adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Busteni

12 restaurante în Busteni
 • Independentei Nr 23

  Restaurantul pensiunii Golden Deer va asteapta intr-o atmosfera placuta si relaxanta cu preparate gustoase din bucataria traditionala si cea internationala.

 • Bulevardul Libertatii 220

  Restaurantul New Miorita va asteapta intr-un cadru intim si familiar sa va bucurati de preparatele gustoase traditionale romanesti si de cele internationale. De asemenea in barul restaurantului puteti savura o varietate de bauturi si vinuri.

 • Valea Cerbului FN

  Gura Diham este unul restaurantele in care veti gasi o gama larga de servicii in stil traditional si nu numai. Aici se servesc produse specifice cabanei.

 • Palanca, fn
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul rafinat al Villei Ermitage cu o capacitate de 40 de locuri, va sta la dispozitie iar maestrul bucatar va ofera preparate gastronomice din bucataria internationala si romaneasca, toate acestea fiind in tandem cu o varietate de sortimente ...

 • B-dul. Libertatii, Nr. 153
  Capacitate: 140 locuri

  Hotel Alexandros va pune la dispozitie un restaurant clasic de categoria I, care va propune intr-o ambianta selecta, meniuri din bucataria internationala si traditionala romaneasca, pentru cele mai exigente gusturi.

 • Valea Alba, nr.44
  Capacitate: 100 locuri

  Restaurantul casa Magica avand o capacitate de 100 locuri locuri, va imbie sa serviti o masa bogata in preparate gustoase traditionale romanesti sau internationale la preturi accesibile tuturor categoriilor de clienti.

 • B-dul Libertatii Nr 155
  Capacitate: 80 locuri

  Hotel Paraul Rece pune la dispozitia dumneavoastra restaurantul sau unde puteti petrece momente de relaxare intr-o ambianta placuta. Eleganta, rafinamentul dar si preparatele bucatariei noastre, cu siguranta va vor convinge sa mai treceti pe la noi.

 • B-dul Libertatii nr 230 B
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul are o capacitate de 40 locuri si ofera clientilor sai preparate gustoase din meniul traditional romanesc si cel international. Este locul in care va puteti relaxa impreuna cu prietenii si cu familia.

 • St. O. Iosif, Nr. 12-14
  Capacitate: 80 locuri

  Restaurantul nostru ultra modern cu o capacitate de 80 de locuri, este dotat cu o bucatarie in conformitate cu toate normele europene in vigoare. Oferim preparate gustoase din bucataria traditionala si cea internationala.

 • Nestor Ureche Nr 31
  Capacitate: 40 locuri

  Restaurantul ON TOP situat in drumul spre Cabana Gura Diham va ofera intr-o amibianta placuta preparate traditonale romanesti si internationale la preturi avantajoase. Cu o traditie de peste 10 ani,restaurantul este unul dintre cele mai renumite loa...

 • Splaiul Zamorei nr 35

  Restaurantul hotelului Margaritar va ofera preparate din bucataria traditionala sau internationala si servire de calitate.

 • 1 Mai, 14 B
  Capacitate: 45 locuri

  Restaurantul pensiunii Cristina va poate oferi preparate gustoase din bucataria traditionala si internationala intr-o ambianta placuta si relaxanta.

Cazare în Busteni
Săli de conferință în Busteni
Crăciun 2017 în Busteni
Revelion 2018 în Busteni