Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ducu din Călimănești

Călimănești, str. Anton Pann, nr. 53 -
la aproximativ 19.5 km de centrul localității Râmnicu Vâlcea
   Carmen Papadopol din Bârlad
nota: 9.67
schedule 27.08.2022
Locația este foarte frumoasă și foarte curată. Sunt amenajate locuri de agrement pentru toate vârstele. Te poți caza și la niște căsuțe foarte elegante și primitoare. Proprietarul a fost foarte amabil... Așa că nu ocoliți această locație când ajungeți la Călimănești. Se merita!!
   Marius Ciobanu din Berislavesti
nota: 4
schedule 28.07.2022
Nu recomand deloc aceasta locatie, mai ales pentru majorate sau festivitati. Plus ca proprietarul este de o nesimtire fara limite! dupa ce am platit avansul, nu-mi mai raspundea la telefon. Il sunasem in legatura cu curatenia locatiei, care era deplorabila! Nu recomand.
Răspunsul unității:
In primul rand nici nu ai fost cazat la mine la pensiune in al doilea rand minti cu desavarsire Cred ca ai fost platit de cineva ca sa mi discreditezi pensiunea Credibilitatea ta e 0/ Recenziile de la oameni adevarati care au fost cazati spun totul.Asa ca ciobane din Berislavesti nu aveai cum sa te cazezi la mine cand tu stai la cativa km de pensiune La oi meriti ca acolo iti este locul Mars caine !Am sa merg la politie sa fac o plangere si te dau si in judecata pentru calomie si minciuna si fals Nr de tel fals si email fals ,toate astea sunt de la Simona Te a platit pentru ca este invidioasa si ea si catelusul ei de viata .
poze recenzie
   Laura Usurelu din Craiova
nota: 10
schedule 10.05.2022
O locație deosebită, amenajată cu gust, într-o zonă liniștită, care oferă multiple posibilități pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut.
Prezentarea este reală, iar ospitalitatea proprietarului, care a fost dimineața prezent și ne-a oferit cafeaua caldă, de admirat.
Mulțumim, domnul Ducu!
Răspunsul unității:
Cu mare drag va mai asteptam Va multumim frumos !
   Iulius Fotin din Fetesti
nota: 10
schedule 14.06.2021
Doamna de la receptie este foarte primitoare si intelegatoare. Toate pozele din anunt sunt reale. Pretul este unul foarte bun pentru servicii si calitatea locului. Intim. Peretii sunt foarte grosi si nu il auzi pe vecinu cum sforaie. Design modern, simplu, unic, cu gust. Zona linistita, ajungi in 10 minute la plaja. Locuri de parcare supravegheate video. Zona de terasa relaxanta. Camera si asternuturile au fost foarte curate.
   Popescu Adriana din Craiova
nota: 10
schedule 24.02.2021
Am fost de mai multe ori la Vila Ducu si o sa mai revenim cu placere, o oaza de liniste, curatenie, amenajare de top, gazde minunate, toate cele necesare la bucatarie si peste. Terasa cu grătar pt. noi a fost tot ce ne trebuia, curtea mare unde baietelul nostru s-a jucat bucuros, domnul Leo este o gazda asa cum ar trebui sa fie toate gazdele.
   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.02.2021
Vila este foarte frumoasa, cu aspect interior deosebit, spatiu mare si curte pentru recreere, numai ca zona este locuibila si se impune dupa ora 22:00 sa nu fie zgomot si sa se pastreze linistea zonei pentru a nu fi deranjati de autoritati.
Răspunsul unității:
Va multumesc frumos ,iar in legatura cu zgomotul suntem eclipsati de aceasta pandemie si nu as dorii sa fiti deranjati de autoritati spre binele dumneavoastra !
   Lorena din Oradea
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 04.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune foarte frumoasă, o curățenie exemplară, dotată cu tot ce este necesar, gazda primitoare. Daca vom mai trece prin zona sigur vom reveni
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu este un minus, o sugestie - daca se poate ar trebui un aer condiționat și în camera tripla de la ultimul etaj.
Răspunsul unității:
Multumesc frumos !!!Va mai asteptam cu mare drag !
CONTACT
Ionescu Leonard
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ionescu Leonard
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0749 669 812
WhatsApp
Apel/SMS