adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Busteni

12 restaurante în Busteni
 • Palanca, fn
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul rafinat al Villei Ermitage cu o capacitate de 40 de locuri, va sta la dispozitie iar maestrul bucatar va ofera preparate gastronomice din bucataria internationala si romaneasca, toate acestea fiind in tandem cu o varietate de sortimente ...

 • B-dul Libertatii Nr 155
  Capacitate: 80 locuri

  Hotel Paraul Rece pune la dispozitia dumneavoastra restaurantul sau unde puteti petrece momente de relaxare intr-o ambianta placuta. Eleganta, rafinamentul dar si preparatele bucatariei noastre, cu siguranta va vor convinge sa mai treceti pe la noi.

 • Nestor Ureche Nr 31
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul ON TOP situat in drumul spre Cabana Gura Diham va ofera intr-o amibianta placuta preparate traditonale romanesti si internationale la preturi avantajoase. Cu o traditie de peste 10 ani,restaurantul este unul dintre cele mai renumite loa...

 • B-dul. Libertatii, Nr. 153
  Capacitate: 140 locuri

  Hotel Alexandros va pune la dispozitie un restaurant clasic de categoria I, care va propune intr-o ambianta selecta, meniuri din bucataria internationala si traditionala romaneasca, pentru cele mai exigente gusturi.

 • Valea Cerbului FN

  Gura Diham este unul restaurantele in care veti gasi o gama larga de servicii in stil traditional si nu numai. Aici se servesc produse specifice cabanei.

 • 1 Mai, 14 B
  Capacitate: 45 locuri

  Restaurantul pensiunii Cristina va poate oferi preparate gustoase din bucataria traditionala si internationala intr-o ambianta placuta si relaxanta.

 • Independentei Nr 23

  Restaurantul pensiunii Golden Deer va asteapta intr-o atmosfera placuta si relaxanta cu preparate gustoase din bucataria traditionala si cea internationala.

 • St. O. Iosif, Nr. 12-14
  Capacitate: 80 locuri

  Restaurantul nostru ultra modern cu o capacitate de 80 de locuri, este dotat cu o bucatarie in conformitate cu toate normele europene in vigoare. Oferim preparate gustoase din bucataria traditionala si cea internationala.

 • Splaiul Zamorei nr 35

  Restaurantul hotelului Margaritar va ofera preparate din bucataria traditionala sau internationala si servire de calitate.

 • Valea Alba, nr.44
  Capacitate: 100 locuri

  Restaurantul casa Magica avand o capacitate de 100 locuri locuri, va imbie sa serviti o masa bogata in preparate gustoase traditionale romanesti sau internationale la preturi accesibile tuturor categoriilor de clienti.

 • Bulevardul Libertatii 220

  Restaurantul New Miorita va asteapta intr-un cadru intim si familiar sa va bucurati de preparatele gustoase traditionale romanesti si de cele internationale. De asemenea in barul restaurantului puteti savura o varietate de bauturi si vinuri.

 • B-dul Libertatii nr 230 B
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul are o capacitate de 40 locuri si ofera clientilor sai preparate gustoase din meniul traditional romanesc si cel international. Este locul in care va puteti relaxa impreuna cu prietenii si cu familia.

Cazare în Busteni
Săli de conferință în Busteni