Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Camere de închiriat Casa Riciu din Bușteni grade grade

Bușteni, str. Ștefan Cel Mare, nr. 7 -
Nota 10.0 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Simona din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.02.2024
O locatie minunata, cu o priveliste de vis, atat din cabana, cat si de pe terasa. Curatenie, liniste, dotata cu absolut tot ce ai nevoie, potrivita pentru familie. Ne-am simtit foarte bine la Casa Riciu, iar domnul Cornel, foarte amabil si dispus sa ajute oricand.
Va multumim!
   Elena Ramona din Slobozia
nota: 10
schedule 22.01.2024
Foarte frumos, curat si liniste. O casa micuță si primitoare, iar gazda pe masura. Totul a fost perfect, am avut sejur minunat. Am fost 4 persoane majore si un copil. Peisajul din jurul casutei este de vis, la cazare ne-am bucurat de o primire călduroasă si prietenoasă. O sa revenim cu drag❤
   Simona din Mangalia
nota: 10
schedule 18.12.2023
Locație excelentă! Ne-am simțit foarte bine! Cabana dispune de centrala proprie, are căldură și apă caldă permanent. Bucatarie echipată, grătar, cam tot ce vrei pentru a petrece clipe minunate într-o priveliște de vis. Zonă foarte liniștită. Este a treia oara când venim. Potrivită pentru familii sau prieteni apropiați. Mulțumim pentru găzduire, domnului Cornel! Recomand!
   Daniela din Constanța
nota: 10
schedule 30.10.2023
Casa Riciu este o super locație, casuta este dotata cu tot ce este nevoie pentru autogospodarire, camerele sunt spațioase și curate. Noi am fost doi adulți, patru copii adolescenți și un bebe de 6 luni. Privelistea este minunata, locația este aproape de centrul stațiunii iar proprietarul, domul Cornel, un om minunat. Cu siguranță vom reveni.
   Luminița din București
nota: 10
schedule 06.09.2023
O adevărată oază de liniste si relaxare, departe de gălăgie, dar totusi accesibila pentru magazine si drumetii. Dotata cu tot ce vrei, călduroasă, primitoare si suficient spatiu pentru 4 adulți si 2 copii (au adorat mansarda si au făcut 999 de ture pe scară)
   Dragomir Gheorghe din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2023
Foarte frumos, curățenie, liniște, gazda primitoare. Recomand familiilor, este foarte plăcut sa petreci o vacanta impreuna cu familia în această locație, iar ca restaurant, recomand Poiana popas, este de nota 10.
   Geanina Andrei din Ploiesti
nota: 10
schedule 06.08.2023
Cazare forte buna, casuta dotată cu tot ceea ce trebuie, perfecta pentru o familie cu 2 copii, priveliște superbă către munte, curte si terasa încăpătoare. Camere spațioase, confortabile si foarte curate. Domnul Muresan foarte amabil. Mulțumim, vom reveni cu plăcere.
   Teodor Cristian Stan din Rogojina
nota: 10
schedule 01.09.2022
Totul a fost perfect, ne-am simțit foarte bine. Căsuța este spațioasă,foarte curată si dotată cu tot ce este nevoie. Este situată intr-o zona liniștită, cu o priveliște de vis, iar gazda este foarte cumsecade. Este locația perfecta pentru o familie cu copii. Recomand cu mare drag!
   Jenny Prisecaru din Popești-leordeni
nota: 10
schedule 16.08.2022
Recomand cu drag, as reveni cu placere oricand!
Comunicare usoara si eficienta legat de rezervare, o locatie de poveste, iar priveliștea de vis este exact spre Caraiman. Curat, frumos, linistit, căsuța foarte bine dotata cu tot strictul necasar, pentru a petrece zile de neuitat, grătar cu lemne asigurate de domnul Cornel, care este un om minunat, cu care am petrecut clipe frumoase pe terasa căsuței. Bușteni este un oras frumos cu multe atracții. Căsuța se pretează pt 4-6 persoane, avand la mansarda 4 paturi de o persoană si jos o canapea extensibilă.
   Anca Dumitrascu din Constanta
nota: 10
schedule 14.08.2022
Căsuța rustică, curată, dotată cu tot ceea ce trebuie, perfecta pentru o familie cu 2 copii, priveliște superbă, proprietar de nota 10, nu am simtit ca este in curte cu noi. Pozitionata aproape atât de oras, cat si de centru de distractie Fun park. Excelenta pentru familii, intimă și curată!
   Csaba din Satu Mare
nota: 10
schedule 13.08.2022
Ne-am simțit foarte bine la casa Riciu. Căsuța are de toate de ce ai nevoie. Bucătărie utilate cu tot ce ai nevoie. Terasa mare, grătar, curte cu priveliște spre crucea Eroilor. Zona liniștita și, nu in ultimul rând, sfera privată ce face un concediu plăcut. Domnul Cornel e o gazdă minunată.
   Zenaida din Constanta
nota: 10
schedule 01.08.2022
Ne-am simtit foarte bine la casa Riciu. O zona foarte linistita, locatia este ideala pentru o familie cu copii, priveliste minunata, gazda foarte amabila si discreta. Cabana este foarte frumoasă, confortabilă, utilată cu toate cele necesare petrecerii unei vacanțe departe de cotidian. Peisajul este foarte frumos, se vede pârtia de schi Kalinderu și crucea de pe Caraiman. Gazda este amabila si discreta.
   Felicia din București
nota: 10
schedule 08.05.2022
Nu am cuvinte sa ii mulțumesc gazdei pentru tot. Domnul Cornel este o persoana atenta, discreta și amabila, iar căsuța este un vis din care nu lipsește nimic. Sper sa revenim cât mai repede!
   Alina Sara din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.12.2021
Ne-am simțit minunat la Casa Riciu. Casuta este perfecta pt o familie cu copii, dnul Cornel este un om f gospodar, atent la detalii, nu lipsește nimic din ceea ce ai putea avea nevoie, curățenie și discreție. Partia kalinderu la 10 min de mers pe jos.
   Gianina Mocanu din Călărași
nota: 10
schedule 07.08.2021
Curățenie de nota 10, o zona super linistita, ideală pt. familiile cu pitici, dl. Cornel, gazda noastră, o persoana de nota o 100. Ce e mai frumos cand te trezesti dimineața decât sa vezi muntele in toată splendoarea lui si sa îți bei cafeaua in liniște pe terasa căsuței din poveste.
   Marian din Constanta
nota: 8.83
schedule 30.07.2021
Casuta rustica, cu terasa si curticica plina de flori. Ofera intimitate si belle view bestial spre Bucegi. Cartier linistit, parcare in strada - ok. Calitate-pret ok. Gazda nu deranjeaza, discreta.
   Simioana Gabriela din București
nota: 10
schedule 19.07.2021
Casuta curata, curte foarte frumoasă, bucătărie cu strictul necesar, grătar, terasă cu masa si băncuțe doar pentru noi, priveliște minunată, apa calda, liniște. Proprietarul amabil si gospodar. 10 minute pana în centru.
poze recenzie poze recenzie
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule 11.05.2021
Locatie intima, cu strictul necesar, spatiu suficient pentru 4-6 persoane, cu terasa frumoasa, gratar si spatiu verde, pozitionata intr-o zona linistita la 4km de Gura Diham si aproape de centru (10 min pe jos). Gazda ospitaliera, discreta, ofera informatii utile cand sunt solicitate.
   Mihai din București
nota: 10
schedule 09.01.2021
Rustică și intimă, are terasa, grătar și o curticică toată a noastră, ne-am simțit foarte bine, domnul Corneliu este un om gospodar.
   Valeria V din Cluj_napoca
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2019 - 07.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am
   Madalin Florin din Darmanesti
nota: 10
schedule sejur: 27.04.2019 - 30.04.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Nea placut fuarte mult o casuta fuarte curata si placuta rustica a fost fuarte frumos casuta este amplasata an spatele casei proprietarului dar nu neam simptit deranjati si nici de supravegierea ccamerei de supraveghiere amplasate la intrarea an curte a fost frumos gazda nea aceptat si cu muzica cu un volum putin mai ridicat
   Maria M din Tg-mures
nota: 10
schedule sejur: 14.08.2018 - 19.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este foarte frumoasă, confortabilă, utilată cu toate cele necesare petrecerii unei vacanțe departe de cotidian. Situată într-o zonă foarte liniștită, lângă pădure dar nu departe de magazine sau restaurante. Peisajul din geam sau de pe terasa plină de flori este mirific, se vede pârtia de schi Kalinderu și Crucea de pe Caraiman. Proprietarul este amabil, foate de treabă, discret dar mereu de ajutor în a da sugestii și indicații prețioase in excursiile noastre zilnice.

În consecință ne-am întoarce oricând cu plăcere aici.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemulțumiri în timpul șederii noastre dar sunt convinsă că daca aveam și am fi menționat proprietarului s-ar fi rezolvat de urgență.
poze recenzie
   Aurel A din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 22.09.2017 - 24.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O casuta cocheta foarte primitoare, zona foarte linistita, gazda primitoare si foarte discreta. Copiilor le-a placut foarte mult, mai ales dormitorul de sus unde le placea sa se"cuibareasca" in paturi, la venirea noptii. Curtea e lunga si are un balansoar unde s-au distrat foarte bine copiii; in ciuda vremii "de cod portocaliu " a plouat foarte putin, aer rece dar apoi s-a ivit soarele. Seara era frig in camera si nu pornise centrala dar s-a rezolvat cand am anuntat gazda care a rezolvat problema.
   Mihaela din Bucuresti
nota: 8
schedule sejur: 05.05.2017 - 07.05.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia (aproape de padure, zona linistita) . Gazda primitoare si casuta cocheta si primitoare de asemenea.
   Stefania din Valea Lupui (iasi)
nota: 10
schedule sejur: 06.07.2017 - 09.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul ... Zona, cabana super spatioasa si curată, utilarea, discreția si amabilitatea proprietarilor
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am ce sugestii să propun deoarece totul a fost super OK
poze recenzie
   Camelia din Mangalia
nota: 10
schedule sejur: 05.07.2016 - 11.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Casuta rustica. Frumos construita.foarte curat .priveliste deosebita la crucea caraiman.gazda foarte de treaba.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Iulian din Bucuresti
nota: 9.5
schedule sejur: 16.05.2015 - 17.05.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc linistit cu un peisaj superb, personalul unitatii foarte prietenos si dornic sa ajute, astept urmatoarea ocazie sa revin.
   Florin F din Galati
nota: 10
schedule sejur: 21.07.2013 - 26.07.2013
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul a fost perfect.
Gazda primitoare , liniste , peisaj magnific.
Voi reveni cu siguranta.
   Ignat I din Alexandria
nota: 10
schedule sejur: 16.08.2011 - 21.08.2011
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amplasare este intr-o zona foarte linistita si foarte frumoasa, departe de zgomotul orasului, in apropiere de drumul spre cabana Diham.
Este dotata cu toate cele necesare:aragaz, cuptor microunde, centrala, aspect placut in interior si curatenie.
Alt aspect pozitiv este faptul ca ai la dispozitie o cabana intreaga la un pret foarte rezonabil.
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am gasit minusuri.
   Turist din Bucuresti
nota: 7.17
schedule sejur: 02.04.2010 - 04.04.2010
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea respectiv peisajul
- Aerul rustic
thumb_down
Aprecieri negative:
Amplasarea putin cam departe de oras
CONTACT
Cornel
Pe TURIST INFO din 2010
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Cornel
pe TURIST INFO din 2010
Telefon: 0722 573 642
WhatsApp