Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Holiday House din Bușteni

Nota 10 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena Senel din Istanbul
nota: 10
schedule 19.08.2021
Casa este foarte frumoasa si curata. Bucataria e perfect echipata, camere mari, spatioase, paturi confortabile. Baie curata, prosoape, farfurii, tacamauri - absolut tot ce e necesar. Curte suficient de mare, exista si jucarii pentru copii. Totul perfect, raport calitate-pret foarte bun.
   Laura Chiriac din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.06.2021
Locatie exceptionala, sunetul apei curgatoare in Surdina. Curte mare si plina de verdeata potrivita pentru activitate in exterior, placerea animalelor de companie pentru topaiala. In curte pot parca 3 masini cu usurinta. Aproape de centrul localitatii, dar totusi retras astfel incat masinile tranzitorii care circula pe soseaua principala nu deranjeaza. Gazda primitoare.
poze recenzie
   Stefan Denitoiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.04.2021
Casa ingrijita, curata, perfecta atat pentru familisti, cat si pentru grupuri de prieteni. Bucataria si baia sunt echipate, iar dormitoarele sunt spatioase. Curtea este la randul ei generoasa. In plus, gazdele sunt foarte amabile, iar raportul calitate-pret este excelent.
   Claudian Dorneanu din Bucharest
nota: 10
schedule 14.04.2021
Great venue with very hospitable owners. Close to the city center and spotlessly clean.

A lot of activities to do around: skiing, mountain biking, hiking, enjoying a good meal in a restaurant, or just laying down/ reading a book/ relaxing in the back yard.
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.04.2021
Vila spatioasa cu toate dotarile in bucatarie si in camere (fier calcat, uscator, uscator de par), paturi mari si confortabile. Bucataria are si loc de luat masa. Lenjerie si prosoape curate. Curte aerisita cu gratar, masa si scaune.

Am avut intimitate, vila fiind integral inchiriata. Proprietarii nu locuiesc la adresa.
   Iulian din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.04.2021
Gazde primitoare, foarte amabile. Casa este foarte curata, cu camere mari si spatioase, aerisite. Amplasare buna, usor de ajuns in centru sau la magazine. Curtea este spațioasă, cu locuri de parcare, copiii având posibilitatea sa se joace afară.

Dotările sunt foarte bune: TV, Wi-Fi, microunde, masina de spălat, cafetiera, etc.
   Popescu Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.03.2021
Am fost la Casa Holiday House pentru 2 zile. Inca de la telefon cand am sunat pentru rezervare, gazdele au fost foarte amabile, chiar si fara a avea garantia ca vom ajunge, au pregatit ce ne-am dorit, camerele sunt mari si curate, caldura in toata casa, bucataria a fost la dispozitia noastra, mobilata cu tot ce este nevoie.

Casa este ideala pentru un concediu linistit cu familia sau cei dragi, avand posibilitatea de a fi inchiriata integral. Multumim pt ospitalitate!
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru timpul acordat și feed-back. Va așteptăm cu drag oricând.
CONTACT
Simona
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Simona
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0720 880 801
WhatsApp