Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Mirajul Apusenilor din Călățele grade grade

Călățele, sat Dealu-Negru, Dealu Negru, nr. 598F -
la 4.0 km de centrul localității Beliș
   Roxana din Timișoara
nota: 10
schedule 08.04.2021
Cabana Mirajul Apusenilor este un loc minunat, ca din reviste, începând de la condiții, peisaj, dotarea cabanei, liniște, curățenie, gazdele sunt foarte deschise spre a comunica cu clienții, camerele frumos amenajate și dotate cu tot ce ai nevoie într-o excursie.
   Cosmina din Timisoara
nota: 10
schedule 12.02.2021
Superba proprietatea. Cabana este situata in mijlocul naturii intr-o zona linistita. Construita in totalitate din lemn, iti ofera un aer cald care te face te detasezi de toate grijile cotidiene. Totul a fost perfect. Multumim proprietarilor pt. amabilitatea si bunavointa de care au dat dovada si mai ales, le multumim pt. ca s-au mobilizat exemplar la pregatirea evenimentului important din viata noastra si anume cererea in casatorie!
poze recenzie
   Ioana Buzatu din Arad
nota: 10
schedule 20.01.2021
Am fost la această cabană de mai multe ori și de fiecare dată ne-am simțit excelent. Este superba și primitoare, iar faptul că este construită din bușteni creează o atmosferă caldă, relaxantă. Este ideala atât pentru grupuri de prieteni, cât și pentru familii cu copii. Vara se pot face trasee, iar iarna se poate improviza o pârtie de săniuș și este un loc excelent pentru schiul de tură.
Deși este pozitionata destul aproape de drumul principal, proprietatea este mai retrasa și deci, foarte liniștită.
   Gabriela Morar din Arad
nota: 10
schedule 19.01.2021
Am fost cazați aici și ne-am simțit extraordinar. Priveliștea din camere, liniștea. Am avut la indemana tot ceea ce ne-a fost necesar. Cabana este foarte bine dotată cu tot ce este nevoie. Grătarul din curte, masa de ping pong, terenul de fotbal, pădurea si pârâul din jur au făcut din concediul nostru unul deosebit. Recomand cu mare căldură!
   Cristina C din Cluj-napoca
nota: 10
schedule sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nu am cuvinte sa descriu frumusetea locului, amabilitatea proprietarului si experienta foarte placuta pe care am avut-o acolo. Voi recomanda acest loc tuturor prietenilor!
CONTACT
Lucian
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Lucian
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0737 314 575
WhatsApp