Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Farcaș din Bușteni grade grade grade

Bușteni, str. Cezar Petrescu, nr. 5 -
Nota 9.9 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:9.5
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ema din Ciulnita
nota: 10
schedule 25.02.2024
Nu am cuvinte sa descriu ospitalitatea proprietarilor, 2 oameni de nota 10! Am avut tot ce am avut nevoie in camera si in afara acesteia. Camerele spatioase, foisorul inchis a fost nemaipomenit. A fost o evadare plăcută. Iar ciubarul, mai mult decât perfect! Vom reveni cât de curând!
   Purnavel Anda din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 18.02.2024
Per total o experienta plăcută. Camerele foarte curate cu tot ce le trebuie, bucataria e cam mica pentru 8 oameni, dar complet utilata. Ciubarul este încăpător iar proprietarii au fost foarte draguti sa ne ajute sa menținem temperatura optima. Chiar este un loc dragut și accesibil pentru un weekend la munte.
   Crușoveanu Maria Andreea din Constanța
nota: 10
schedule 27.02.2023
Am rezervat o cameră triplă pentru sejurul nostru, aceasta fiind foarte confortabilă și dotată cu frigider, cuptor microunde, fierbător și expresor. De asemenea, am avut la dispoziție cafea, zahăr și toate cele necesare (căni, farfurii, tacâmuri), dar și jocuri. Curățenia a fost impecabilă și gazda foarte primitoare. Recomand cu drag!
   Mihaela din Brăila
nota: 10
schedule 21.02.2023
Am rezervat la casa Farcaș ptr două familii, apartamentul și o cameră dublă. Am găsit aici o curățenie exemplară (cum mai rar întâlnești) și gazde foarte atente la toate detaliile spre a oferi turiștilor un sejur de nota 10. Aici, la casa Farcaș, îți dorești să mai revii. De ce? Pentru că proprietarii sunt discreți, nu deranjează cu absolut nimic (ci vin in întâmpinarea turiștilor cu orice e necesar), deoarece camerele sunt dotate cu absolut tot ce ai putea avea nevoie (fiecare cameră dispune de cafetiera, cafea, zahăr, veselă, baia are dotări ca la hotel de 4 stele și fiecare camera are ieșire la o intimă și curată terăsică cu măsuțe, scaune și chiar șezlonguri). In curte turiștii beneficiază de saună, balansoare, grătar, iar cele două animăluțe (cuțu și motanul gigant) înveselesc proprietatea cu prezenta lor (la fel de discretă). Locația se află chiar langa Lidl și destul de aproape de pârtie. Recomand aceasta locație și felicit gazdele pentru modelul lor de așa da!
   Mihaela Fieraru din Galați
nota: 10
schedule 31.10.2022
Curătenie exemplară, camere încăpătoare, cu mobilier nou, modern, cu băi foarte curate, dotate cu toate cele necesare, super mișto terasa încălzită, iar proprietarii o familie tânără, drăguță și de gașcă.
   Dora din Suceava
nota: 10
schedule 30.07.2022
Am găsit gazde tinere, eficiente, atente, cu grijă față de detalii și interesate de confortul musafirilor.
Camera și baia curate, spațioase, cu multe dotări pentru a petrece timp de calitate.
Comunicarea pozitivă cu gazdele ne-a ajutat să petrecem o zi grozavă în Bucegi cu minim de cheltuieli și maxim de eficiență.
   Balsanu Janina din Popesti-leordeni
nota: 10
schedule 23.02.2022
Am gasit o curatenie impecabila! Camera ca in poze, utilata cu tot ce are nevoie o familie (cuptor cu microunde, cafetiera, cana electrica de incalzit, vesela, inclusiv cafea si ceai). Dna Farcas foarte amabila si atenta la nevoile noastre.
CONTACT
Farcas Venczel Hajnalka
Pe TURIST INFO din 2017
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Farcas Venczel Hajnalka
pe TURIST INFO din 2017
Telefon: 0725 929 713
WhatsApp