Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Liana din Bușteni grade grade grade

Bușteni, str. Ciocârliei, nr. 31 -
   Marilena Staicu din Cluj
nota: 10
schedule 23.03.2022
Am avut un sejur de 3 nopți și am fost 38 persoane cu copii. Ni s-a oferit toată pensiunea care, într-adevăr, a fost la un nivel ridicat ptr ceea ce a presupus, săli de petrecere, bucătării dotate cu tot ce trebuie, grătar în curte cu foișor în curte. Camerele toate renovate de la a la z, tot absolut nou de la saltele, lenjerii, mocheta nouă, frigider, televizoare, băi cu cabine de dus noi, gresie obiecte sanitare, totul este nou. Curățenie, amabilitate, bună dispoziție, aceasta este atmosfera oferită de gazde. Poziția pensiunii este una deosebita, lângă castelul Cantacuzino și are o priveliște superba la crucea Caraiman și la munte. Am fost un grup mare, dar datorita dotărilor pensiunii și grija gazdelor, ne-au făcut să ne simțim deosebit de bine chiar dacă au mai fost probleme cu câteva persoane din grup care credeau că nu se vor integra. Totul a fost minunat o să revenim cu siguranță.
Răspunsul unității:
Multumim frumos ptr apreciere si va asteptam cu drag si alta-data
   Mihai Alexandru din Botosani
nota: 10
schedule 23.03.2022
Pensiunea este situată intr-zona linistita lângă castelul Cantacuzino, are o vedere deosebita către munte, am fost cazați intr-o camera cu canapea ceea ce a fost excelenta pentru copii, camera renovată cu tot absolut nou, cu tv, frigider și cu o baie amenajata cu bun gust. Gazda deosebit de atenta, curatenie impecabila, jos in recepție o bucătărie dotata cu absolut ce trebuie, cu doua sali separate dacă vreți un pic de intimitate. Am avut gratar și foisor in curte, unde am putut pregati o friptura delicioasa. Totul a fost perfect ne vom intoarce cu plăcere.
Răspunsul unității:
Buna ziua,ati fost niste oaspeti de care nu ne saturam sa-i primim si sa le satisfacem dorintele.Sper sa ne revedem curand!
   Balanica Clementina din Bucuresti
nota: 10
schedule 14.03.2022
Casa Liana este o pensiune foarte frumoasă, cu un peisaj mirific, cu vedere la munte. De la geamul camerei se vede crucea de pe Caraiman. Aici găsiți tot ce doriți, camere mari, curate, cu lenjerie apretata, mobilier modern, cu frigider si televizor, bai mari cu cabine de dus. Au bucătari cu tot ce trebuie și cu săli de mese, o curte foarte mare cu un foișor si grătar. Gazda este foarte ospitaliera. Am petrecut un sejur de minune.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru recenzia facuta si va asteptam la noi si altadata.
   Cristi din Constanța
nota: 10
schedule 13.03.2022
Este amplasată într-o zonă liniștită și cu o priveliște deosebită. Gazda ne-a oferit tot ce ne-a trebuit pentru grătar, personal foarte atent, curățenie extra si se vede că totul este nou, se vede ca a fost renovat. Cabine de duș noi, wc-uri gresie, mocheta, mobilier, saltele, lenjerie, tv noi ,frigidere etc. Excelent într-un cuvânt, merită să mergeți aici. Noi am fost un grup de 34 persoane, adulți și copii.
Răspunsul unității:
Buna ziua, va multumim frumos pentru ca ne-ati calcat pragul in primul rand si apoi pentru impresiile sincere pe care ni le-ati imartasit, Va asteptam si alta data cu drag.
   Cristina Ionas din București
nota: 10
schedule 03.02.2022
Trei zile minunate. Camera frumoasa, priveliștea superba, bucătăria dotata foarte bine, sala de mese mare și aranjata frumos. În curte era grătar și o terasa cu mese, noi nu le-am folosit dar au fost alți turiști la foc și țuică fiarta. Gazda foarte amabila, ne-a primit și ne-a arătat tot ce am fi putut avea nevoie în timpul sejurului.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierile dumneavoastra,pentru ca ne-ati trecut pragul si va mai asteptam si alta data cu drag.
   Ioana Hristea din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.01.2022
Privelistea este superba, pensiunea este aranjata cu bun gust si recent renovata, toata aparatura electrocasnica fiind noua, iar proprietarii sunt extrem de atenti la cerintele turistilor.
Răspunsul unității:
Buna ziua.Multumim foarte mult pentru parerea impartasita de dvs despre noi ,de notele acordate si va asteptam cu drag si altadata la Pensiunea Casa Liana.
   David Constantin din Bucuresti
nota: 5.33
schedule 23.01.2022
Pensiune destul de cocheta și aranjata cu bun gust, dar atât, acum vorbim de caldura, care lasă de dorit, am locuit în frig, despre apa calda nici nu se pune problema, nu ai la cine sa apelezi pentru aceste probleme.
Răspunsul unității:
Bună ziua. Ne cerem scuze pentru problema legată de căldură. Într-adevăr a fost o problema cu una din pompele sistemului de încălzire, dar precum a-ți odseevat in cele din urmă s-a rezovat,cand a-ți dat temperatura pe 27 grade celsius in livingul pensiunii si erați in tricou cu maneca scurtă. Legat de poziția vilei nu cred că este ceva mai frumos decât să vezi Munții Carpați și Crucea Caraiman din balconul dvs. Revenind la comentariile dvs la servicii nu știu ce trebuia sa mai aveți ca dotări in afara de grătar cu foișor, bucatarii dotate cu absolut tot ce trebuie, in camere filtru de cafea, televizoare LCD, frigidere noi, baie in fiecare cameră, saltele și lenjerii noi,cât despre confort nu puteați avea foarte mult deoarece dumneavoastră a-ți plătit o cameră family si o dublă economy cu vedere la grădină si ati fost cazate 9 persoane. De unde cofort?
CONTACT
Bogdan Simion
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan Simion
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0720 800 900
WhatsApp
Apel/SMS