spre oras, merita si va recomand sa ajungeti la el.
Eu l-am gasit pe Turist Info, am pus pe Waze si m-a dus direct la casa.
   Tomulescu Razvan din Alexandria
nota: 10
schedule 29.08.2023
Un tanar comunicativ ne-a prezentat toate obiectivele turistice din zona, ne-a indrumat catre piscinele si restaurantele cele mai bune din zona.
Casa era moderna, curata si cu bun gust. Recomand cu mare drag zona, e frumoasa, accesibila si merita banii, un sejur de minune si foarte linistit.
   Alexandra Elena din Valcea
nota: 10
schedule 28.08.2023
Ceva inedit, recomand cu incredere aceasta pensiune. Oamenii sunt super misto, glumeti, de treaba, camere super curate, am avut 2 - fiecare cu baie proprie, seturi de pat curate.
Are o gradina de pomi fructiferi (in vara noi am prins mere si prune). A fost un deliciu, recomand cu incredere si nota 10 pentru ospitalitate.
   Maria Fntur din Harghita
nota: 10
schedule 28.08.2023
Locatia se afla in apropierea statiunii, undeva la 5-10 minute de Aquaparc, biserici, restaurante.
Este foarte curat in camere, locatia are bucatarie si in foisor si in casa.
Noi am stat 3 nopti si ne-am simtit de minune, proprietarul foarte atent, ne-a oferit informatii si ne-a ajutat sa facem gratarul.
   Andrei Marius din Cluj
nota: 10
schedule 27.08.2023
O locatie foarte frumoasa, merita! Proprietarii super comunicativi, amplasata undeva la 1-2 km de centru orasului, livada, parcare privata. Camerele sunt curate, noi ne-am simtit foarte bine si putem spune ca ne vom intoarce sigur.
Recomand cu incredere aceasta locatie.
   Adrian din Bucuresti
nota: 5
schedule 06.08.2023
Acces dificil cu masina daca te ghidezi dupa google maps Pensiunea are 2 intrari de pe strazi diferite, dar noi am nimerit pe strada ingusta. Pensiunea este curata si are o bucatarie mica, dar utilata. Curtea casei este destul de mare, chiar langa o livada de pomi fructiferi. Camerele sunt atat la.parter, cat si la etaj. Noua ni s-a recomandat camera de la etaj, cea cu priveliste spre munte&Olt, adica un fel de pod al casei, accesibil pe o scara de lemn destul de abrupta. Camera era extrem de mica, cred ca are in jur de 7-8mp, iar baia minuscula, fara geam pe care sa-l poti deschide, doar o mica aerisire in perete care nu facea fata. Nu am avut aer conditionat, nici macar un ventilator si a fost ca intr-o sauna. Cearceaful de pat nefiind prins cu elastic se facea ghem daca te intorceai de pe o parte pe alta si dormeai direct pe saltea. La baie ni s-au dat 2 prosoape mici (cca30×50), urat mirositoare si ni s-a spus clar ca mai mari nu au, iar hartia igienica nu aveai voie s-o arunci in vasul de toaleta, ci intr-un cos mic cu capac (baia nefiind aerisita). Daca am fi fost persoane robuste, nu am fi avut loc in camera si baia miniaturale. Efectiv de abia era loc sa treci pe langa pat. Noroc ca nu am avut bagaje pentru ca nu era loc si pentru ele. Noi am ales pensiunea dupa recenziile bune, dar se pare ca nu e chiar de nota 10. Raport pret-calitate nesatisfacator.
   Nchivu din București
nota: 10
schedule 05.08.2022
Va mulțumim pentru găzduire și, cu toată sinceritatea, va spunem cu toții ca ne-ați oferit nu doar o cazare, ci o experienta. Ne-a plăcut mult casa și curtea, dar și locația, întrucât cautam liniște și natura, dar fără sa fim departe de obiective turistice.
Am apreciat ca ne-ați pus la dispoziție absolut tot ce aveam nevoie: o casa confortabila și frumoasa, o livada vie, hamace pentru relaxare. De puține ori am avut noroc sa găsim toate aceste lucruri laolaltă. Ne-am bucurat de zile frumoase.
Dacă ne-ar fi lipsit ceva, cu siguranță, v-am spune pentru ca e un loc în care se vede investitia de timp și efort, însă ne-am simtit bine și ne bucuram ca mai exista și locuri ca vila Upforest.
Răspunsul unității:
Va multumesc enorm, pentru parerea buna pe care o aveti fata de serviciile noastre.
Este multa munca depusa, multe sacrificii, dar cand avem parte de astfel de review-uri constientizam ca turistii sunt multumiti. Apreciez mult, va astept cu bratele deschise!
   Alexandru din Timisoara
nota: 10
schedule 16.05.2022
Am petrecut un we aici. Deosebit! Gazda, un tanar minunat! Vila are o peluza foarte ingrijita si o panorama fantastica. Livada are pomi fructiferi cu multe soiuri si hamacuri amplasate la umbra acestora. Foisor cu tot ce trebuie, parcare securizata, dar mai ales liniste, curatenie, camere intime, cu bai proprii si modern mobilate. Copiii s-au distrat copios, fiindca au avut loc de joaca. Ne-a placut tare mult si o sa revenim cu placere!
   Luana din Cluj
nota: 10
schedule 10.05.2022
Foarte placuta proprietatea, moderna, utilata corespunzator, curata si eleganta.
Gazda foarte amabila, cu care se comunica foarte bine. Peisaj superb, gazon, flori, livada, pomi fructiferi, totul foarte ingrijit. Ne-am simtit foarte bine, cu siguranta ne vom intoarce. Recomand!
   Marga din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.05.2022
Proprietatea este peste asteptari: pozitionata intr-un loc linistit, cu o priveliste minunata, de o curatenie exemplara, amenajata cu foarte mult bun gust si materiale de calitate, avand toate facilitatile necesare unei sederi reusite! Gazda, foarte discreta, disponibila fara sa deranjeze, furnizeaza cu exactitate informatii despre zona: activitati, restaurante etc.
Raport calitate-pret remarcabil, pur si simplu totul extraordinar!
   Andreescu Mihai din Cluj
nota: 10
schedule 05.05.2022
Locatia este noua, proprietatea se afla pe un deal cu o vedere foarte frumoasa catre lac, foarte curata, parcare privata, pat confortabil, lenjerii curate, noi am fost in perioada Pastelui, tanarul ne-a asteptat cu produse traditionale. Foarte frumos sejurul, revenim!
   Tomescu din Calimanesti
nota: 10
schedule 05.05.2022
Locatia este recent renovata si este facuta cu bun gust. Foarte multa verdeata, loc mult pentru copii si o livada plina de pomi fructiferi.
Apropiata de locatiile turistice din zona.

Noua, locatia ne-a placut mult, proprietarul este foarte fain si ne dorim in vara sa revenim. Recomandam cu incredere!
   Silveseanu Dragoa din Oradea
nota: 10
schedule 05.05.2022
Recomand cu căldură această locație, foarte curată, gazda foarte primitoare, priveliștea de nedescris. Este o oaza de liniște și un loc numai bun de relaxare. Atracțiile turistice din stațiune sunt foarte aproape de locație și merita sa depuneți un efort pentru a ajunge aici la vila UpForest Căciulata!!❤️❤️
   Alexandra Diac din Mediaș
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.01.2022.
Am avut una dintre cele mai frumoase experiențe. Locația e minunată, curatã, cu un view superb. Am petrecut un weekend cu familia și a fost totul peste așteptări. Personalul e primitor și acolo oricând ai nevoie.
   Corina din București
nota: 10
schedule 06.08.2021
Am petrecut câteva zile în acest loc și totul este la superlativ începând de la gazde, curățenie, locație etc.

Totul este nou, camerele sunt mobilate cu mult bun gust asigurând un confort maxim.
   Nicoleta Crăciun din București
nota: 10
schedule 01.08.2021
Intr-adevar un loc minunat, cu oameni foarte speciali.

Privelistea este foarte frumoasa, camerele sunt curate, facute cu gust si foarte confortabile.

De asemenea zona este linistita si pensiunea dispune de o curte spatioasa.
CONTACT
Lucian
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lucian
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0753 042 046
WhatsApp
Apel/SMS